Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele!

Rugati-va pentru Alex!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Adirys, multumim mult pentru comanda de hainute. Ai fost o draguta si o scumpa ca te-ai gandit si la noi si mai ales ca ti-ai facut timp sa te ocupi de comanda! Multi pupici scumpicii Teona!

S-a facut comanda de hainutze si am ratat-o si pe asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Denisamada de unde ati luat hainutele? ce modexpo? vreau si eu mai multe detalii.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

La romexpo sunt targurile modexpo si cosmetics. Sunt mai "de criza" decat alte editii, dar tot am gasit multe kestii dragutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara fetelor,

Intru si eu sa va salut. Din pacate nu am timp sa recuperez ce ati scris...

Stiu ca s-au intamplat multe, ma prind eu din mers. Incerc de acum sa fiu mai prezenta.

Doar ma pentru Alex si Mona

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Adirys, multumim mult pentru comanda de hainute. Ai fost o draguta si o scumpa ca te-ai gandit si la noi si mai ales ca ti-ai facut timp sa te ocupi de comanda! Multi pupici scumpicii Teona!

S-a facut comanda de hainutze si am ratat-o si pe asta?

Denisa, noi mamicile din provincie am tot asteptat sa se inchege un grup de comanda dar nu prea ne-am potrivit de data aceasta. Asa ca ne-am adunat mamici de Bacau cu mamici de Iasi si am facut impreuna o comanda. Problema este ca mai mult de jumatate din produse lipsesc din stoc iar "plinul" se face cam peste 6 saptamani. Iti recomand sa mergi direct la depozit pentru a fi scutita de surprize gen:schimbat marimi, culori, produse Noi le-am experimentat pe toate.

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara mamici!!!
Am citit asa pe diagonala, incerc sa vad ce-mi amintesc:

Bogdana este foarte bine ca s-a atasat de educatoare, poate nu o sa mai planga...acum depinde si de cealalta educatoare , daca o place si pe ea, ca nu o sa fie numai asta "draguta" in tura de dim

Alina am vazut mes tau acum pe seara.De venit oricum nu puteam veni ca am umblat toata ziua pt niste acte..si n-am facut NIMIC,luni o iau de la capat....Eu am zis ca pot veni in IOR da nu mereu(acum am de alergat cu actele, apoi incep pregatirile..), Pana nasc o sa ajung si eu in parc

pt Moni si Alex

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ayla Doamne ajuta sa fie bine

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

ce liniste pe aici........

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna

Incarc pozele de azi (nu-s multe) si revin.

Multumiri fotografului Irineu

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamne, sa speram ca va fi totul bine cu Alex, ne rugam sa-si revina cat mai repede si sa treaca peste hopuri, iar Ayla sa fie puternica asa cum e ea de obicei.
Karina, Carla, multumesc de lamuririle cu avocado; pai daca-i asa grozav aliment (citisem si eu, dar cand l-am incercat nu m-am impacat cu gustul) o sa-l introduc si eu lui Sophiphi cand a fi vremea...sunt din ce in ce mai cutremurata cand va citesc meniurile, tufetelor, mi se par foarte complicate! Asa buna gospodina-s eu, ce sa fac?!
Gianina, eu cand i-a iesit primul dinte v-am zis ca n-am remarcat nimic suspect (poate privind retrospectiv imi dau seama ca ceva semnale au fost, ca de ex. cate un urlet in somn, care inceta si nu se solda cu trezire, dormea in continuare, dar va zic ca baga un racnet de mi se facea parul maciuca). Asa...ce vroiam sa zic? A, da: acum 3 zile admirandu-i dintzucul (tare bine se vede cand zambeste) am vazut ca i-a crapat gingia langa el. Azi deja am vazut o liniutza alba acolo, deci in 3 zile- asta daca am observat eu la timp cand s-a crapat gingia!
Nu stiu zau de ce-si pregateste Sophiphi atatia dinti, cred ca de la lapte vrea sa treaca direct la pita cu slana!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput