Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 3

rivali spune:
Ufff tot nu reusesc sa-l trezesc pe Vlad sa merg si eu in parc . De fapt l-am trezit si am incercat sa il imbrac si mi-a adormit in fund.
de fapt doarme si piticul dar cu el este mai simplu pot sa il pun adormit in carut si drumul...., dar Vlad....
Poze

rivali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
6 ani??? poate luni Simona mamica dragastoasa de ![]() dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
ani
Poze

rivali spune:
Sa dea Domnu' sa treaca cat mai repede peste probleme. Ne rugam sa se faca bine cat mai repede.
Monica suntem alaturi de tine.
Poze

mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SimonaMami Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele! ![]() Simona mami de 2 ![]() |

mihaela, mama de

provista spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rivali
ani Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) Poze |
pai daca e pentru baby? mie dr mi l-a recomandat pansoral baby
Simona mamica dragastoasa de

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

rivali spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui provista
Simona mamica dragastoasa de ![]() dragos tea mea varsta Dragos ora exacta |
ahh ...scuze nu stiam ca exista si baby .

Poze

Pisik06 spune:
Deci pot sa caut Pansoral baby. mercic
Monica, Alex
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente

saby spune:
citat din mesajul lui mababei Saby, si lui Calin ii transpira piciorusele ( si probabil si manutele daca nu le-ar tine numa-n gura ca sa pot sa-mi si dau seama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iar daca e ceva serios, sunt sigura ca orice mama isi va da seama ca e ceva in neregula la puiul ei! Important e sa gasesti doctorul potrivit care sa nu-si dea cu presupusul si sa te trimita sa faci analize doar, doar s-o potrivi cu ceva ![]() ![]() ![]() mihaela, mama de ![]() |
Pai mama nebuna eu sunt, ca pediatra nu mi-a zis decat sa-i dau calciu cand i-am spus de transpiratie, daaaaar am citit ca ar putea fi semn de rahitism si atunci m-am hotarat sa-i fac un set de analize sa fiu eu impacata, pt ca transpiratia ei e chiar abundenta adica schimbam cam 2-3 perechi de sosetele pe zi pt ca sunt umede.
Sabina mamica fericita de

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

provista spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Deci pot sa caut Pansoral baby. mercic ![]() Monica, Alex ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
iti fac o poza acum la tub. dar nu sevede nik
www.parasolder.com/parapharmacie/pierre-fabre-oral-care/pansoral-premieres-dents-15-ml-baume-premieres-dents-dents-de-bebe/product_info.php/products_id/38640" target="_blank">uite prospect
Simona mamica dragastoasa de

dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta

Gianina34 spune:
ayla - suntem cu tot sufletul alaturi de voi sa treceti cu bine de cele 4 ore critice
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni