Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 6
dyana27 spune:
ayla; Doamne ajuta s afie bine; fetelorae tineti legatura cu ea, nu ne lasati in ceata; dati-ne vesti, oricare ar fi ele, chiar si cat de mici si neinsemnate vi se par, ca noi asteptam cu sufletul la gura
nasica si puiutul mic sunt bolnaviori, a racit si puiul dupa mami, si azi a carait toata ziua si i-a facut pe toti sa planga pe langa el; macar febra nu a facut, sper sa treaca repede mucisorii si maraiala; nasica va pupa, va multumeste de urari (le-a vazut in fuga si a scris un mesajel mic) si o sa intre cand e puiul mai bine
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
EXCURSIE MOECIU
Monnvas spune:
Poze de azi:
http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/DC#5382875940380798722
sa stiti ca ultimele poze au fost facute de Iri - iedul scolar al Shasei.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
petrean spune:
seara buna...
Monica...ne rugam si noi pentru Alex sa treaca si peste aceasta incercare
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Povestea noastra
Monnvas spune:
Of, Doamne, nu se mai termina problemele la Monica? Sanatate multa lui Alex si putere multa Monicai.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Subiectul PAPA:
Ciresica ma intreba cum fac legumele. Consistenta e undeva intre supa crema si piure, adica e curgator, dar sta in lingurita.
Branzica azi am papat prima data: 500 ml lapte, cand da in clocot opresti, pui aprox. 200 ml de iaurt, amesteci si se separa branzica de zer; pui in tifon, scurgi si imparti in 2, una pt azi, una pt maine. Io o combin cu para si pruna ca inca suntem cam constipati.
Noi papam de 4 ori pe zi (azi am reusit sa-l pacalesc sa fie 5): dimineata si seara laptic, la 11.30-12 legume, la 16.30-17 fructe cu cereale. Somn 22-7 (azi a picat lat la 21, cred ca l-a obosit conversatia cu Naty sau datul mainii cu Vitamina), intrerupt de urlete - pedi zice ca probabil dintii sunt de vina. Nu cere papa noaptea, doar prezenta unuia dintre noi, suzi si mangaieri pana vine somnul din nou.
Fetelor, v-a placut Chishcutza mea?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
Buna seara
mi-a adormit sotzul copilul,il duc sus si revin la vorba...daca mai am cu cine
25 martie 2009
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Buna Incarc pozele de azi (nu-s multe) si revin. Multumiri fotografului Irineu Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
PUP L-am intrebat pe Iri care mamici i-au placut mai mult si a spus ca cele care iau dat aparatul foto si cea care l-a lasta sa il plimbe pe bebe. Adica ALINA si MONICA si ARIS, voi stiti fetelor care cum sunteti dar cele ce nu au fost prezente nu stiu. Iar pt. fetele care se intreaba cine este Irineu...este Florin baiatul meu cel mare ca noi de fapt il strigam pe al 2-lea nume. Si nu are nici o legatura cu numele Irinel.Este botezat dupa un preot foarte drag sufletului nostru
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
aris26 spune:
gaza - eu ce sa te sfatuiesc...?? ca si eu ma chinui tot cam asa. doar fructele simple le mananca mai cu placere. dar cum am pus branza cum incepe circul. ti-am spus ca si eu avansez, retrogradez si tot asa. nu e pofticios si chiar daca vrea ceva...doar asa sa guste, nu sa manance....pt foame exista laptele. eu ma declar multumita ca incercam diverse, macar sa stiu ca nu e alergic si incet incet o sa manance el, ca doar nu o sa ramanem la lapte o viatza
pup gaza frumoasa...si nu te stresa mamico ca nu e musai sa te tzi de un program strict
25 martie 2009
Monnvas spune:
Shasa data viitoare il las sa-l plimbe si pe al meu. Azi ma chinuiam sa-l adorm si Chishcutza nu prea adoarme din mers, mai mult face scandal la plimbare.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!