Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - eee ia uite cum m-am umflat toata in pene
multi -ici strirbului nostru scump. de abia astept sa il vad data viitoare sa imi zica daca doamna de engleza e la fel de dragutza ca mine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Poze de azi:
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DC#5382875940380798722

sa stiti ca ultimele poze au fost facute de Iri - iedul scolar al Shasei.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Multumim! Voi incerca sa le salvez. Mi-a placut foarte mult sa va cunosc si personal si chiar mi-ar placea sa repetam intalnirea. Sunteti toate exact asa cum mi-am imaginat.
Nu ma apuc sa va descriu ca ma fac de ras. Eu nu am talent la caracterizari asa cum are ANCA. Asta este domeniul ei. Deci data viitoare o vom astepta si pe ea in parc.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gaza am uitat sa-ti raspund, noroc cu Aris :) Si al meu a trecut prin faza asta la inceput de diversificare. Manca 5-10 lingurite si apoi trebuia sa fac un mare circ ca sa ii mai bag 10g de mancare in guritza. Nici laptic nu mai papa in aceleasi cantitati. Nu stiu ce s-a intamplat de a inceput sa manance: ori s-a obisnuit, ori i-a spart dintele al 2lea, cert e ca acum ne mai luptam cu laptele, in rest papa destul de bine si a si luat in greutate. A, si io recunosc ca l-am mai si fortat, cand deschidea gura ca sa protesteze jap lingurita...
Cand am fost la vaccin era inaintea noastra o mamica cu aceleasi probleme: nu mananca dom'ne nimic diversificat, dupa cateva lingurite inchide gura si pas. Pediatra i-a zis ca nu-i bai, important e sa ia cate un pic din fiecare.
Imi aduc aminte de postul Simonei(Mami), care povestea cum Eric refuza papica pasata, dar s-a infipt in mancarea mestecabila. Cand o sa aiba cu ce mesteca o sa manance mai bine si cu placere

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:

Poze de azi:

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Multumim! Voi incerca sa le salvez. Mi-a placut foarte mult sa va cunosc si personal si chiar mi-ar placea sa repetam intalnirea. Sunteti toate exact asa cum mi-am imaginat.
Nu ma apuc sa va descriu ca ma fac de ras. Eu nu am talent la caracterizari asa cum are ANCA. Asta este domeniul ei. Deci data viitoare o vom astepta si pe ea in parc.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Pai ziceati ceva de vinerea viitoare? Ca la mine vorba-i shtampila!
Iar pentru fetele mai plimbarete, ma gandeam sa ramana vineri ziua de IOR, in restul saptamanii mai un Herastrau, mai in Tineretului etc. Ce ziceti?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Bine ca am ramas la vorba tot fetele care ne-am vazut in parc ca nu ne-am mai povestit de mult.

Apropo, am ramas cu Rivali inca vreo juma de ora, stateam ca babele in poarta puscariei si ne laudam ca plecam acasa, da' nu ne venea!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:

Shasa data viitoare il las sa-l plimbe si pe al meu. Azi ma chinuiam sa-l adorm si Chishcutza nu prea adoarme din mers, mai mult face scandal la plimbare.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Esti o scumpa dar nu vreau sa faci ceva ce nu te face sa te simti ok. Nici eu nu il prea las sa il plimbe pe Petru fiindca ar iesi scandal cu Teo care sa il plimbe mai mult ba eu ba tuasa ca ma las pagubasa si il plimb eu.

Iar chiscuta ta este de nota 10. De fapt mi-au placut muuult toti bebicii si voi mamicile.

Cat despre Iri...hm un mic profitor..i-au placut toate mamicile dar cel mai mult i-au placut cele care i-au facut un favor

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

multi -ici strirbului nostru scump. de abia astept sa il vad data viitoare sa imi zica daca doamna de engleza e la fel de dragutza ca mine

25 martie 2009

Nu cred ca ar avea cum.....Doamna de engleza sigur nu are o vitamina de plimbat...intr-un caucior smecher. Plus ca tu esti tanara si frumoasa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Poze de azi:

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Pai ziceati ceva de vinerea viitoare? Ca la mine vorba-i shtampila!
Iar pentru fetele mai plimbarete, ma gandeam sa ramana vineri ziua de IOR, in restul saptamanii mai un Herastrau, mai in Tineretului etc. Ce ziceti?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Pai eu sunt absolut de acordAsa sa fie. Am spus

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

cat despre favor nu stiu cine ia facut cui un favor. pe bune1 tu l-ai vazut pe vitamina cum a tacut la el? oricum eu m-am topit dupa el. e asa plin de energie, sociabil, volubil...si la vaza cu povestitul despre parc dar fara sa-i pronunte numele am crezut ca mor de ras. nu iti vine sa il mananci cand ii vin ideii din astea? ca eu l-ah manca tot

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Nu cred ca ar avea cum.....Doamna de engleza sigur nu are o vitamina de plimbat...intr-un caucior smecher. Plus ca tu esti tanara si frumoasa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

25 martie 2009

Mergi la inceput

cred ca se intelege clar ca ne-am simtit f bine toate in ior azi. asa ca data viitoare ashtep o gashca si mai mare si sa nu ma plangeti ca e departe...ca mai departe ca mine nu sta nimeni

25 martie 2009

Mergi la inceput