Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 4
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Pai mama nebuna eu sunt, ca pediatra nu mi-a zis decat sa-i dau calciu cand i-am spus de transpiratie, daaaaar am citit ca ar putea fi semn de rahitism si atunci m-am hotarat sa-i fac un set de analize sa fiu eu impacata, pt ca transpiratia ei e chiar abundenta adica schimbam cam 2-3 perechi de sosetele pe zi pt ca sunt umede. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Saby, atunci ca sa nu mai fii ingrijorata si sa elimini din cauze ( mai ales rahitismul), e bine sa-i faci setul de analize. Si mie doctora de familie mi-a zis ca nu-i musai sa aiba semne vizibile de rahitism, uneori doar analizele de sange pot stabili diagnosticul! Dar ai sa vezi ca Maiuta nu are nimic rau!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
anca_nicolae spune:
Draga Ayla, ne gandim la voi.
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni
Gianina34 spune:
Mamicilor, in cat timp dupa ce crapa un pic gingia, iese dintisorul?
Am si eu o problema , ca tot le-am rezolvat pe toate Pana la aceasta ora mi-a mancat cumulat 90 ml si sunt asa de disperata ca ...
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
denisamada spune:
Wow! Cat ati scris cat am fost noi la modexpo! Ne-am luat 2 pereki de cizmulitze (un fel de botosei de blana) si hanorac din lana de lama. Asta pentru fetita, am luat si pt mami si tati diverse kestii! La cosmetics nu am mai intrat, ca se facuse tarziu...
Ma intorc sa citesc ce ati mai facut intre timp.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Gaza22 spune:
Denisamada de unde ati luat hainutele? ce modexpo? vreau si eu mai multe detalii.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui SimonaMami [b][red] Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele! Rugati-va pentru Alex!!! |
Doamne ai grija de ei!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
miha1980 spune:
Multumim pt urari ..da azi am facut 5 lunite!!!!!!!!!!
uauuuu ce a trecut timpul..
uram tuturor sa creasca mari si sanatosi....
La multi ani!!!!!!!!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui saby Bebe_shtrumf da ce inaintati sunteti bine voi sunteti si mai mari. Eu inca nu i-am inlocuit nici o masa, ne chinuim cu cateva lingurite de piure de fructe pe zi si seara ii dau cereale. Am zis ca de la 6 luni ii bag supa, asa ca pana atunci mai stam cu fructele dar la noi va fi tare greu sa-i inlocuiesc o masa la cat e de mofturoasa. Chiar cam cat lapte ae trebui sa bea un bb la varsata asta adica 5-6 luni? Noi oricum nu cred ca ne incadram ca mai mult de 120ml la o masa nu vrea si asta nu tot timpul, la noi media e de 600ml in 24 de ore. |
Noi am inlocuit masa de 11-12 cu piure de fructe + BV, iar cea de seara cu cereale, dar tot nu crestem prea tare... sa vedem cat luam luna asta... cantaririle preliminare suna satisfacator.
denisamada spune:
citat din mesajul lui florinela79 Intru repdede de tot, noi suntem vai de noi....ne-am internat sa facem analize si am iesit din spital seara. Ieri mi-a facut febra si a inceput sa tuseasca (simptomele fetitei cu care eram in salon, pentru ca nu aveau rezerva la spital...), cand am ajuns acasa am obs. ca si eu am febra si rosu in gat...ne tratam amandoi...speram sa iesim odata din conul asta de umbra. Multumim de urari si va trimit poze de la aniversare de 6 luni, mica aniversare...speram sa avem zile mai bune si mai pline de voiosie. Va pup! Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Of! Sa va faceti repede bine!
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui saby
Nu i-am dat decat pe la 4 luni vreo 10 zile calciu, altceva nimic. Vreau sa ma duc maine sa-i fac niste analize sa vad cum sta cu calciu si fierul mai ales ca am mai spus pe aici dar vad ca nu mi-a raspuns nimeni, Maiuta mea transpira foarte rau la ca si picioruse. |
Ca sau cplx B dat asa... ca sa dam, nu cred ca isi au rostul. O cauza de tranpiratie excesiva a capului la bebei o poate reprezenta rahitismul, totusi okiometric, nu pare deloc cazul Maiei.
Pedi nu a fost in stare sa spuna ceva mai... "avizat"?