Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata, luati de-aici o .

Ah, parca m-a uns pe suflet ce-a spus Inais despre ralatia cu Iasminutza. La fel ca noi. Si in plus, nici eu nu mai vreau la job! Nici acasa toata ziua ca innebunesc dar caut ceva care sa-mi ofere mult timp liber pt Vlad.....nici eu nu stiu exact ce.....invatamantul ar fi o solutie, dar se plateste oribil.

Eu savurez de vreo luna Elisabeth Gilbert, "Mananca, Roaga-te, Iubeste", v-o recomand, e extraordinara cartea. PArca nici nu vreau s-o termin, de-asta citesc asa, doua, trei capitolase pe zi. Si din lipsa de timp, normal

O zi superba va doresc. Eu ma duc prin oras cu Vlad, vreau sa iau o sampanie, pt ca diseara dupa concert, avem cina romantica care trebuie sa se sfarseasca f frumos, nu va zic cum Sa-mi tineti pumnii va rog!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Neata si de la noi!
scriu la mesajul asta de ieri si aseara and sa-l trimit a murit netu'.

Ylary, te inteleg perfect cu remuscarile legate de copil, eu i-am dat peste manutza ieri pentru ca ma dispera cu bagatul mainii pe gat si pe urma ce am mai regretat, uf..., clar , incepe sa se vada si la mine epuizarea, nu am mai avut cateva zile de respiro din ianuarie (4 zile de ski) si se simte asta din pacate. Cat Imi doresc sa am si eu pentru mine macar cateva zile sa-mi incarc bateriile...
Msbb, ce peripetii ati avut si voi pe ultima suta de metri. Cum te mai simti? Si apropos, sunt invidioasa pe silueta ta, da? Sa-mi dai reteta neaparat !
Am incercat sa-i dau si eu cereale, brrrrr ce strambaturi, ce maraieli si a culminat cu datul peste lingurita de eram pictata pe toata fata cu bunatate de cereale, vad ca Teodora de DanaH mananca de rupe, bravo ei, eu am o sclifosita si jumatate
Bratafel, noi maine mergem la control, n-am mai fost la doctor de 3 luni, am tot fost plecati, la mare, la munte, la bunici, asa ca nu stiu sa-ti zic cate kg/cm are fiemea, Noi avem un singur somn pe zi dupa masa de pranz, de doua- trei ore, seara dormim pe la 9 juma-10, laptic bem la seara 210 ml , la 3 ( nu reusesc sa o dezvat, se agita se rasuceste in pat pana se trezeste de tot daca nu-i dau) cam 100 ml si la somnicul de la pranz 150-180 ml. In rest avem asa: dimineata micul dejun variaza: branza cu rosii,unt, ousor, pate’, si cam 100 ml de lapte batut, la pranz ciorbita si felul doi cu 100 ml lapte batut, seara fructe sau cartofi la cuptor sau friptura sau pate’ sau branza cu rosii sau cascaval cu rosii si bineinteles lapte batut. In concluzie, fiemea e moarta dupa lapte batut.
Legat de pasta de dinti, noi spre rusinea noastra nu ne-am apucat sa spalam dintosii... sa inteleg ca alte mamici o fac deja? rusinicaaa
Gabitzam, mami de doi puiutzi, am vazut pozele din vacanta SUPERBE, tati iar m-a pacalit si a uitat sa le descarce pe ale noastre.Uf... o sa ma iau de el ca nu se mai poate. Deci Nenedent, de retinut !
Mihaser ce tampenie asta cu bulinele negre, ii demotiveaza pe bietii copii, uf, sper sa gasiti o solutie favorabila pentru Cri.
Micaela, asa face si fiemea se supara pe mine ca n-o bag in seama si pleaca prin alte camere si isi baga manutza pe gat si uite asa ma aduce intr-un suflet.Vad ca si voi mai sterilizati biberoanele, la urma urmei nu stiu de ce imi fac probleme ca tati se ocupa de task-ul asta.
Apropos de tati, e de mare ajutor prin casa cu fiemea se joaca dar, inca ii e teama sa stea pre mult cu ea cica eu ii stiu mai bine toanele si hachitele si negociez mai bine cu ea, mare smecher ce sa zic... Cert e ca fiemea e superdependenta de mine ,nici la toaleta nu ma lasa frate sa merg fara ea, sta si boceste pe la usi pana ii deschid usa si mi se aseaza in poala. Poftim cultura !
Inais, felicitari pentru efortul cu olita, noi ne-am mazilit, adica de cand ne-am intors de la bunici de la tara nu mai vrem la olita, oare nu i-o fi placand olita de Bucuresti? Aici are alta mai micutza, hm... nu vrea si pace, ea care facea in fiecare zi kk si pish la olita si striga in gura mare sa i-o aduc „oita”. Da... trebuie sa studiez problema... Musca din copanel zici, ptiu sa nu fie de deochi.. a mea musca doar din ma-sa de mana, de burta, de picior , pas sa o fac sa muste din mar, banana, copanel... vise taica ! o rebela e fiemea, vai de viata mea !
Esme, no comment, am ramas cu gura cascata, bravo si pentru varietate si mai ales bravo ca ai asa un copil mancacios si curios in ceea ce priveste mancarea. Fiemea pe tasu’ il mosteneste, el mananca doar pui si peste, din pui doar piept si facut doar la cuptor sau la gratar, ciorbe strecurate ... si cam atat.
Beleane, respira si ia-o usor, o sa o scoateti voi la capat, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, tu stii mai bine, dar iti spun ce as face eu, m-as interesa de cresa, clar. Eu nu cred in bone, punct. Culmea ca n-am avut experienta cu ele, dar au avut atatea mamici in jurul meu ca nu-mi mai trebuie.
Dolores, eu zic ca e super, uite ca a asociat senzatia de kk cu olita, mai trebuie sa lipesti olita bine sa nu faca pe jos si ai rezolvat problema
Alysh, ce bine ca poti sa fac cate ceva in timp ce Vladuz se joaca sau se uita la desene, la mine nu exista asa ceva, gatesc cu ea printre picioarele mele, tinandu-se de cate un crac de-al meu sau bagandu-si capul printre piciore si stand asa ca sa o dau peste cap, butoneaza aragazul, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, imi scoate oalele din dulap si alearga cu ele prin casa, e haos zau.
Apropos de citit eu sunt pe literatura romaneasca interbelica si postbelica,Calistrat Hogas, Cella Serghi, Garabet Ibraileanu, Duiliu Zamfirescu, Grigore Bajenaru, acum citesc Adela de Ibraileanu, superba carte, mi-a placut foarte mult si Maidanul cu dragoste.
Inais, mi-ai luat vorba din gura cu indragosteala, pe mine ma termina cand o intreb < o iubesti pe mami?> si ea zice <iube> si ma strange in brate si imi da kiss kiss. Si da, nici eu nu mai vreau jobb, daca gasesti vreo bucla temporala zi-mi si mie ca ma bag

Mama ce conspectoi, deh tre’ sa recuperez , asa-mi trebe daca nu sunt consecventa!

Va pup, noi am plecat sa luam alocatia si apoi in parc la joaca, poate ne intalnim si cu Matei, poate vine si Andreap cu Sara, Monik16 tu pe unde mai esti?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

elenuca, paote m-am exprimat eu greshit, fiica-mea nu e o mancacioasa. ea ar manca si pietre daca l-ar vedea pe alex ca mananca, problema este ca alex nu prea mananca. da, manca dimineatza foarte bine, cred ca numai din asta traieste. sau paote a aflat ca mancarea de dimineatza nu ingrasha.
ieri i-am facut o mancarica de mazare, cu putzin cartof, cu pui. a macnat vreo cateva linguritze. ii place mazarea, ca si lu' taica-su, care de fiecare data cand il intreb ce sa mai fac de mancare zice: mazare, chiar daca abia am termiant oala cu o zi inainte.

ca tot sutnem la capitolul mancare: esme, nici nu stii ce m-ai facut sa salivez. pai nici eu nu mananc asha de variat, zau. poate ca de aia nu mananca nici copiii mei variat? lor le pelca ciorba, m-am plictisit eu de facut ciorba, dar ei nu de mancat.

sa va zic sid e programul de mancare al fiica-mi?
6:30 - 250ml lapte
7:30 - cateva linguri de cereale cu lapte din castronul lu' frate-su
la gradi:
9:00 - un biscuite sau un biscuite de orez
12:00 - doua felii de paine cu diverse on top (crema de branza, pate, unt cu dulceata)
15:00 - fructe
acasa:
18:00 - ciorbitza groasa cu carnitza sau ou
19:00 - vreo 150-max 200 ml lapte

asta este programul cand emrge la gradi. cand sta acasa, este complet schimbat. nu mai sunt doua felii de paine, ci una cel mult. dar mai baga niste peste, mai baga un biscuite in plus. cu alte cuvinte, ne cam dam in barci.

cu somnul.... are mari variatii. cand e la gradi, doarme cam 1-1.5 ore. rar cand doarme 2. cam de pe la 12:45 pana pe la 14:30 maxim. se trezeste la primul scncet al primului copil. acasa uneori doarme la fel, dar se mai intampla, cum a fost ieri, sa doarma 4 ore. uneori, daca mergem cu masina, adoarme mai devreme, pe la 10:30-11:00. dar asta e o zi ratata, ca evident ca doarme putzin, apoi nu mai daorme dupa amaiza sid evine maraita.
dar indiferent la ce ora si cat doarme la pranz, la ora 19:00-19:15 este in pat si adoarme fara probleme (asta daca nu o dor dintzii sau are alte jene). o pun in pat, ii dau pe suzi in gura, pe ritza (=gargaritza) in bratze si chair daca "vocifereaza" ea un minut, pana la urma sa itoarce cu fatza la eprete si adoarme. si se mai trezeste la ora 6-6:30. dar eu sunt multzumita asha. la alex, la varsta asta, ne lua cam o ora, o ora jumate sa il culcam. ne apuca si 23, 23:30. macar atat am reushit sa facem si noi la l doilea copil.

vorbestzid e iubit: si mie imi vine sa ii pup non-stop, dar uneori imi vine si sa fug si sa nu ma ami uit in spate. se indeamna amandoi la prostii de ma omoara. sa ii vedeti/auzitzi cum tzipa.... pe rand, cat pot de tare, ca la o intrecere. pana tzip eu la ei, shi mai tare, sa taca. dar shi cand ii apuca iubitul, cum se mai strang in bratze, cums e mai alearga princasa si rade teodora cu gura pana la urechi, cum il pupa si ii face maimai pe cap cand se loveste alex, cum danseaza amandoi... apropo de dansat, eu cred ca ma las de matematica si ma apuc de impresariat. imifac o trupa cu maimutzele astea ale mele si fac un ban cinstit. dar o trupa de brackdance, ca de astea stiu ei sa faca. alex este mare talent, iar teodora se asheaza in fund pe jos si se impinge intr-o mana si se plimab prin toata sufrageria. dimineatza a invatzat faza cu rotitul, tot din pozitia in fund. astept sa se roteasca si stand in cap si gata, i-am lansat.

de citit, eu am un spor ceva de speriat. cam o carte la trei luni. uma ce am termiant "ines a sufletului meu", de isabel allende, o scriitoare chiliana care imi place foarte mult. acum am inceput "the curious incident of the dog in the night-time", de mark haddon, o carte interesanta, care m-a prins de la rpimele pagini, scrisa prin ochii unui copil cu autism. am primit-o de ziua mea acum vreo 2 ani de la cumnati si de atunci ma tot intreaba daca am citit-o. abia acum am ajuns la ea, sper sa o termin repede. dar la cele 2-3 pagini pe care le citesc eu seara, cu un ochi deja inchis, parca vad ca ma prinde craciunul. dar v-am auzit acum de dan puric, cred ca ii zic sora-mi sa imi cumpere si mie cartea si sa mi-o trimita.

alysh, si pe mine ma steapta "mananca, roaga-te, iubeste", variatna in engleza. am inceput-o cand am cumaprat-o, dar nu m-a prins. poate nu aveam eu starea atunci.

stefany_p, te intzeleg foarte bine, sunt in aceeashi oala ca si tine. dar icnerc sa privesc partea buna a lucrurilor: la scoala scap de vacarmul de acasa, acasa ma dezic de mucna la teza si la proiecte fara de sfarshit, cu toamna ma bucur de ultimele raze de soare, ca cine sthie cat de lunga o sa fie iarna asta olandeza, posomorata dar fara zapada.

desiree, pupici la victoria. si sa alungatzi mosntrul acela care a speriat-o. probabil ca a fost monstrul-dintzishor. cine shtie ce o fi in caputzul lor.

concedii, africa... mda, avem niste prieteni care au fost in vacantza in africa, sa faca saferi si ne-au zis ca este un loc foarte bun de mers cu copiii, ca toate camping-urile acela erau foarte bine amenajate pt copii. este shi pe lista noastra de destinatzii de vacantza, dar cine stie cand si daca o sa ajugnem acolo.
ma tot "amenintza" sotzul ca plecam in tanzania. cica sa predea el un curs la o universitate de acolo. si apoi sa mergem in zanzibar, in vacantza. dar eu nu sunt asha incantata. mai ales ca am merge cu copiii, nici nu concep sa mergem fara ei. parca sunt prea multe pericole pe acolo.
decamdata cred ca a cam picat vacantza de la anu' din america. motive multe. in schimb planuim una in scotia, tati sa deguste single malt-urile, iar eu sa fac pe soferitza. sper ca si distilariile acela sa aiba un coltzishor alcoo-free, unde sa se poate juca copiii. daca nu, pe campii, nene, ca alea sunt din belsug acolo. dar mai vedem, nu am hotarat nimic inca.

da' va rog, orpitzi-ma. am scirs ditamai mesajul. se vede cat chef amd e munca. ma duc sa mai bag o cafea, poate imi vine cheful si inspiratzia.
pupici si pe curand.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am o carte la capatul patului, mai citesc seara din ea doua-trei pagini, pina data viitoare uit si ce am citit. Acum in concediu am mai apucat sa citesc doua carti. Politiste

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

ziua buna!

noi stam in casa sa asteptam dr de familie sa vina la vaccin. nu are dom'le idee cand ajunge...asa ca tin copilul in casa sa ajunga ea! m-am saturat de ea pana peste cap! zau! pe langa faptul ca e mai tot timpul plecata din tara si efectiv tre' sa o vanez cand am nevoie de ea...mai face si din astea.

sunt franta ca am tot dereticat cu Iasmi pe aici sa gaseasca casa luna. plus facut mancarea. numai ca saracul copil e neobisnuit in casa toata ziua. am niste nervi!!!

dupa-amiaza mi-am propus sa trag o fuga pana-n targ. mai vine cineva? merg fara Iasmi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Eu nu mai citesc de 1an si 3luni. Citeam asa mult inainte de a naste. Dar gata sunt in perioada de strans carti. Cumpar si fac rafturi intregi de carti dar nu am starea necesara de a ma apuca de citit. Estimez ca peste 2 ani voi citi tot sau mai sigur cand vor pleca fetele la facultate. Cu filmele stau bine: Astept cu nerabdare sa vad serialul meu preferat Dr house dar si Prison Breake, Lost, heroes, ..

Mai eu am zile cand pur si simplu nu-mi iese mancarea asa cum ar trebui si zile cand ies niste chestii senzationale. In ultima perioada numai din primele am avut parte.

Am citit mesajul lui Esme si deja imi este o foame,,,,Ciuperci, musaka,etc

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Imi place sa citesc ce mai cititi, imi mai vin idei si va cunosc mai bine!

