Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Shasa chiar nu am nicio problema sa-l las sa-l plimbe, mai ales ca lu' fiu-meu ii plac la nebunie copiii. Data trecuta cand am fost in Herastrau (neavand masina nu am ajuns decat o data) Cristi a fost luat in brate de cine a vrut, nu ma supar, chiar sunt curioasa cum va reactiona.
Si eu am avut o conversatie interesanta cu el despre o matusa a mea careia i-au spart casa si i-au furat... cainele de paza. Si Iri zicea ca poate hotii au fost niste copii care vroiau sa se joace cu un catel si n-aveau. Mortal.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cat despre favor nu stiu cine ia facut cui un favor. pe bune1 tu l-ai vazut pe vitamina cum a tacut la el? oricum eu m-am topit dupa el. e asa plin de energie, sociabil, volubil...si la vaza cu povestitul despre parc dar fara sa-i pronunte numele am crezut ca mor de ras. nu iti vine sa il mananci cand ii vin ideii din astea? ca eu l-ah manca tot
Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui aris26

shasa - eee ia uite cum m-am umflat toata in pene
multi -ici strirbului nostru scump. de abia astept sa il vad data viitoare sa imi zica daca doamna de engleza e la fel de dragutza ca mine

25 martie 2009

Nu cred ca ar avea cum.....Doamna de engleza sigur nu are o vitamina de plimbat...intr-un caucior smecher. Plus ca tu esti tanara si frumoasa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

25 martie 2009

Asta-i doar un fel de "uite cum va fi" cand va vorbi vitamina. Il vei manca de placere, vei fi tare mandra dar ce ti-ar mai placea si niste liniste care sa te faca in 2 zile sa iti tiuie urechile

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Shasa chiar nu am nicio problema sa-l las sa-l plimbe, mai ales ca lu' fiu-meu ii plac la nebunie copiii. Data trecuta cand am fost in Herastrau (neavand masina nu am ajuns decat o data) Cristi a fost luat in brate de cine a vrut, nu ma supar, chiar sunt curioasa cum va reactiona.
Si eu am avut o conversatie interesanta cu el despre o matusa a mea careia i-au spart casa si i-au furat... cainele de paza. Si Iri zicea ca poate hotii au fost niste copii care vroiau sa se joace cu un catel si n-aveau. Mortal.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Stiu...conversatie pe care eu am intrerupt-o ca trebuia sa plecam acasa. Sper ca nu te-ai suparat

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Stiu...conversatie pe care eu am intrerupt-o ca trebuia sa plecam acasa. Sper ca nu te-ai suparat

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Deloc. Tre' sa recunosc ca ma cam pusese la coltz si nu mai stiam ce sa-i zic

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Am pus pozele din prima zi de scoala.

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218

Sa imi spuneti daca se vad. Va rog!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gagici, io ma bag la somnic ca ziua noastra incepe la 6,30-7 in cel mai bun caz. Mi-a facut placere sa ma plimb cu voi

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Si eu ma bag in curand

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Vad ca deja v-ati retras. Ma duc si eu sa ma bag la somnic ca mi se inchid ochii.

Va

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Poze de azi:
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DC#5382875940380798722

sa stiti ca ultimele poze au fost facute de Iri - iedul scolar al Shasei.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

foarte frumoase mamici & bebelusi !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Am pus pozele din prima zi de scoala.

http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218

Sa imi spuneti daca se vad. Va rog!