Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Buna dimineata tufete. Am revenit si noi dupa o absenta de cateva saptamani, in care am mai citit ce ati scris, dar nu am mai scris din lipsa de timp (am avut foarte mult de munca la firma). Avem si noi 1 dintisor din 1 septembrie si in cateva zile se pare ca va iesi si cel de-al doilea; stam in fundulet, zice mama si tata, ne ridicam in 4 labe (pt cateva secunde) si am inceput si diversificarea, desi as fi vrut sa alaptez excusiv pana la 6 luni, in ultima luna a scazut 100 g in loc sa ia in greutate, asa ca am considerat ca este cazul sa incepem sa papam. I-am dat supica de legume si legume pasate, si se pare ca le accepta f bine, a si luat 500 g in 2 saptamani. Ieri i-am dat suc de mar, dar se pare ca burtica ei nu e pregatita, pentru ca a avut diaree si a durut-o burtica.

Am vazut ca mai multe fete se plang ca nu dorm bebeii noaptea. Si Ariana a inceput sa se trezeasca de 4-5 ori pe noapte, ca sa manance, in cazul in care ea se trezea de maxim 2 ori pe noapte de cand ne-am intors din maternitate. Si cel mai rau e ca se trezeste urland si se calmeaza doar daca o pun la tzitzi. Hai ca m-am lungit tareeeee Citesc din urma si revin. Recuperez eu o luna in care nu am scris deloc

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Antonia si Iulia bebeluse de IliesClara
Maria Teodora, bebelus de bubu_tea

la multi ani, sanatate si crestere frumoasa!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi86 spune:

neata mamici si bebici!!!ce faceti mai?noi fuseram la tara cateva zile si acu reveniram ma intorc sa citesc ce mai e pe aici si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani maria teodora , antonia si iulia!!! sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii!!! a trecut deja jumatate de an

hai k am lipsit o saptamana..pur si simplu n-am avut timp sau puterea sa deschid computerul..stiam k nu voi mai face nimic prin casa daca pikm in plasa netului..am avut si de licru..am iesit si cu tudor pe afara..

tare mult vreau s avad poze de la munte!!! cred ca v-ati distrat superb! noi asta am facut!

de pe 24-27 este babyexpo la sala polivalenta daca va intereseaza..poate ati mai vorbit despre asta dar n-am apucat sa citesc..

monica ce face? gaza care este problema voastra? poate va putem ajuta..

tudor este fara dintisori..a facut luni vaccinul de 6 luni..a plans..dar a uitat repede..sta doar pe burtica..sta in fundulet..are 7.300kg si 69cm..i-am luat hainite iar si iar ca el e baiat mare si cuminte si merita! nu are dintisori..dar o sa vina curand..

pupam fetele..mergem sa papam fructe!

noi am mai introdus de la 5luni jumatate carnita, apoi ardei gras, cartoful..acum la 6 luini am bagat galbenus de ou fiert la masa de legume..5 zile supita cu carnita si 2 zile supita cu galbenus..ink n-am ajuns acolo..incet incet..
si la masa de fructe i-am bagat si pepene galben..i-a placut tare mult!
voi cum stati?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

noi mancam supa de legume pasata (morcov,cartof,telina,patrunjel, pastarnac,dovlecel,ceapa scoasa la pasat, ardei gras,conopida, rosie) intr-o zi ii dau cu ou, urmatoarea zi carne, a3-a zi peshte. branzica cu fructe sau iaurt seara la culcare si peste noapte ii dau un bub de lapte cu cereale, piure de cartofi sau de morcov(special ptr bb din carte) poate fi si pranz sau la ora 10-11 sau 17-18. pepene rosu i-a placut f mult, struguri fara samburi si coaja, prune, nectarine, o sa incerc si avocado ca tot vb fetele de el. per total cam asa papam, cautam si alte retete magice si bune de papat din carte. Sta in fundulet, in picioare ajutat, a aparut un dintzulet are cam 7.800 si 71 cm la aproape 7 luni.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Saby si Arianei ii transpirau mainile si picioarele si ne-a zis dr. ca are lipsa de vitamina B. Ne-a dat sirop care contine vit. B1, B2....., i-am dat, dar nu a vrut sa il inghita, il scuipa pe tot. Si chiar nu avea gust rau...ca si Bogdana, gust si eu tot ce ii dau Cu lingurita nu avem probleme, mananca din ea, dupa ce termina io dau sa se joace, insa nu vrea nimic din sticluta...apa, supa, suc....nimicc. Cand vede sticluta incepe sa strige la ea, sa dea cu mana in ea...

Ayla

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Buna dimineata tufete. Am revenit si noi dupa o absenta de cateva saptamani, in care am mai citit ce ati scris, dar nu am mai scris din lipsa de timp (am avut foarte mult de munca la firma). Avem si noi 1 dintisor din 1 septembrie si in cateva zile se pare ca va iesi si cel de-al doilea; stam in fundulet, zice mama si tata, ne ridicam in 4 labe (pt cateva secunde) si am inceput si diversificarea, desi as fi vrut sa alaptez excusiv pana la 6 luni, in ultima luna a scazut 100 g in loc sa ia in greutate, asa ca am considerat ca este cazul sa incepem sa papam. I-am dat supica de legume si legume pasate, si se pare ca le accepta f bine, a si luat 500 g in 2 saptamani. Ieri i-am dat suc de mar, dar se pare ca burtica ei nu e pregatita, pentru ca a avut diaree si a durut-o burtica.

Am vazut ca mai multe fete se plang ca nu dorm bebeii noaptea. Si Ariana a inceput sa se trezeasca de 4-5 ori pe noapte, ca sa manance, in cazul in care ea se trezea de maxim 2 ori pe noapte de cand ne-am intors din maternitate. Si cel mai rau e ca se trezeste urland si se calmeaza doar daca o pun la tzitzi. Hai ca m-am lungit tareeeee Citesc din urma si revin. Recuperez eu o luna in care nu am scris deloc

poze

si dragos cand ii dadeam suc de mar crud sau mar ras cu biscuit facea diaree si il durea burtik, e f purgativ marul si am renuntat la a il da simplu, l-am combinat cu alte fructe. Am avut si noi probleme cu dormitul noaptea acum s-a reglat multumim lui DD ca acum se trezeste doar odata pe noapte pt un bubu cu lapte si cereale. perioada de linistire peste noapte a coincis si cu faptul ca l-am impartasit si preotul i-a citit ceva de sperieturi si de linistire, ca i-am explicat ca se trezeste noaptea speriat, spre dimineata se trezea din ora in ora fara sa ceara de papa, pur si simplu tipa, plagea sau plangea in somn si nu doarmea bine, acum e ok.

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi86

neata mamici si bebici!!!ce faceti mai?noi fuseram la tara cateva zile si acu reveniram ma intorc sa citesc ce mai e pe aici si revin

mami de robert

bine ati revenit. cum a fost la aer curat? ia placut lui robert?

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Saby si Arianei ii transpirau mainile si picioarele si ne-a zis dr. ca are lipsa de vitamina B. Ne-a dat sirop care contine vit. B1, B2....., i-am dat, dar nu a vrut sa il inghita, il scuipa pe tot. Si chiar nu avea gust rau...ca si Bogdana, gust si eu tot ce ii dau Cu lingurita nu avem probleme, mananca din ea, dupa ce termina io dau sa se joace, insa nu vrea nimic din sticluta...apa, supa, suc....nimicc. Cand vede sticluta incepe sa strige la ea, sa dea cu mana in ea...

Ayla

poze

si noua dr. ne-a dat complex de vit b si calciu 10 zile/luna, a reactionat f bine la complezul de vit b il mai linisteste, ii da pofta de mancare.le administrez cu seringa de la panadol

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Imi pare tare rau dar nu ajung in parc azi. O sa iesim mai pe seara pe la 18-18.30. Saby ce zici ne intalnim undeva?

Fetele am si eu problema, pana acum nu m-am stresat si am incercat sa raman calma dar deja ma ingrijorez nitel. De sapt treuta am inceput diversificarea. Cu lingurita nu i-a placut morcovul, la biberon l-a ras. Am intodus marul, cu lingurita da tot afara, la biberon se stramba dar daca ii dau o felie de mar o suge de zici ca-i cea mai buna bomboana. Cum sa continui eu diversificarea si sa trec la pulpa de mar daca ea refuza lingurita. Am schimbat doua lingurite si tot asa e, bine daca e goala o rontaie dar cum simte gustul de ceva pe ea (chiar si morcov) se stramba si nu mai vrea . A si voi cum faceti piure de mar ca eu am incercat sa-l dau pe razatoarea de sticla si inafara de mult chin si ceva suc n-a iesit nimic satisfacator? Si cea mai mare problema dintre toate e ca, a marit muult intervalul dintre mese (aprox 4 h) dar a scazut cantitatea la 100 maxim 140 ml de lapte si astia cu chin, n-are pofta de mancare manaca vre-o 20ml si se opreste, ma chinui sa-i mai dau si plange dar cand tetina ajuge in gurita in pozitia buna rade si restul. Nu stiu ce o fi cu ea? Nici masa de diverisficare nu stiu cand sa i-o mai dau ca se trezeste la 8 mananca cu chiucu vai pana la 9, apoi doarme si mai mananca de la 12 la 1, apoi la 16 si am vazut ca in ultimul timp manca 20-30 ml la 19 si deabia la 21 mai cere serios de papa (adica 140ml nu 100). Aa si pana a doua zi la 8 nu se mai trezeste. Iar la 8 dim nu plange de foame, ma trezesc eu ca vad ca e agitata, ii fac de papa si ma astept sa infulece serios dar ti-ai gasit papa nitel asa cat sa simta ceva in burtica si gata numai vrea. Nu stiu ce sa fac. Am vrut sa opresc diversificarea dar ea a inceput sa scada cantit de lapte papata inainte de diversificare si dadea de mult semne ca ar vrea sa manance si altceva. Chiar sunt in ceata total. Si incep sa am procese de constiinta ca poate am stresat copilul cu mar si lingurite si etc.
Pup si scuze ca am scris asa mult

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

Gaza imi pare rau ca nu ati ajuns in parc dar cred ca o sa ne vedem si noi la o alta intalnire(valabil si pt. Simina,Saby,Rivali)
in privinta pireutului de fructe eu ii fac Nataliei marul copt si apoi il pasez - in felul acesta nu este suc ci chiar un pireu f.bun in care adaug branzica

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput