*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (75)*
Raspunsuri - Pagina 8
Amalia spune:
Carmendu LA MULTI ANI, muuuuulta sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) scolar de clasa a 2-a
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Lucie spune:
Buna!
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!
Noi suntem cu varicela la 9 luni.
La doctor am fost inca de cand se imbolnavise sotul. Am cerut informatii despre cum sa procedez daca o sa se molipseasca si Mateiul. Mi-a spus ca in mod sigur se va imbolnavi si el si ca tot ce pot sa fac e sa-i dau cu xylocain (lidokain) - unguent si sa evit sa-i dau pe bubitele rupte.
Am sperat ca o sa faca mai putine bubite, dar!!... are pana si in palma, pe testicule, intre degetele de la maini, in urechi!..
Nu pare sa-l manance prea tare...inca.
Eu speram sa imi dati vreo reteta miraculoasa prin care sa scape puiul de mancarimi, sau vreo metoda care sa-l faca sa uite de ele!... un descantec, ceva!...
Aseara eram destul de ingrijorata si ma gandeam ca mai e si altceva in afara de ce stiu eu...adica unghii taiate, manusi si distragerea atentiei.
Asta e! Sa vad cum o sa fie la noapte cu somnul. Acum doarme de o ora si pare OK.
Multumesc inca o data pentru raspunsuri!
Multa sanatate tuturor!
nebunica-zapacica spune:
Carmendu fericire si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta frumoasa!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
anca_27 spune:
Cine sa traiascaaaaa, Carmen sa traiascaaaaaa, Laaaaaaaa Muuuuuulti Aaaaaaaaaaani!(acu daca te-ai laudat, da si reteta de bread&butter pudding)
Jurnal de bord al cpt. Picaj, data stelara ziua 5 de kk imprastiat, febra nu mai, eruptie specifica virozei da. Toata gasca happy ca febra s-a dus, cu kkleanul o scoatem noi la capat si eruptia pe piele zice madame docteur ca trece pe maine. Si tot maine e gata si coprocultura, sa vedem daca a fost si vreun virusache sau bacterie.
Anes, saracul de zibe e ok, dupa fiecare bolborosit in scutec fuga cu ea la baie si spalat. Cu Bepanthene am dat-o de vreo 2-3 ori, are pielea de pe fundi tare. Multzu de grija!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
monicus spune:
Multumim frumos dragi mamici Ramo2007,cameliam.
Voi incerca sa fac si filmuletz. Nu promit, dar sper sa fie ok si sa reusim sa facem un flmuletz cu ea participand la prima ei competitie ca, concurenta la un concurs.
la multi ani [red]carmendu[red], tot ce oto doresti sa ti se indeplineasca.
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Monicus, tinem pumnii! Am vrut si eu s-o inscriu pe Sara, dar vom fi obositi dupa ziua lui tati...i-as fi luat niste fire...multe fire, ca are o viteza cand le vede Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Olivia26 spune:
Eu ma dreg cu un ceai de ceapa cine mai doreste, cine mai pofteste..fac cinste. L-am lasat sa fiarba si sa scada mult ca sa fie concentrat si sa nu tb sa beau prea mult da' tot am de unde da si la altii
Carmen, sigur iese buna sa ne dai si noua reteta. Sa ai o zi perfecta!
Lucie, sanatate lui Matei, macar scapati de varsat de vant de-acum.
Eli, woooow ce baietel mare e Dimitrie, felicitari pt progrese si pt dintisori Bine ca ai scapat de soacra
Manumanu, ma bucur ca mai treci sa ne povestesti depre voi, te asteptam cat mai des. Pupam gemeneii dulci
Anca, multumim pt dedicatii Super ca ati scapat de febra, imi place starea ta
Ginye, ce frumoooos, ai 2 baieti care te iubesc muuult de tot, esti o norocoasa! Bafta sa vina bebe2 atunci cand va doriti voi.
Bertha, tie stiu ca tb sa-ti multumesc pt mai multe dar am si uitat aaa pt pontul cu intarcatul si pt ca mi-ai zis de Fervex Cat am ras la faza cu catelusul si la cea cu tricoul si cu fundul bombat de pampers Oricum cred ca e dulce foc ochioasa Voiam sa te mai intreb, cand ai timp, cum a fost cu adormitul lui Darius dupa intarcare
Flori, stai linistita cu Fervexul ca doar vezi ca nimic nu e sigur, unii zic asa, altii altfel, pe prospect scrie ca nu sunt destule dovezi ca ar afecta sau nu dar daca zice Bertha ca i-a recomandat medicul atunci o sa iau si eu. Imi pare tare rau ca a cazut iubirelul din pat, pupam bubutza sa treaca Bafta multa azi la pediatra, tin pumnii sa veniti cu vesti bune!
Laura, ce super petreceri a avut Rebe si mamaaa cate jucarii, as veni si eu la voi M-am blindat eu dar cam tot degeaba ca mai nou am inceput sa tusesc, asa patesc mereu din cauza ca nu mai am amigdalele si ajunge imediat la plamani Pe tine cate zile te-a tinut viroza? Pupam fetele, sanatate multa!
Monicuuuuus, ce super, ce mi-ar fi placut si mie sa-l inscriu si pe al meu la asa ceva. Tinem pumnii duminica, go go go Anaaa
Ami, un pupic pt Luca, felicitari pt dintisor
Anes, cum mai e Remuselul, au mai iesit ceva dintisori?
Mamiseli, cum mai e Mirunuciul?
Aleinad, e mai bine puiuta?
Hera, sincer nu stiu daca are ce sa-ti faca un consultant ca de acum depinde de ce simti tu, de cum se comporta copilasul, mi se pare ceva intim de aceea nu prea vad cum ar putea rezolva problema cineva din exterior, e f posibil sa ma insel...personal mi se par de mare ajutor fetele care au trecut prin situatii similare. Eu cu ceva minute inainte credeam ca m-am hotarat sa mergem spre intarcare, tocmai auzisem in trecere vb un medic endocrinolog si zicea ca nu e chiar ok pt mama sa alapteze mai mult de un an ca ar avea loc nu stiu ce dereglari la nivel de hipotalamus sau ceva de genul...nu ma pricep...apoi ma gandesc ca nu papa destul mancare solida din cauza ca suge prea mult de dragul suptului, nu doarme cum tb tot din cauza tz, ma mai gandesc ca cu cat o lungim, cu atat va fi mai greu si parca un an mi se pare super ok...daaaar cand l-am adormit mai inainte si l-am vazut cum se alinta cu tz si cata iubire e acolo mi-a venit sa plang, oof sfasietoare decizie dar cred ca oricand ai lua-o tot asa simti...macar daca l-am face sa accepte bibe, am mai incercat si l-a refuzat cu indarjire dar povestea Mirthei mi-a dat curaj sa mai insistam poate pana la urma il accepta.
Si eu sunt happy cu toata gripa si tusea da' avem jucaria mult visataa si e supeeer Dav o alege din multime, ii place si lui nu numai mamicii Vreau sa spun ca am ramas placut impresionata de cati prieteni adevarati avem in tara, cu jucaria asta, nu ma asteptam sa se ofere atat de multi sa ne-o trimita
de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Andy08 spune:
Salutare!
Carmen, la multi ani cu multa sanatate si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!
Olivia: Sanatate multa! Apropo de intarcare si de alaptatul dupa 1 an, imi zicea un dr. pediatru ca nu stie daca e bine d.p.d.v. al dezvoltarii psihice mai ales pt. un baietel sa fie atata de dependent de tz mamei. Chestii cu complexul lui Oedip mai accentuat...N-am mai auzit chestia asta pana acum, tu ai auzit/citit asa ceva? Poate ne poate lumineaza Anes.
Flori: Of, bietul puiutz, cred ca s-a speriat tare cand a cazut. Nu mai zic de voi. mamica si piscotzelul.
Anca: Tot mai are scaune apoase? Uf, micutza, bietul funduletz...
Vin si eu cu o intrebare (a mai intrebat Olivia, parca, mai demult): Cata carnitza (in grame, linguri si alte unitati de masura:) le dati voi piticilor si cat de des?
Andy, mami de Andrei
monicus spune:
Multumim frumos. Acum am aflat ca vom participa si la salsa baby. Sa vedem, sper sa fim in forma. Era super si al tau sa participe, mai ales ca este tare jucaus si nu sta locului deloc.
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Monicuuuuus, ce super, ce mi-ar fi placut si mie sa-l inscriu si pe al meu la asa ceva. Tinem pumnii duminica, go go go Anaaa |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
malinas spune:
Carmendu
La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa siiubita alaturi de cei dragi.
Carmen, voiam sa te intreb cat timp ii dai lui Victor imuno baby?o saptamana pe luna, o luna sau cum / cat?
Ma duc sa ma culc ca sunt obosita.Copilul meu este cuminte, atat cat poate fi un bebelus de varsta lui, doar daca:
a. suntem in casa si ma joc cu el pe jos, ma tavalesc, ma prostesc, fac ca maimutele, ii dau cate o jucarie noua sau inventez un joc nou la fiecare 10 minute;
b. ii dau o carte sa o rupa si sa o manance (orice prinde baga in gura, invariabil);
c. suntem afara si il dau in leagan;
d. suntem afara, e in carut, si la fiecare 7-8 minute scot din geanta cate o jucarie noua care sa-l distreze, asta imediat dupa ce am recuperat de pe jos jucaria pe care i-am dat-o in urma cu 7-8 minute. Altfel se lasa cu tipete.
Astea fiind zise, ma duc sa dorm, pana nu se trezeste.Va doresc o noapte super, mega, ultra linistita.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr