Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
ALYSH imi pare bine ca te simti bine, si eu visez la vremea cand piticul o sa fie putin independent. Desi cat sta cu soacra-mea cica se joaca singurel fara probleme. Si intr-adevar samabata, duminica e alta viata cu el. Insa in timpul saptamanii, seara cand venim de la munca e de jale. Probabil ca ne duce tare dorul mititelul.
Aseara am fost si mi-am vazut finuta, o frumusete mica! Mi-am adus aminte de tensiunea si emotiile de la inceput, vreo 3-4 luni am avut senzatia ca mergeam pe sarma. Oare fac bine, oare respira, oare e OK, etc! La al doilea cred ca am sa fiu mult mai relaxata. Of, si ce greu e la inceput cu alaptatul, nici nu vreau sa-mi amintesc, bine ca am trecut de perioada aceea.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Doloress spune:
Chiar, ce mai cititi fetelor? Eu acuma citesc literatura quebecoasa, canadiana. M-am gandit ca vreau sa stiu si eu ce o sa invete Patrick la scoala. Citesc un fel de Ion al lui Rebreanu in varianta quebecoasa, vreau sa zic ca e destul de dificil vocabularul, nu e franceza pe care am invatat-o eu la scoala. Insa e foarte fain.
Ce filme ati mai vazut si v-au placut? Nu ca as avea timp sa vad, am vazut Revolutionary Road timp de vreo 5 week-enduri cat dormea piticul. Superb film. Asa incat am cautat carti de acelasi autor Richard Yates, am citit si mi-a placut la fel de mult.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Chiar, ce mai cititi fetelor? Eu acuma citesc literatura quebecoasa, canadiana. M-am gandit ca vreau sa stiu si eu ce o sa invete Patrick la scoala. Citesc un fel de Ion al lui Rebreanu in varianta quebecoasa, vreau sa zic ca e destul de dificil vocabularul, nu e franceza pe care am invatat-o eu la scoala. Insa e foarte fain. Ce filme ati mai vazut si v-au placut? Nu ca as avea timp sa vad, am vazut Revolutionary Road timp de vreo 5 week-enduri cat dormea piticul. Superb film. Asa incat am cautat carti de acelasi autor Richard Yates, am citit si mi-a placut la fel de mult. |
Eu cum spun sunt lesinata acum dupa Wilbur Smith. Citesc momentan "The Courtney Novels". Imi place enorm de tare si am aflat o multime de chestii despre Africa de Sud pe care nu le stiam. Vrem sa mergem acolo intr-o vacanta si imi place sa stiu chestii din trecutul lor. Una dintre cele mai bune prietene ale mele e din Africa de Sud o persoana absolut exceptionala. Din pacate ne vedem atat de raaar...noroc cu mailurile. Treaba cu cartile astea e ca creeaza dependenta si eu mai am un raft intreg de citit cum spunea mama: "pana la Craciun".
Belle scumpa, pai nu e asa mult, e doar divers, ca doar nu i le dau pe toate deodata (da stiu ca te-ai prins, doar zic ). Cum spuneam in timpul saptamanii nu ii pot oferii eu personal decat micul dejun si cina, in rest baga la cresa. Daca ai vedea meniul de acolo...eu ma simt umilita de el. Si am si gustat ce mananca...super buuun! Insa in uikend, ii fac si gatim impreuna. Ii place mult sa isi vare nasul in oale si are rabdare sa stea in bucatarie si sa invarta sau sa molfaie o bucata de aluat pana fac eu una alta. Plusa ca la noi munca in echipa e la mare cinste MAI ALES in bucatarie, cu alte cuvinte si al meu ajuta muuult! Si zau ca nu ma laud ca sa fac pe altii sa se simta nu stiu cum, ca de era asa trebuia de mult sa intru in pamant la cat de rapizi au fost M&M la umblat de exemplu fata de pishcotul meu!
Cleo, unde mananca trei stii tu cum e incap si sase si mai multi!
Apropo, mie imi face bine sa vorbesc despre bucatarie fiindca imi vin idei. Vreo doua au iesit azi. Una din cauza ca de mult nu a mai primit pishcotzel ciuperci, ma gandesc la niste galbiori facuti simplu sub grill cu niste unt si patrunjel si apoi amintindu-mi de ce quich bun face Bogdan de Simonix am zis ca musai sa producem unul pentru copil. Stiu din sursa sigura (experienta proprie) ca astea se preteaza bine si la congelat. Asa ca...fiindca saptamana viitoare fata va sta la vecina si va trebui sa ii duc mancare zilnic am sa ii fac vreo trei micute, unul cu urda si spanac, unul clasic loraine si unul cu peste...intre io de Simonix ce pune Bogdan...ton?somon?
Si cateodata copila mea mananca si pizza - home made - sau mousaka, tot la fel.
Gata acu fug la cresa,
o seara faina,
esme
cleo78 spune:
doloress, io ma pregatesc pt joburi, mai cetesc de specialitate, dar si Dan Puric - Despre omul frumos. Frumos scrie omul asta.
O zi urata. Sper ca se termina repede....
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
Esme am auzit de Wilbur Smith, insa nu am citit inca, am sa caut. Africa nu prea ma incanta, al meu sot viseaza mereu cu ochii deschisi, ma tot bate la cap sa mergem intr-un an, insa eu nu vreau sa stiu nimic. Mai ales Africa de Sud unde e criminalitatea atat de mare. Insa eu sunt un tip de turist mai mult - batut muzee decat safari.
Cleo Dan Puric citeau ai mei cand am fost in tara si erau tare entuziasmati. NU am avut insa timp sa citesc nimic atunci.
simonacip spune:
citat din mesajul lui cleo78 doloress, io ma pregatesc pt joburi, mai cetesc de specialitate, dar si Dan Puric - Despre omul frumos. Frumos scrie omul asta. O zi urata. Sper ca se termina repede.... o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
SI mie mi-a placut asta...dar am auzit de rau despre bietul puric - cum zice chiar el-..Of i, n-o fi adevarat?
In alta ordine de idei, sunt la a oua zi de aerobic. Sunt darimata, cu febra musculara pina in virful degetelor, dar ce bine e...Tre insa sa tin si ceva dieta totusi..Poate de miine
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Simonix spune:
Eu recitesc .... nu radetzi "La Medeleni" Am o cu totul alta perspectiva si savurez la maxim :) In rest, nu mai am asa multe cartzulii de citit, dar gasesc eu Seara am abandonat TVul si citesc, in metrou citesc, la serviciu citesc (mda, uneori in pauza imi iau un senvish si citesc)...
Filme nu prea am mai vazut, m-am uitat la prima parte din Australia - dar asta acum 2 saptamani Desi filmul e frumos nu prea mai gasesc motivatzie, nu mai am putere de concentrare. In fine, ma mai uit la seriale, astea sunt mai scurte si in plus nu trebuie sa le pun eu, pur si simplu sunt la TV si gata.
Esme - si eu stiu un cuplu in care tipa e originara din Africa de Sud - sunt incantati si vor sa se mute de tot acolo. Si a propos, era cat pe ce sa ajung si eu acolo cu astia de la Comisie, fac niste delegatii in AdS si in Kenya si seful meu ne-a propus sa mergem. Insa nu prea sunt in dispozitie de voiaje si am zis nu. Altadata :) (in AdS nu e asa periculos, in Kenya cica e jaleee ...)
Ah, si cu mareatza tarta de Bobo - o face cu ton :)
Belleanne - of, cred ca orice relatie cu o bona e compromisa din start din punctul tau de vedere in acest moment ... nu stiu cum poti sa mai ai incredere dupa asha experiente. Ce sa te sfatuiesc, sa ai rabdare - incearca si varianta cresha, de ce nu - problema e ca o sa fie un pic mai bolnavioara decat daca o tii acasa, o sa ii fie un pic greu la acomodare, dar toate astea trec si vei fi linistita. Sau daca nu - respira adanc si go for bona
Dolores - mie mi se pare infinit mai usor de cand Robert merge. De fapt acum e o perioada tare faina, e suficient de independent ca sa ma lase sa respir si suficient de lipicios cat sa ma topeasca :) Imi da si spatziu, se joaca singurel, dar ma si implica, e comunicativ, haios, plin de imaginatie, ma face sa rad ... ma "ajuta" la trebi, imi doarme bine, 12 ore noaptea fara sa se scoale, deci ma lasa sa dorm... mananca bine, orice ii dau, nu cere dulce sau alte prostii - ce sa mai, eu profit la maxim, e the best time, mi se pare. Daca nu ar fi boliciunile astea de la cresha ar fi minunat. Imediat cum trece un virus peste noi armonia se strica oarecum. Mda :) dar tot THE BEST TIME ramane Eu una sunt efectiv din ce in ce mai indragostita si mai lipita de el hmmm :)
Noapte buna fetelor
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Eu ma lupt cu o carte de Pamuk...de ceva timp. Nu reusesc sa imi gasesc timpul necesar sa citesc in liniste (am tabieturi cu cititul asta ) si mai bine renunt. Probabil ca tot asa va fi de acum inainte, asa ca as face bine sa ma organizez cumva.
La TV nu prea ma mai uit si cand o fac nu prea am nervi de film...prefer un documentar. Mai scurt si sigur reusesc sa prind finalul.
Si eu sunt iremediabil indragostita de Iasmina mea. Stiam ca asa va fi, dar nu anticipam nici 1% din realitate. Efectiv nu as mai vrea sa revin la job. Savurez fiecare clipa cu ea si descopar ca am din ce in ce mai multa rabdare, desi nu-i usoara deloc varsta asta. Efectiv parca ne-a legat cineva prin cordon ombilical din nou. Ea e topita, terminata, lipita de mine...eu de ea. Se lipeste toata de mine, imi da pup pe furis...se pune cu funduletul la mine in brate ori de cate ori ma prinde ca stau undeva...ma ia de gat si ma strange tare. Ma cauta prin casa si cand ma gaseste se cuibareste la mine si ofteaza...Nu stiu zau...eu nu mai vreau job. Si mai vreau sa stea timpul in loc. Se poate?
Merg la somn!
Np buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Doloress Esme am auzit de Wilbur Smith, insa nu am citit inca, am sa caut. Africa nu prea ma incanta, al meu sot viseaza mereu cu ochii deschisi, ma tot bate la cap sa mergem intr-un an, insa eu nu vreau sa stiu nimic. Mai ales Africa de Sud unde e criminalitatea atat de mare. Insa eu sunt un tip de turist mai mult - batut muzee decat safari. Cleo Dan Puric citeau ai mei cand am fost in tara si erau tare entuziasmati. NU am avut insa timp sa citesc nimic atunci. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran |
Doloress, pot sa merg eu cu sotul tau in vacanta intr-un an? Si pe tine te las sa mergi cu al meu Vaaaaaai, daca ai sti de cati ani visez si eu la Africa...
Azi noapte Victoria s-a trezit la un moment dat si s-a pus pe un plaaaaaaaans, de nu o puteam opri; am luat-o in brate, ma impingea, dadea cu picioarele in mine, a luat-o daddy, la fel a facut, apoi am luat-o iar eu, nu stiu, cred ca a visat ceva, da' tre' sa fi fost absolut oribil; ea nu a facut niciodata asa, sa dea cu picioarele in noi (altfel decat in joaca), sa ne impinga in felul ala... doamne, mi s-a rupt inima...
Ne mai iasa si caninii de jos, o chinuie de numa' se trezeste dimineata cu pungi sub ochi, eu sunt zombi, se trezeste tot la o ora, o ora jumate; desi nu sta treaza nici macar destul de mult sa ii pun gel pe gingii, dar nu doarme nici ea bine, nici eu. Of, mai un pic si iasa si poate sa doarma linistita, fara dureri de dintisori. Azi noapte a dormit mai bine, tot s-a trezit de vreo 4-5 ori, dar a fost mai bine decat in ultima saptamana. Aseara a adormit in timp ce eu ii masam gingia cu degetul. Am fost azi si i-am cumparat ceva special, e ca o perie de dinti, dar in loc de peri are "spikes" de cauciuc (cam cum zicea Gabitza de 'periuta ptr. Radu, doar ca nu 'degetar', ci are chiar forma de periuta). A ros toata dimineata la peria aia...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
stefany_p spune:
salutare mamici...
voiam sa sciu ceva frumos da nu-mi vine decat sa ma vait..is varza de oboseala, scoala,job, toamna...cum sa le suport pe toate?
Nazdravanul meu e foarte bine, ma streseaza ca nu vorbeste in rest e ok...mananca legume si fructe la greu, in searara asta a mancat singur un mar... nici macar nu i-am curatat coaja, mancare..exact ce mancam si noi..noi stam asezati pe scaune, el pe masa, io cu lingurita el direct cu mana din farfurieface ce vrea si noi nici ca-i interzicem