Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!

Am reusit sa citesc tot din urma cu pauze pt ca pe cand citeam despre beneficiile avogado-ului Alexandra a picat din patul mare unde se pregatea de nani, in cap
A plans putin, am conectat-o la tziti rapid si peste 10 minute radea ; are putina roseata intr-un loc pe frunte si cam atat ; sper ca e ok !!
ce ziceti?? trebuie sa mai merg la medic ?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am admirat pozele din IOR si da, am cateva vorbe de zis, Sasha bine punctat!

So, mister Irineu [parintele Irineu este in munti parca, Retezat sau pe unde? nasa mea, o stiti cea cu maslu la cfr2, noaptea, a tot fost la el, tot asa ca voi, cu mare drag...] este foarte frumos ca baiat, insa pare ca nu prea seamana cu mami ci cu ... doamna invatatoare! Si cred ca este dornic in adevaratul sens al cuvantul sa inceapa scoala, pentru ca se vede pe privirea lui [si SI din ordinea favorurilor insirate de el] ca vrea sa acumuleze cat mai multe info si tehnici, nimic sa nu-i scape.

Si acum e acum, la capitolul mamici, am fost cazuta in admiratia totala pentru Sasha din 3 motive, si primul nu este cel la care ne asteptam cu totii, ca e foarte frumoasa si subtire, dupa 3 nasteri, asta e abia motivul 3. Motivul nr 1 este in poza
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556925543864722
unde se vede privirea foarte calda de mama, combinata cu privirea fericita de femeie implinita. Privirea asta m-a dat gata.
Motivul 2 este poza
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556579464367538
unde vedem cum sade o cravata asezata in stil f modern si foarte curajos la gatul unui suflet atat de sensibil de mama...

Monvas are ceva ne-romanesc in alura si zambet. As simti catre India, iar Cristian al ei tot cam pe acolo ne duce cu gandul. Nu stiu dc ati observat, dar in sfarsit vad si eu un ghiocel mai negrut un pic, asa ca al meu bb3 ...

La Aris s-a intamplat ceva, fata de herastrau, aici o vad mult mai fericita, mai vesela. Si nu parcul e motivul, ci chiulul de la bucatarie de care tocmai v-a povestit zilele astea , si se pare ca a scapat de divort, cum o fi facut? O fi dat sotului masa de fructe pt vitamina, cica sa-l freshuiasca, acum, in asteptarea toamnei?

Alina e prima oara cand o vad in poze, si mi se pare mult mai sugubeatza in realitate decat in postari... In schimb feciorul este mare boss, eu asa prezic de pe acum, o sa vedeti :).

La bubulina e foarte nostim zambetul, foarte cald si foarte relaxat .

Lysbeth vad ca a revenit la culoarea ei favorita, negru. La munte a fost undercover, abia acum m-am prins... Si deci tot misterioasa ramane...

Rivali nu am vazut-o in poze... sau nu m-am prins eu?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus, nu cred ca e de mers la medic, au tot fost postari pt cazaturi, pe de o parte dc nu a lesinat/vomitat/nemiscat si din contra a papat san si apoi a ras e ok, pe de alta parte acum vine Chatonel si iti explica cum este cu cazaturile normale din copilarie! Deci, stai relax.

Mergi la inceput

Ayla... ne gandim la voi... au trecut 4 ore... ma tot gandesc ce am putea face pt voi, orice, cat de marunt... Nu esti singura, suntem prin preajma ta, chiar daca, in aceste clipe, doar tu esti acolo! Sa ne scrii orice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Iertati-ma ca dau buzna, dar vreau doar sa va rog sa-i transmiteti
Monicai ca ne rugam pentru Alex. langa voi astept si eu vesti.

Monica, iubita, te imbratisez cu toata inima, ma rog
sa fie bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Alex si Monica
asteptam vesti

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

sarbatoritilor de astazi:Sophia Maria, Antonio Gabriel si Andrei Rares
Saby si noi tot pe acolo suntem in jur de 600 ml
Florinela ce iti este si cu spitalele astea te duci sa te faci bine si pleci mai bolnav decat te-ai dus..... Vazut poze - ai o bombonica de baiat
Offf novus ma simt vinovata ca eu am pus mesajul ala cu avocado....imi pare rau.....sper ca Alexandra este bine si nu a patit nimic,cred ca a fost mai mare sperietura. Alexandra si pe mami
Mai vruiam sa mai spun cate ceva dar sunt obosita si cred ca ar fi cazul sa ma bag in pat.
Sa aveti o zi usoara maine si ne mai "auzim"!

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata!

Vazut pozici frumoase cu mamici, ghiocei si indian!

Alexandra sa treaca sperietura.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

anca - pt un asa fotograf cum am avut noi cum sa nu zambim din suflet? sotul mancare tot nu a primit. aseara mi-a cerut sa-i fac cereale pe bb...lui pe bune,chiar ii plac

novus - cred ca jumatate din ghiocei au la activ o cazatura de genul asta. si daca a reactionat ok(asa cum zice anca) mai mult ca sigur ca e ok. poti sa-i spui pediatrului la tel sau la urmatoarea vizita.

ma scuzati ca am fugit aseara. a picat netul si nu am mai avut rabdare sa astept

25 martie 2009

Mergi la inceput