Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Shasa chiar nu am nicio problema sa-l las sa-l plimbe, mai ales ca lu' fiu-meu ii plac la nebunie copiii. Data trecuta cand am fost in Herastrau (neavand masina nu am ajuns decat o data) Cristi a fost luat in brate de cine a vrut, nu ma supar, chiar sunt curioasa cum va reactiona.
Si eu am avut o conversatie interesanta cu el despre o matusa a mea careia i-au spart casa si i-au furat... cainele de paza. Si Iri zicea ca poate hotii au fost niste copii care vroiau sa se joace cu un catel si n-aveau. Mortal.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 cat despre favor nu stiu cine ia facut cui un favor. pe bune1 tu l-ai vazut pe vitamina cum a tacut la el? oricum eu m-am topit dupa el. e asa plin de energie, sociabil, volubil...si la vaza cu povestitul despre parc dar fara sa-i pronunte numele am crezut ca mor de ras. nu iti vine sa il mananci cand ii vin ideii din astea? ca eu l-ah manca tot
25 martie 2009 |
Asta-i doar un fel de "uite cum va fi" cand va vorbi vitamina. Il vei manca de placere, vei fi tare mandra dar ce ti-ar mai placea si niste liniste care sa te faca in 2 zile sa iti tiuie urechile
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Shasa chiar nu am nicio problema sa-l las sa-l plimbe, mai ales ca lu' fiu-meu ii plac la nebunie copiii. Data trecuta cand am fost in Herastrau (neavand masina nu am ajuns decat o data) Cristi a fost luat in brate de cine a vrut, nu ma supar, chiar sunt curioasa cum va reactiona. Si eu am avut o conversatie interesanta cu el despre o matusa a mea careia i-au spart casa si i-au furat... cainele de paza. Si Iri zicea ca poate hotii au fost niste copii care vroiau sa se joace cu un catel si n-aveau. Mortal. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Stiu...conversatie pe care eu am intrerupt-o ca trebuia sa plecam acasa. Sper ca nu te-ai suparat
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Monnvas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Stiu...conversatie pe care eu am intrerupt-o ca trebuia sa plecam acasa. Sper ca nu te-ai suparat FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Deloc. Tre' sa recunosc ca ma cam pusese la coltz si nu mai stiam ce sa-i zic
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
Am pus pozele din prima zi de scoala.
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218
Sa imi spuneti daca se vad. Va rog!
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
Monnvas spune:
Gagici, io ma bag la somnic ca ziua noastra incepe la 6,30-7 in cel mai bun caz. Mi-a facut placere sa ma plimb cu voi
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
shasa spune:
Vad ca deja v-ati retras. Ma duc si eu sa ma bag la somnic ca mi se inchid ochii.
Va
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Poze de azi: http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DC#5382875940380798722 sa stiti ca ultimele poze au fost facute de Iri - iedul scolar al Shasei. Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
foarte frumoase mamici & bebelusi !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui shasa Am pus pozele din prima zi de scoala. http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218 Sa imi spuneti daca se vad. Va rog! FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
se vad fff bine !!!
multi si lui Petru !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)