Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

A adormit de o ora copilul...eu bantui netul. M-a lovit o intrebare: voi cum mai dati oul copiilor? Fiert moale?

Aelita ma distrezi cum le faci tu pe toate in paralel. Sper ca ti-ai aranjat dulapurile!

Doloress sa stii ca si eu le cunosc mai bine pe fete de cand cu lecturile astea..suplimentare. Desi nu stiu cat e de reprezentativ un moment. Ca poate e o toana...de carte!

David de Simonacip sanatate multa! De cand merge mami tau la sala nu prea mai scrie pe la noi!

Sunt curioasa ce izpravi a mai facut Mirciulica la cresa! Si cum mai se simte mami lui!

Magdone si Alysh mult! N-am scris nici pe sfert...zau!

MsBB...unde esti??? Cum e Andra??

Am vazut ca Melly iar ne-a parasit...

fecian...Nobelul mai?? Deci asta coci tu pe acolo. Ia sa ne anunti din timp si pe noi, da? Bravo pt pufarina atomica!

s-a vrut a fi un conspect...!

Np buna!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Apar si eu ca buha spre miez de noapte:

Salut !! sa nu-mi dati batuta dar stiti cum se aduna toate :gargaritzele sunt racite... iar!! si ca de obicei a luat una apoi cealalta si acum si eu ma chinui.. nu se mai termina..Noroc ca Adi deocamdata e ok. In rest suntem bine, alergam de colo colo, scoala, acasa , fete.. week-end-ul trecut am umblat ca nebunii: am mers la spectacol la circ cu fetele, apoi la doua petreceri de ziua de nastere la doi copilasi, plus cumparaturi de mancare si altele.
Marti am avut si intalnirea cu coordonatorul de program sa vad ce trebuie sa fac sa fiu admisa in programul de certificare pedagogica.. birocratie pana la cer (nimic nou aici!!) si tot felul de examene, si va trebui sa fac muuuuuulte ore de practica; sper sa le pot face asa cate putin, pana incep fetele scoala sunt cam legata de ele.

ma cheama datoria... revin..

Edit: am uitat sa zic ca am vazut gramada de poze: fete super la intalnire, Gabitza in concediu, Iulia tunsulica si nu mai stiu ce altceva dar super toate!! Grozave M&M!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara

Intru si eu rapid sa o salut pe falicia - succesuri la munca Vad ca si voi sunteti super indragostiti, ca de altfel toata lumea pe aici Sunt convinsa ca baietzelul vostru e un fericit, sa creasca mare si sanatos :)

Aelita - bine ai revenit si tu pe la noi :) Sa stii ca aceleasi reactii le are si piticul meu cand face febra - pe mine ma da pe spate cum la 39.5 el se joaca, vocifereaza, tzopaie ... Asta este semn bun, am inteles. probabil ca la voi, ca si la noi, a fost un virusache mai amarat. Foarte bine ca a plecat :)

Desiree - si Robert are o groaza de carti din alea de bebi si chiar si un raft din biblioteca ii este dedicat si avem carti de copil mare - si in romana, si in franceza. Ii plac cartile, dar strict ca obiecte - mi le aduce, le deschidem dar nu sta sa citesc, se uita, vorbeste cu pozele si apoi zbang, fuge si imi aduce alta :) Uite-asa :)

Dolores - a propos de gripa porcoasa, azi mi-a zis tanti de la cresa ca toate educatoarele, puericultrice-le intra in programul de vaccinare obligatorie. Cica ele vor fi vaccinate, si li s-au facut controale foarte multe si stricte, li s-au dat o tona de instructiuni si de produse pentru a asigura o igiena cat mai stricta. De asemenea, cazurile de boala la pitici trebuie raportate, de exemplu si al meu cu muci e raportat, dar nu s-a intervenit, evident, pt ca una la mana - toti copiii belgieni sunt mucioshi :D si doi la mana - nu este cazul, nu are febra etc. Copiii nu vor fi vaccinati, evident, nici tratati preventiv - insa personalul de la crese - da. Mie mi se pare de bun simt - foarte frumos. Eu insa la job sunt super expusa, sa vedem ce si cum, bine, nu este nimic deosebit daca faci gripa asta, chiar stiu persoane care au facut-o si gata.

Eu tot ma gandesc daca sa ma vaccinez anti gripal (nu de purcei). Dupa primavara minunata in care am cules toti virusii adusi de Robert si am fost mai bolnava decat el ... chiar ma gandesc. In fine... mai vedem.

Nu mai stiu ce voiam sa zic ... pai fug la nani :) Noapte buna

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Deisree ce vaccin de 15 luni? pe noi ne-au chemat la 18 luni. Apoi ala anti-porcos nu-l fac. Chiar azi dadeau la radio 50% din medici si asistente nu fac vaaccinul asta, deci nici macar ei nu sunt convinsi. In Canada mai ales au optat pentru un vaccin cu adjuvant, inca netestat cum trebuie, nu vreau sa-l testeze pe Patrick. Poate il fac pe ala contra gripei normale, ma mai gandesc, i-am facut si anul trecut si nu a avut nici o reactie, nici nu a facut gripa. Insa asta nou no way. Dar e decizia fiecaruia, nici eu nu sunt convinsa ca fac bine. Ma gandesc cu groaza ca incepe gradinita exact in sezonul gripelor, sunt sigura ca o sa ia un virusel ceva. Dar as sta prea stressata facandu-l, am cantarit si pro si contra, am vorbit cu oameni in jurul meu, si am luat hotararea asta.
Ce fericita trebuie sa fii ca Victoriei ii plac cartile! Al meu nici nu vrea sa le vada! I

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Parca al patru-lea Prevnar si Rubeola. Si la 18 luni nu-mi mai amintesc ce va fi.
Da, sunt super-incantata ca ii plac cartile. Mai trage de ele, mai indoaie cate o pagina, dar intotdeauna ii spun (frumos, nu o cert) ca "Noi nu facem asa cu cartile." Si mai nou cand ne punem in pat la somnicul de amiaza mami ii citeste o poveste sau chiar doua (si sunt chiar lungute, imi ia vreo 10 minute sa-i citesc 2 povesti). Ea sta intinsa sau se mai fataie ea prin pat, dar nu am voie sa ma opresc din citit. De multe ori, chiar si in timp ce se mai joaca cu jucarii, imi aduce o carte si asculta ce-i citesc in timp ce se joaca.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, i-am luat si eu o carte Victoriei "de copii mari". Ii spune "tell me about the world" si e super ilustrata, si explicatiile sunt super pe intelesul tuturor; cartea e ptr. copii de la 8 ani in sus. Vreau sa merg sa ii mai iau "Atlasul lumii" tot din aceeasi colectie, cu poze frumoase (nu desene) si explicatii despre fiecare continent si tara in parte. L-am gasit dar mi s-a parut cam scump, e 25 de dolari, dar m-am razgandit; o sa ma duc sa-l iau ca e o investitie buna. 25 de dolari se duc pe nimicuri si nici Atlasul nu-l avem. E pacat. Si mai e una din aceeasi colectie, dar nu-mi amintesc acum, mi-a ramas gandul la atlas.

Ma duc si eu la culcare, ca doarme Victoria de la 8pm (ca intotdeauna) si eu bantui pe-aici; de fapt, m-am uitat la CSI Miami, l-am inregistrat marti... luni... nu mai stiu cand si azi l-am vazut! Season premiere, o porcarie, nu-sh ce l-a laudat asa toata lumea...

Ah, nu plec pana nu o strig pe IULIAAAAAAAAA!!! care iar a disparut. Sau a zis unde pleaca si n-am fost eu pe faza???

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza fetelor, o pt toata lumea.

voiam sa va intreb pe voi, poate v-ati mai lovit de situatia asta, ca cu michaela nu am reusit sa ne lamurim. Deci ca sa te internezi tre adeverinta ca esti angajat/platitor de CAS. No, acu cine ne-o elibereaza cat timp suntem in concediul de creshtere a copilului?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

voiam sa va intreb pe voi, poate v-ati mai lovit de situatia asta, ca cu michaela nu am reusit sa ne lamurim. Deci ca sa te internezi tre adeverinta ca esti angajat/platitor de CAS. No, acu cine ne-o elibereaza cat timp suntem in concediul de creshtere a copilului?

Hai ca-ti raspund eu cat stiu, si imi dau si cu presupusul .

Daca trebuie internat copilul,nu trebuie nici o adeverinta. Pana la 2 ani copilul e asigurat, iar mamica sta cu el din oficiu.Asa a fost cand am fost cu Julia in spital.
Daca e bolnava mama, probabil se poate scoate ceva adeverinta de la casa de sanatate (cred ca trebuie sa aiba astia o evidenta cu mamele in cic), sau mergi cu certif copilului si zici ca ai copil mic (zic si io , ca nu m-am lovit de asta).

O zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Hai ca-ti raspund eu cat stiu, si imi dau si cu presupusul .

Daca trebuie internat copilul,nu trebuie nici o adeverinta. Pana la 2 ani copilul e asigurat, iar mamica sta cu el din oficiu.Asa a fost cand am fost cu Julia in spital.
Daca e bolnava mama, probabil se poate scoate ceva adeverinta de la casa de sanatate (cred ca trebuie sa aiba astia o evidenta cu mamele in cic), sau mergi cu certif copilului si zici ca ai copil mic (zic si io , ca nu m-am lovit de asta).

O zi frumoasa.

sarutmana... in bucuresti sunt CASMB, OBSNAJ, si din ce stiu CASMB au caateva puncte de lucru .

Nu e nimeni care sa se fi lovit? am scris mail economistei de la firma, dar nu raspunde - e in concediu ...

P.S. o sa intreb si dr de familie - ea s-a lovit sigur de din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello,

Super concertul de aseara, mmmmm, eram ca noua cand am iesit de-acolo. MI-a placut mult.

Azi am fost la Baby expo cu o prietena, fara copilasi dupa noi (tare bine asa, stai linistit), i-am luat lui Vlad o casutza cu diverse forme pe care sa le puna la locul potrivit si daca reuseste apasa pe un buton si forma respectiva cade in casutza, f interesant, i-am mai luat un drawing board case cu litere si cifre cu magneti pe care le poti lipi pe o tabla, are inclusa si o carioca cu burete: scrii pe tablitza si stergi. Apoi o pereche de pantofi de piele rosii pe care mi-i doream demult. O carte, o jucarie pt baie, niste lapte si cereale.

N-am apucat sa fac conspect dar constat ca lipseste de ceva timp LAurita mea. Unde esti, mami?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Is tare suparata.
Am pierdut toate pozele si filmele cu Julia facute in ultimele 16 luni.
Am dus Hdd-ul extern in service dar nu garanteaza nimeni ca se pot recupera integral.
Daca le recuperam fac n-spe backup-uri, si-apoi la orice poza facuta si copiata pe calculator, backup din nou pe dvd.

Pozele le-as putea recupera 90% din alte surse (am mai dus la bunici), dar filmuletele nu am de unde sa le recuperez.
Of, of, de ce oi fi fost eu asa neglijenta?

Ma duc sa ma joc cu Julia ca sa ma inveselesc.

Weekend placut.

PS.Si cica eu is injinera.Halal injinera.Nici nu fac backup si nici nu stiu sa recuperez date

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput