Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone nici eu n-am chef de scarbici! Mai am o zi si o tai in vacanta!

Elenuca si la noi pusul pampersului e o adevarata provocare. Daca nu suntem 2 oameni e de jale. Eu ii dau tzatza si Gabi il schimba, numai asa sta culcat.

Micaela noi nu mai trecem prim magazine de jucarii demult cu el. Face criza la fiecare jucarica. In magazinele de haine mai sta cuminte daca e muzica tare, incepe sa danseze si se joaca cu vanzatoarele, se ascunde, le face ochi dulci... etc.

Desiree cum mai e Victoria, cuma fost noaptea? Si al meu m-a trezit de vreo 4 ori azi noapte si m-a supt de m-a innebunit, m-a muscat toata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Michaela: Uff ce zi ai avut. Si a mea e la fel daca ma enervez eu ea e de 10 ori mai nervoasa. Important este sa fiu eu calma ca atunci totul se rezolva amiabil.

Elenuca: ce zi..

Si noi trebuie sa facem vaccin intr-o zi..

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Elenuca numa' 11 kile jumate??? Pai Victoria are 8 kile 200 grame... io ce sa mai zic? Si sa o vezi cat poate sa manance de te sperii... cred ca are metabolismul meu; noi mancam si daddy se ingrasa Si te mai si plangi ca din ianuarie de cand ai avut 4 zile!!! la schi nu ai mai avut o pauza. Draga mea, eu am avut cea mai lunga pauza fara Victoria de 4 ore!!! Sa nu te superi, ca eu o zic pe ton de gluma.

Doloress voi nu faceti vaccinul de 15 luni? Ca noi am facut; si apoi mergem la vaccinul anti-gripal, asteptam sa vedem cand si cum se face vaccinul "anti-porcin" si apoi vaccinul de 18 luni. Si il trimitem si pe daddy sa faca vaccinele anti-gripale, ca la ei la magazin au si farmacie (acolo le si face vaccin, cine vrea) si intra un milion de oameni bolnavi si in februarie mai si pleaca in Mexico...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Doloress a dormit super-bine (comparat cu ultima saptamana), adica s-a trezit doar de vreo 3-4 ori. Si ea a tot luat tzitzi, dar nu musca! Decat in joaca musca fff incet si apoi se uita la mine asa, smechereste, zambind. Ca pana acum de cate ori m-a muscat serios i-am luat tzitzi. Si, sincer, nu m-a mai muscat de cand avea vreo 6 luni...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Micaela noi nu mai trecem prim magazine de jucarii demult cu el. Face criza la fiecare jucarica. In magazinele de haine mai sta cuminte daca e muzica tare, incepe sa danseze si se joaca cu vanzatoarele, se ascunde, le face ochi dulci... etc.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mai fetelor, Victoria nu are nici cel mai mic interes fata de jucarii! In schimb daca vede carti si indraznesc sa nu-i cumpar macar o carte... e jale! E un magazin aici de unde-i tot cumoar carti si deja cand vede magazinul zice "Book" si tre' sa intru sa-i mai cumpar una. Are, cred vreo 15 carti deja, cel putin...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

v-am citit din urma ,si sa nu radeti,in timp ce m-am epilat si copiii dorm. ca trebuie sa fac mai multe odata ca sa am timp.
Am vazut pozele de la intalnire si va invidiezzzz!!!
mamici foarte frumoase:MsBB, Chinabulina, Elenuca, Simonacip, Cleo, Belleane, Laura, Alysh !

acum va scriu la o dulceata de gogonele cu nuci .Ati mancat asa ceva vreodata??? e super ! de la bunica sotului,din Ro.

ca vorbeati de mancare,foarte bine ca mai puneti aici meniuri ca eu nu mai stiu ...credeam ca nu fac de-ajuns gatind zilnic un fel,ma gandeam ca trebuie sa mai fac
azi au mancat :el cartofii la cuptor(erau cartofi cu miel la cuptor) si ea mancare de linte super buna.(cu ceapa,usturoi,orez,morcov,bulion).el a mancat ieri mancarea asta ,dar blenduita ca altfel nu l-a incantat.
si struguri amandoi ,azi.
dimineata lapte cu cereale,el vreo 300,ea mai mult.
apoi 2-3 biscuiti ,
Pare mult,dar mananca doar cateva linguri din mancare..

el a mancat cartofii singur cu furculita(am furculite de inox mai mici) si eu ii mai bag pe langa.

azi fac o ciorba de niste frunze care seamana cu loboda.daca nu mananca diseara,sa fie p maine.
si ma mai gandesc ce mai fac pe langa.

ma gandeam la bona lui BELLEANE,ca ziceati de ce s-o fi purtat asa stiind ca are camera de filmat.
eu am mai auzit variante la femei:daca vad ca nu li s-aspus nimic ,si probabil au facut lucruri diverse,ajung ele la concluzia ca ori nu functioneaza camera,ori nu se uita nimeni la ea.logica lor e: "daca era ma dadeau afara pana acum,sau imi ziceau,era imposibil sa taca la cate am facut "
Am auzit explicatia asta de cateva ori,si desi nu am prea gasit logica,acum am facut legatura cu bona asta...
Sunt bone care se lauda cu ce fac,si uneori le-am zis ca or sa le dea afara ca poate oamenii au camera...si asta imi raspundeau...ca hehe daca era asa pana acum zburam de mult !
deci ele testeaza o zi doua...si apoi isi dau drumul la caracter...

A avut si Andrés febra 3 nopti, 39.3 ,a trecut asa cum a aparut fara alte simtome.Am dat paracetamol si ibuprofen,siropuri din alea speciale pt ei.Ori a fost de la vaccin,ca a facut la o saptamana dupa vaccinare. Ori vreun virus rapid.Cum alte simtome nu avea,si cum febra scadea dupa antitermice,nu l-am dus la medic,am asteptat cele 3 zile si a patra zi a fost ca nou.
A fost cumintel,noaptea cand ii urca febra gemea ca un catelus.Nu urla,il auzeam cum geme,ii dadeam siropelul,plangea un pic de somn dar incet de nici pe Sofia nu o trezea,si il culcam langa mine.Apoi il duceam iar in patul lui unde era mai racoare si ii era mai bine.
Ziua era vioi cat scadea febra,apoi devenea marait si venea sa il iau in brate cand incepea sa creasca iar.Daca il tineam in brate nu plangea.zici ca in brate ii lua toata durerea.
dupa siropel,cum ii scadea un pic febra,tzasnea din bratele mele sa se joace.

Eu incerc sa fac curatenie generala in bucatarie,sa scot tot din dulapuri si sa spal inauntru si sa le pun la loc,aruncand tot ce se poate sa fac spatiu.
am inceput de ieri,am facut cateva dulapuri si intre timp ei mi-au pus casa cu fundul in sus...adica dupa ce termin bucataria ce ma asteapta in rest !!!!nu mai am pe udne sa calc.
sa profi acum cat dorm ei,sa mai fac cateva dulapuri...pana nu ma ia lenea.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Elenuca wow 90-94 de cm! O faci manechin. Al meu are 80 de cm si mi se pare lungut, insa e slabut asa si mic la corp, ii vin hainute de 9-12 luni. In lungime insa ii vin cele de 12-18 luni.

Deisree ce vaccin de 15 luni? pe noi ne-au chemat la 18 luni. Apoi ala anti-porcos nu-l fac. Chiar azi dadeau la radio 50% din medici si asistente nu fac vaaccinul asta, deci nici macar ei nu sunt convinsi. In Canada mai ales au optat pentru un vaccin cu adjuvant, inca netestat cum trebuie, nu vreau sa-l testeze pe Patrick. Poate il fac pe ala contra gripei normale, ma mai gandesc, i-am facut si anul trecut si nu a avut nici o reactie, nici nu a facut gripa. Insa asta nou no way. Dar e decizia fiecaruia, nici eu nu sunt convinsa ca fac bine. Ma gandesc cu groaza ca incepe gradinita exact in sezonul gripelor, sunt sigura ca o sa ia un virusel ceva. Dar as sta prea stressata facandu-l, am cantarit si pro si contra, am vorbit cu oameni in jurul meu, si am luat hotararea asta.
Ce fericita trebuie sa fii ca Victoriei ii plac cartile! Al meu nici nu vrea sa le vada! I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Desiree, nu ma supar eu asa usor, mai , cum mspuneam , gata nu-mi mai fac griji & complexe pentru greutatea ei, important e ca e super vioaie ma alearga de-mi sar ochii si sanatoasa multumesc lui Dumnezeu.
Dolores, aceeasi problema o avem si noi cu hainutele. Da mai, ma intreaba lumea pe strada, cat are doi ani?
Aelita,de la ce o fi facut febra? De urmarit sa nu recidiveze, multa sanatate va doresc

credeti cumva ca a adormit mandra? nuuuu, dupa 30 minute de tatonari (vroia sa vada daca ma adoarme ea pe mine si aproape reusise), am renuntat, la joaca cu tine domnisoara.

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara buna seara!!!
Intru si eu 2 secunde, de la servici sa va spunem ca mai traim... Eu azi sunt departe de puiul meu drag...sunt consemnata in laborator... deh,uneori imi urasc job-ul (desi imi place la nebunie ceea ce fac) ca cere atatea sacrificii...dar deh, premiul Nobel nu se castiga usor[:-P]

In fine...lasand visele aiurea sa va zicem de nazdravanul nostru care are 15 luni si am impresia ca face instructie cu noi.

Sa incepem cu mancarea...la noi asta exista asa doar ca sa supravietuiasca. Papa la 7, laptic(variaza intre 50-240 ml) si il mai chinuim cu ceva papica inainte de a pleca la gradi.
Acolo papa mancare olandeza(nu zic ce, ca o sa imi sara mamicile in cap...dar asta e nu am ce face)...seara papa iarasi un castronel de papica iar inainte de somnic lapticul...invariabil 200 ml..

Noi skill-uri achizitionate:
- papa singurel, cu furculita si cu lingura(asta e mai greu)
- intelege cam tot ce i se spune si zice si el vreo 2-3 cuvinte...toate in olandeza...in rest se exprima in limba lui ...nu imi fac probleme
- motric nu cred ca mai are ce sa achizitioneze (pentru moment), ca le cam face pe toate, e expert in a ma exaspera; fuge taica zici ca ii scapara picioarele, schimba directia rapid, danseaza in toate modurile posibile, se invarte, merge inainte, inapoi, se mai prosteste taras, se urca peste tot si e incredibil de fericit daca are ceva de hatzanat, dat cu el/ea de pamant, dat cu oala , plimbat cu oala...
Iii place la nebunie sa se ascunda, sa se bage sub/in masa/scaun/ dulap/masina de spalat/ ce prinde.
- e foarte sociabil...deja l-am vazut jucandu-se cu alti copii, are deja un prieten, un pusti super simpatic, de aceeasi varsta, Ramon, cu care se joaca de cum ajunge la gradi,
- e o dulceatza de copil care am impresia ca deja stie/ sau cel putin invata cum sa ne manipuleze... suntem atenti la faza asta
- cu olitza inca nu am socializat, se pare ca emai fun sa te joci cu ea decat sa stai pe ea...incepem training-ul ...curand

Per ansamblu pustiul meu e fericit, se joaca din zi si pana in seara, nu are astampar, e tot timpul in miscare, tot timpul curios sa afle ceva nou(deja ne-a pictat peretii, dar asta e o alta poveste)

Il iubim enorm pe pitic, iar cand ne rasplateste cu un zambet sau o imbratisare suntem de-a dreptul in extaz...

Tre sa intrerup mesajul, datoria ma cheama!

Pupici tuturor piticilor(vazut poze de copii superbi, mamici asemenea) si va doresc o seara placuta in familie (unde as fi vrut si eu sa fiu acum)

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

gata ne-am adunat si noi in farsit de pe drumuri... Doamne ce zi, plimbat in parc, mancat in oras ( la mami de Mateias) o supica de galuste o nebunie, plecat la doctor de acolo (n-am mai trecut pe acasa) la doctor, o urgenta cu bronsolita, lasat sa intre inainte, schimbat si cabinetul ca sa nu ne pricopsim cu ceva- deh mama nebuna si tata isteric, fiemea impartea zambete si rasete cu toata lumea, facut caca si strigat in gura mare pe acolo caca caca, constat ca nu mai am pampers ca o schimbasem la cuscra, au sarit asistentele sa igienizam curu' lu' fiemea... Si pe urma dai si alearga sa-i pun pampersul, am pacalit-o cu cheile de la casa- astea au mereu efect. A fost ok pana la stetoscop cand i s-au trezit amintirile si au inceput urlete cu lacrimi si muci. In concluzie, nu mai merg la doctor pentru nici un control de rutina, am zis. Daca copilul e ok la ce sa ma duc? A de masurat nu a stat sa o masoare dar socramio a zis ca lui i-au iesit 90cm, mie mi-au iesit vreo 4 cand dormea... e pasarila fiemea. Chile are numa' 11,650 kg dar dr a zis ca e ok, mie tot mi se pare slabutza dar important e sa fie sanatoasa nu?.
Fug sa mai incerc sa o culc nitel, poate imi iese sa mai fac si io ceva prin casa ca maine avem musafiri .

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Scumpa de ea..ti-am zis eu sa nu mai duci fata la dr fara motiv...sa dea DUmnezeu nici sa n-aveti motive...
David cam stranuta si muceste Ma uit miine cum e si te sun, sa vedem daca il duc sau nu...Ca daca e nasol nu ne mai vedem miine...ooof, cind stabilisem si noi

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput