Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 11
Adee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
si noua dr. ne-a dat complex de vit b si calciu 10 zile/luna, a reactionat f bine la complezul de vit b il mai linisteste, ii da pofta de mancare.le administrez cu seringa de la panadol Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
Am incercat si cu seringa de la Nurofen, cu lingurita, cu sticluta...nu vrea nicicum. Strange gurita de nu mai intra nimic, cand ii simte gustul.
O sa incerc sa ii dau mar copt sau para, poate asa nu mai face diaree.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
provista spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Adee
Am incercat si cu seringa de la Nurofen, cu lingurita, cu sticluta...nu vrea nicicum. Strange gurita de nu mai intra nimic, cand ii simte gustul. O sa incerc sa ii dau mar copt sau para, poate asa nu mai face diaree. purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
intr-un bub cu ceai, lapte ai incercat?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
Adee spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui provista
intr-un bub cu ceai, lapte ai incercat? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
Nu i-am dat ceai pana acum, dar o sa incerc si asa. Cu sticluta am incercat sa ii dau apa sau suc de morcov, insa nu vrea sa bea din sticluta. Se cearta cu ea si o bate cand incepe sa curga din ea
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
provista spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Adee
Nu i-am dat ceai pana acum, dar o sa incerc si asa. Cu sticluta am incercat sa ii dau apa sau suc de morcov, insa nu vrea sa bea din sticluta. Se cearta cu ea si o bate cand incepe sa curga din ea purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
siropul complex b il mai poti dilua direct in seringa cu ceai, apa sau lapte ca e dulce si poate de asta nu il accepta
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Saby si Arianei ii transpirau mainile si picioarele si ne-a zis dr. ca are lipsa de vitamina B. Ne-a dat sirop care contine vit. B1, B2....., i-am dat, dar nu a vrut sa il inghita, il scuipa pe tot. Si chiar nu avea gust rau...ca si Bogdana, gust si eu tot ce ii dau Cu lingurita nu avem probleme, mananca din ea, dupa ce termina io dau sa se joace, insa nu vrea nimic din sticluta...apa, supa, suc....nimicc. Cand vede sticluta incepe sa strige la ea, sa dea cu mana in ea... Ayla purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
ce sirop, cum se numeste?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anca_nicolae spune:
Alina.n, abia din postul tau anterior am inteles ca bebele tau este... fetitza, eu am scris aseara ca e mare boss, am crezut ca e baiat, sorry, dar zau, are o privire atat de hotarata... so, ma corectez, Naty o sa ajunga prim-ministru!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
pisigri spune:
Daca asta nu e primul dinte, nu vreau sa stiu cum va fi la primul dinte
Dupa ce a adormit tare greu aseara, eu alaptind-o din picioare, Pisilinca a dormit pina la 3. Cind s-a trezit urlind. Si a adormit in brate si s-a trezit urlind iar. Si a adormit iar, si cum ajungeam cu ea la orizontala (mufata, nemufata, pe spate, pe burta, pe-o parte, la ea in pat, la noi in pat, pe mine sau nu) incepea iar sa urle. Si a tinut-o asa pina la 7, cind am reusit sa ne orizontalizam amindoua, a dormit pina la 9 dar cu 3 pauze de urlat in somn...
La 9 s-a trezit tot urlind dar i-a trecut cind a facut ochi de-a binelea, a papat fructele, am mers afara si a dormit vreo jumatate de ora in brate la soare, acu e vesela iar eu imi mestec nervul optic.
Mai dati-ne vesti de la Monica...! Mie mi-e rusine sa o sun, nu am vb niciodata cu ea la telefon si nu cred ca e un moment bun pentru aceasta premiera...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
alina.n spune:
citat din mesajul lui Pisik06 DODO, multumim de cap nou , ca faceam suta de pagini in curand SABY, si Anei ii transpira exact cum spui tu, piciorusele si caputul. Noi i-am facut set complet de analize alataieri, iti zic daca iese ceva in neregula. GAZA, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Nu cred ca e problema ca mananca mai putin, au perioade si perioade, Ana la fel a avut pe la 4-5 luni, nu manca decat putin (e adevarat ca mai mult de 3 ore nu statea, cum nu sta nici acum, dar manca f putin, si 60 si 70), iar acum m-a disperat. Plus ca Ana ta e ok cu greutatea, chiar nu ai de ce sa iti faci griji momentan. Cu diversificarea, hmmmm, complicat. Ma gandesc si eu ce ai mai putea face? Eventual sa iei unpic pe deget piure sa vezi daca papa si, treptat sa mai insisti cu lingurita...nu stiu, imi dau si eu cu presupusul. Marul poti sa il tai bucatele mici (curata de coaja) si sa il faci cu blenderul. Iese f bine. Succes! OLI, drum bun si petrecere frumoasa! Eu nu mai pooooot. Singura pozitie in care nu urla este la mine in brate, ea stand in fund. Altfel e jale, nici in balansoar, nici inscaun, nici in centru de joaca,, i-am pus un dvd special de la superbebe (sunt unele cica superbebe education, i le pun cu "portia", dar tare ii plac), nici asta nu are efect. De dormit nici nu zic, daca nu sta nicaieri fara sa urle. Baleste rau rau de tot si incepe sa urle din senin, atipeste sau sta cuminte 5 minute si deodata urla parca e taiata de cineva. I-am dat nurofen, i-am garnisit toate gingiile cu calgel, nimic nu pare sa aiba efect. Deja e a doua zi asa, dupa multe nopti nedormie. Imi pare tare rau ca nu ajung in parc, dar cu ea asa mi-e imposibil, plus ca Titan e in America fata de mine. Poate data viitoare imi fac curaj. Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
eu cred ca ii ies dintisorii
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
carla28 spune:
citat din mesajul lui shasa Am pus pozele din prima zi de scoala. http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218 Sa imi spuneti daca se vad. Va rog! FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
sasha, sunteti o familie foarte frumoasa, iar tu arati senzational!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
alina.n spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Provista, nu stiu ce e Pansoral Gianina, eu l-am facut impreuna cu piersica, dar doar o data l-am facut crud, eu de regula i-l dau copt. Poti adauga un pic de apa plata, asa facem eu cand nu puneam piersica, mi se parea innecacios marul, chiar si copt. Eu si supa tot cu apa plata o subtiez, ca fac legumele la aburi Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
piersica si para i le dai crude?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!