Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Buna fetelor.
In primul rand imi cer scuze la Laura, ramasese sa ne vedem cu copiii, Laura, imi pare rau am fost super prinsa, mama a vrut mereu sa iasa cu noi, am iesit si cu nasha, am fost la Baby expo, o nebunie, au trecut zilele astea imediat.
Eva e ok, creste manca-i-as guritza de scumpa si frumoasa ce e!
Esme m-ai lasat masca cu meniurile alea pe care le papa Lorelei, singurica si din farfurii de portelan. Sincer mi-am notat cateva mancarici pe care sa i le fac si eu Evei, musaka neaparat, cat de curand. Inainte sa plec la mama i-am facut mazare cu morcovei, i-a placut tare mult, dar in ultima vreme fetelor iar e chinul dupa lume ca e in greva foamei. Caninii cred eu.
Am incercat sa citesc din urma dar doar 2 pagini... Am vazut ca cititi... eu doar ziarele pe net... sunt bucuroasa ca avansam cu casa, sper sa o tzinem tot asa... of, ce de acte, ce de taxe, bla, bla... In fine, dar si cand o sa avem noi casutza noastra!!!
Moooaaama, am facut o ciorba buna.... (lauda-te gura...) am bagat 2 portii pana acum.
Pupici, mai scriu...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit 1: ptr Desiree, si Eva doarme frichinita de vreo 3 nopti, eu sunt avion. Nu se trezeste dar se frichineste, scanceste, se perpeleste cu capul in marginile patului... Io ma trezesc o linistesc dar dupaia nu ma mai ia somnul, nu, nu... pe la 5 am readormit intr-o dimineatza. Mai mult ca sigur Victoria a visat ceva urat. Inchin-o si tu, zi-i Tatal Nostru, la noi functioneaza mereu.
MsBB Eva ar manca numai oua, paine cu unt si cu miere si fulgi de porumb in lapte. Mai nou a facut o pasiune ptr banane. Si un tip de mar, m-am crucit cand am vazut ca-l papa. Aseara a stat la mine in brate pana i l-am dat pe tot.
Vroiam sa va mai spun ca vineri dupa ce am fost la Baby expo m-am oprit cu nasha sa papam si ne-am luat mamaliguta cu pastrama de berbecut in sos de usturoi la tigaie
Ei bine, a mancat Eva cot la cot cu mine, maraia ca termina din gurita si nu eram pe faza mereu sa-i indes mancare in gura. Deci poate vrea domnisoara sa manance la restaurant, deh...
Victoria_mami spune:
Ylari, in primul rand, te rog sa-mi spui si mie ce inseamna sa o inchin... ca io nu stiu de-astea...
Cred ca nici Tatal Nostru nu-l stiu cum trebe; mai incurc eu din versuri, dar il stiu tot.
Apoi, nr.2: si Victoria papa muuuuult mai bine de la restaurant. A papat si aproape un snitel de vitel intreg, vreo 3 sferturi ea a papat. Ei, daca-i fac acasa, "identic si la fel", papa dar nici jumate.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Ylari, in primul rand, te rog sa-mi spui si mie ce inseamna sa o inchin... ca io nu stiu de-astea... Apoi, nr.2: si Victoria papa muuuuult mai bine de la restaurant. A papat si aproape un snitel de vitel intreg, vreo 3 sferturi ea a papat. Ei, daca-i fac acasa, "identic si la fel", papa dar nici jumate. _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Adica sa-i faci tu cruce. Zi-i cum stii o rugaciune, ajuta, eu sunt sigura, Eva se linisteste mereu cand fac asta.
Deci asta sa fie secretul? Papalica la restaurant
Si la mare manca bine la pranz cand eram la restaurant.YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Victoria_mami spune:
Ylari, la noi asta-i secretul; de fapt, avem 2 secrete: 1: restaurant si 2: daddy gateste pe bbq. Papa Victoria de rupe; azi am dus-o la lunch in mall (am luat pozele care i le-au facut ptr. catalog) si a papat la carnita de am ctrezut ca am incurcat cupilu'
) si ptr. cina i-a facut daddy steak de somon, la fel a papat de am zis ca explodeaza
Maine iar face daddy papica pe bbq si luni iesim la restaurant ca azi a facut sora Victoriei 18 ani! LA MULTI ANI, CHELSEA! Azi iasa cu prietenul ei la restaurant, maine are maica-sa organizat ceva la care noi nu mergem (daddy stia ca eu nu vreau sa merg, si nici el nu vrea, ca i-am spus ca nu am absolut nimic impotriva sa maerga el cu soacra-mea, dar eu stau acasa, asa ca Victoria nu merge nici ea. Am mai fost noi invitati la fosta lui nevasta acasa si am fost de vreo 2-3 ori si m-a facut sa ma simt oribil de nebinevenita... si i-am spus lui daddy ca eu nu ma mai pun in situatia aia, sa ma simt eu inconfortabil, ca sa-i onoram ei invitatia. Asa ca noi o scoatem pe Chelsea la restaurant luni, cu soacra-mea. Doar noi 5: fetele, soacra-mea si noi doi. Ah, abia astept sa mergem
e un bufet chinezesc si nu am mai fost de cand eram gravida... moaaaaaama de ce mult timp... acum am realizat!!!
Va las [CAFEA] ptr. dimineata si am fugit la daddy, ca Printesa doarme. Va pup.
_
Alysh spune:
"neata
Poftiti o
! Mai mereu va gasesc pe pagina 2 :(.
Noi am avut o saptamana mai relash, in sensul ca doua zile VLad a stat la soacra, repectiv mama, ceea ce mi-a permis sa-mi termin in sfarsit cartea care mi-a placut teribil, sa vad vreo doua filme, unul l-am vazut chiar aseara, f simpatic cu Sandra Bullock, "The proposal" si mai ales multe Cine cu bunaciuni. Doar primele 5 poze sunt de aseara, restul de mai demult.
Doua saptamani de-acum inainte ne-am lins pe bot de astfel de cine, Stef pleaca in delegatie
Acum pregatesc un spanacel si fac o supa pasata de dovlecei la care am bagat si niste morocvi, cartofi, ceapa , telina asa ca nu cred ca mai e de dovlecei ci de legume. MA rog, buna sa iasa.
MsBB, saru'mana ca mi-ai tinut pumnii
Lilly
si eu sper sa-ti recuperezi pozele! Ce carti cu poezii de copii i-ai luat ca si eu ma gandisem sa-i cumpar, dar nu prea stiu ce.
Ylari
, ce bunatati ati papat voi acolo
. Si lui VLad ii place mancarea de la restaurant dar nu vrea sa stea in scaun, ii place sa se duca pe la mesele celorlalti oameni, eu ma gandesc sa nu-i deranjeze cu toate ca 99% il iau in brate, vb cu el, dar pt mine e tare stresant
LAurita, daca nu scrii aici ceva pana diseara, maine te sun.
Vlady
MsBB spune:
Neatza!
Ce liniste pe aici
!
Ce noapte minunata am avut!
M-am culcat la 10, am
mandra la 7 si 23 de min
si am mai nanit iar pana la 9 jumate
. Ce trai pe vatrai
! MINUNAT!
Astazi ma gandeam sa-mi invit familionul la o un gratarel, undeva la o iarba acoperita de roua si de frunze aramii
( ce mult imi plac peisajele de toamna, covoare de frunze multicolore,liniste, soarele ce incalzeste dar nu arde ...mmm totul pana la
) dar e cam zburlita vremea asa ca asteptam sa vedem daca se face ori mai frumos ori se schimba-n ploaie....
Pana una-alta salut fetele de restaurant:Eva si Victoria
, sa va fie de bine fetelor,tratatia
, o salutam si pe Chelsea, surioara Victoriei si-i uram LMA
,o salutam si pe Alina-gospodina
( daca ai nevoie de ajutor , vin
terminam bunatatile si apoi ne mai delectam cu o comedioara
, ai vazut The Hangover?), si ,ov cors, restul fetelor 
Va
si poate va mai energizati dupa weekend-ul asta, in care ati tras chiulul
!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
gabitzam spune:
'neatza mai pe la pranz ashea ![]()
La noi a fost zi de curatenie si roboteala azi. Acum baietii au plecat afara la calusei si masinute si eu am ramas la bucatarie. Dupamiaza am de calcat. Caaahhh....
Alaturi de SEBI
aelita spune:
nuu,nu am terminat dulapurile,ca sunt multe
mai fac o pauza pana-mi vine iar cheful
-ca intreba Inais.
Andres atunci nu stiu ce a avut,probabil efectul vaccinului dupa o saptamana.
acum are muci si e marait.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
cleo78 spune:
ies putin din borcanu meu ca sa zic (ca vaz ca le-ati uitat pe scumpele noastre aniversate):
Andree27 + dflavia 
sa fiti sanatoase, ca asta e cel mai important, sa va bucurati de puiutii vostri, sa fiti zambitori si iubitori! Putere sa treceti peste toate si sa inseninati fiecare clipa fin viata piticilor. 

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!
LA MULTI ANI FLAVIA!
_

noastra!