Si al meu e un iubitor si un lipicios de nu se mai poate. Eu credeam ca asa sunt toti copii insa am vazut un copilas de acceasi varsta cu el, cand dadea mama lui sa-l pupe, se tragea si incepea sa maraie. Al meu e tare alintat, vine, ne ia de gat, il intreb o iubesti pe mami? Si el ma ia de gat si ma strange tare si isi pune capsorul pe umarul meu. Apoi cand ii zic da un pupic, vine imediat cu capsorul plecat sa-l pup pe cap. Apoi ii zic da manuta sa o pup! Si imi intinde manuta ca un monsenior, sa i-o pup. Cand il cert incepe sa ma ia cu jocuri si jucarii sa uit, imi face peeka-boo, si rade ca un smecher. Mai cearta-l daca mai poti! Ma pufneste rasul.

BELLANNE eu nu am mai apucat sa vad un serial de cand avea Patrick 6 luni! Mi-e dor tare de Dr.House. Fiu-meu nu suporta sa ma vada la tv.sau la calculator, vine si imi stinge tot. Pe de o parte il inteleg, vrea sa stea si sa se joace cat mai mult cu noi. Ma mai uitam cand se culca el, insa de cand merg la sala si trebuie sa ma scol la 5.30, sa prind trenul de 6.30 ca sa ma duc la sala de la 3 si sa prind apoi trenul inapoi de 4.15, ma culc odata cu el la 9.

ELENUCA ne pare bine ca mai stim despre voi! Nici eu n-am idee cce inaltime si cate kg mai are fiu-meu, cu exactitate, incerc eu singura sa-l masor si sa-l cantaresc. Pe noi doctorul ne-a chemat in jumate de an, ne-a vazut la 1 an si a zis sa mai venim la 1 an jumate. Nici nu vreau sa ma duc prea des, mai degraba te imbolnavesti la la cabinetele lor.

STEFANY – te inteleg tare bine, cred ca esti wonderwoman sa le faci pe toate, scoala, job si copil! Eu am numai job si copil si soacra-mea ma mai ajuta la treburi si ma simt cateodata terminata!

ESME – si al meu e fan musaka. SI eu de asemenea. Eu o fac cu cartofi fierti, mama o facea cu cartofi prajiti si vinete prajite si iese prea uleioasa. Insa cu cartofi fierti, si legume multe, iese super-buna. Aseara a facut criza ca ne-am facut pop-corn si voia si el, nu stiu cine m-a pus si i-am dat o bucatica, apoi a inceput sa se tranteasca pe jos. Mi-era frica sa nu se inece.

DANA – ce frumos povestesti de cei doi nazdravani ai tai! Din ce in ce imi dau seama ca trebuie sa ma grabesc si eu cu bb2!

Ascult la radio un reportaj, despre un studiu facut printre copii, varsta la care se apuca baietii aici sa bea , sa fumeze, sa se drogheze este 9 ani!!!! Ma doare capul! Fetele incep putin mai incolo, insa tot devreme, pe la 11 ani…

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Am fost si noi la targ, adica eu cu Daria fara carut, am zis ca inebunesc, in 2 ore am mers doar la standurile de la parter stiti ce e aia ca se oprea la fiecare stand, incerca fiecare jucarie. Mi-am pierdut cumpatul si am tipat la ea de se uitau niste mamici la mine cu repros .Ati vazut copii aia care se tavalesc pe jos in magazin? Al meu e asa, vrea orice jucarie, pantofii sa le desfaca aricii la toti, sa vada ea ce e pe umerase... de vise rele, in plus s-a suparat pe mine mi-a dat o palma peste fata (prima palma pe care mi-o da asa direct, nu stiu unde a vazut asa ceva) si in masina si-a desfacut volanul de pe scaunel si a aruncat cu el in mine in timp ce conduceam . Si ca totul sa fie minunat, cand am ajuns acasa nu mergea liftul, asa ca am urcat 7 etaje intr-o jumate de ora cred ca na, vroia cand in brate cand pe jos, ba imi mai fugea si din mana si batea pe la usi

In schimb, ca tot vorbeati de iubit pe aici, ma iubeste de ma inebuneste.

Ma iubeste si e un copil minunat, am avut noi azi o zi proasta... in special eu.

Si despre targ, cat am vazut, cam aceiasi expozanti dar super aglomeratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

gata ne-am adunat si noi in farsit de pe drumuri... Doamne ce zi, plimbat in parc, mancat in oras ( la mami de Mateias) o supica de galuste o nebunie, plecat la doctor de acolo (n-am mai trecut pe acasa) la doctor, o urgenta cu bronsolita, lasat sa intre inainte, schimbat si cabinetul ca sa nu ne pricopsim cu ceva- deh mama nebuna si tata isteric, fiemea impartea zambete si rasete cu toata lumea, facut caca si strigat in gura mare pe acolo caca caca, constat ca nu mai am pampers ca o schimbasem la cuscra, au sarit asistentele sa igienizam curu' lu' fiemea... Si pe urma dai si alearga sa-i pun pampersul, am pacalit-o cu cheile de la casa- astea au mereu efect. A fost ok pana la stetoscop cand i s-au trezit amintirile si au inceput urlete cu lacrimi si muci. In concluzie, nu mai merg la doctor pentru nici un control de rutina, am zis. Daca copilul e ok la ce sa ma duc? A de masurat nu a stat sa o masoare dar socramio a zis ca lui i-au iesit 90cm, mie mi-au iesit vreo 4 cand dormea... e pasarila fiemea. Chile are numa' 11,650 kg dar dr a zis ca e ok, mie tot mi se pare slabutza dar important e sa fie sanatoasa nu?.
Fug sa mai incerc sa o culc nitel, poate imi iese sa mai fac si io ceva prin casa ca maine avem musafiri .

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Inais, ce frumos ai scris, exact asa simt si eu, iar faza cu timpul ma o-m-o-a-r-a! daca-s putea sa-l fac sa stea pe loc, ce bine ar fi....
si eu sunt intr-o faza in care ma gandesc serios ce sa fac sa nu trebuiasca sa mai lucrez tare as sta acasa sa ma ocup mai bine de copii, dar mi-ar place macar o zi pe saptamana sa am asa o activitate "intelectuala" ma mai gandesc...

eu singurul moment din zi cand am timp sa citesc ceva e in pauza de masa de la servici, dar si aia e juma de ora si mai tre sa si mananc asa ca de citit mai putin din pacate, mai mult reviste de astea pentru parinti, de educarea copiilor, va recomand o carte (The science of parenting} poate e tradusa si in romaneste, eu numai carti de astea am citit in ultimii ani, nu mai am timp de altceva.

citeam ce zicea Belleane, exact asa suntem si noi acasa ca niste roboti, numai de copii, casa si astea ne ocupam, pe la 10 noaptea cand ne mai linistim, ce sa faci mai intai?, te culci noroc ca mai sunt ai mei care ne fac de mancare si se ocupa de copii cat stam noi la servici.

Filme? ce filme, si pe alea daca le vad pe apucate, cate o juma de ora intr-o zi si restul in alta zi, plus ca adorm la ele

Stefany, nu-ti face probleme cu vorbitul, chiar nu ai de ce la varsta asta. Razvan al meu a vorbit la 2 ani jumate!, baietii sunt mai inceti la vorbire, mai rapizi la altele.

Cleo, bafta cu jobul, in ce domeniu iti cauti?

MsBB, speram ca esti mai bine!

Africa, daaaa si eu visez cu ochii deschisi oi ajunge si eu o data pe acolo.

aaa eu mi-am propus asa cand or fi copiii mai mari Razvan sa aiba vreo 10-11 ani si Olivia 5-6 sa plecam intr-o calatorie cu totii sa vizitam mai multe tari, prin Europa mi-ar place sa facem un tur, mi-ar place sa fie o calatorie din care ei sa inteleaga ceva...ei sa vedem daca o sa reusim.

se vede ca nu am chef de munca, da? visez la cai verzi pe pereti

va pup

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput