Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Monica mi-a scris ca Alex trece iar printr-un moment critic. Urmeaza pentru el (si deci si pentru ea!) 4 ore cumplite. Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste ele! Rugati-va pentru Alex!!! Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Doamne ajuta!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
carla28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
Doamne ajuta! Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! |
Ayla, ne rugam pentru Alex. Sa dea Dzeu sa fie bine. Tinem pumnii.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buna seara mamici!!! ![]() Am citit asa pe diagonala, incerc sa vad ce-mi amintesc: Bogdana este foarte bine ca s-a atasat de educatoare, poate nu o sa mai planga ...acum depinde si de cealalta educatoare , daca o place si pe ea, ca nu o sa fie numai asta "draguta" in tura de dimAlina am vazut mes tau acum pe seara.De venit oricum nu puteam veni ca am umblat toata ziua pt niste acte..si n-am facut NIMIC,luni o iau de la capat....Eu am zis ca pot veni in IOR da nu mereu ![]() ![]() pt Moni si Alex![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
te asteptam data viitoareMami fericita!!!

Crestem mari!!!
gabi86 spune:
a fost super la tara ziua a dormit foarte bine noaptea cam gemea in somn cred ca de la dinti a stat numai in bratele rudelor cea ce nu a fost bine ca acu eu am ra mas cu obiceiu daca nu e in brate maraie rau
si nu pot sa fac nimic din cauza asta ieri m am apucat de mancare la 8 si am terminat o la 12
la ciorba mi am dat seama la sfarsit ca nu am pus ceapa
bine ca nu se simte la gust!!!
daca vreti sa cumparati combinezon pt iarna eu am vazut z si i m cumparat lui roberrt din auchan de raiat kaki captusit foarte misto (o contrazic pe aris care zicea ca nu prea a vazut nimic frumos) a fost prima oara cand am fost i acest magazin si sunt multumita vo ramane client fidel!!si am mai luat o cadita pt baie ieftina si frumi![]()

alina.n spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Subiectul PAPA: Ciresica ma intreba cum fac legumele. Consistenta e undeva intre supa crema si piure, adica e curgator, dar sta in lingurita. Branzica azi am papat prima data: 500 ml lapte, cand da in clocot opresti, pui aprox. 200 ml de iaurt, amesteci si se separa branzica de zer; pui in tifon, scurgi si imparti in 2, una pt azi, una pt maine. Io o combin cu para si pruna ca inca suntem cam constipati. Noi papam de 4 ori pe zi (azi am reusit sa-l pacalesc sa fie 5): dimineata si seara laptic, la 11.30-12 legume, la 16.30-17 fructe cu cereale. Somn 22-7 (azi a picat lat la 21, cred ca l-a obosit conversatia cu Naty sau datul mainii cu Vitamina), intrerupt de urlete - pedi zice ca probabil dintii sunt de vina. Nu cere papa noaptea, doar prezenta unuia dintre noi, suzi si mangaieri pana vine somnul din nou. Fetelor, v-a placut Chishcutza mea? Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Superbe poze facute de fotograful profesionist Irineu
multumim(Sacha cu siguranta il mosteneste pe tati
).Chishcutza de Monnvas suuuper dulcic brunetel cu ochisori negrii, fetelor stiti ce vreau si eu secretul somnului perfect. Pai bb Cristian doarme 4-5ore ziua si in plus auziti noaptea doarme de la 21-7!!! Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
Sa vedeti voi ce frumos dormea el afara intr-o parte.

Deci Nati l-a obosit ,da pe ea de ce nu a obosit-o conversatia

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
PUP L-am intrebat pe Iri care mamici i-au placut mai mult si a spus ca cele care iau dat aparatul foto si cea care l-a lasta sa il plimbe pe bebe. Adica ALINA si MONICA si ARIS, voi stiti fetelor care cum sunteti dar cele ce nu au fost prezente nu stiu. Iar pt. fetele care se intreaba cine este Irineu...este Florin baiatul meu cel mare ca noi de fapt il strigam pe al 2-lea nume. Si nu are nici o legatura cu numele Irinel. Este botezat dupa un preot foarte drag sufletului nostruFlorin Theodor PetruNew Life Is Born |

Multi pupici din partea mea si a lui Naty pentru Irineu. Si il mai asteptam in parc sa ne faca poze
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
Gaza22 spune:
Buna fetele! Fff frumoase pozele din parc, imi pare rau ca am lipsit dar data viitoare vin sigur numai sa anuntati pe forum cand si cum.
Multumesc fetelor pt sfaturi. Azi iar a fost chin nici macar morcovul nu l-a mai mancat, nici lapte cu cereale nici lapte simplu. Acum doarme si am hotarat ca opresc marul si morcovul, o sa incerc alte fructe si cereale. Voi cat timp coaceti marul? incingeti cuptorul inainte?
Poate la baby expo facem o iesire in grup.
Leeloo bine ai revenit. Poate ne mai intalinm in parc, dar sper sa nu fie asa frig ca azi.
Pup si vb mai tarziu.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem patru lunite
alina.n spune:
Da,da,da toata lumea sa vina in parc
)A fost super intalneala si asa am cunoscut o parte din fete Aris cu Alex alias vitamina (fetelor numele i se potriveste perfect!!).Da de unde credeti voi ca Arisica noastra este asa silueta in nici 6 luni de la nastere...eee pai dl. vitamina ce pazeste? Numai energie.

Lysbeth si Bubulina pe ele eu le cunosc eu niste baietei super draguti daca ati stii voi e priviri strengaresti are Damian si um sta el numai in picioruse (de la 4luni!!!!!!!!!!!!)
Sacha -alias Magda si bb Petru frumosi cum ii stiti si cu gropitele de rigoare

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui shasa Am pus pozele din prima zi de scoala. http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556325281417218 Sa imi spuneti daca se vad. Va rog! Florin Theodor PetruNew Life Is Born |
Tare frumosi sunteti cu totii

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
shasa spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Am admirat pozele din IOR si da, am cateva vorbe de zis, Sasha bine punctat! So, mister Irineu [parintele Irineu este in munti parca, Retezat sau pe unde? nasa mea, o stiti cea cu maslu la cfr2, noaptea, a tot fost la el, tot asa ca voi, cu mare drag...] este foarte frumos ca baiat, insa pare ca nu prea seamana cu mami ci cu ... doamna invatatoare! Si cred ca este dornic in adevaratul sens al cuvantul sa inceapa scoala, pentru ca se vede pe privirea lui [si SI din ordinea favorurilor insirate de el] ca vrea sa acumuleze cat mai multe info si tehnici, nimic sa nu-i scape. Si acum e acum, la capitolul mamici, am fost cazuta in admiratia totala pentru Sasha din 3 motive, si primul nu este cel la care ne asteptam cu totii, ca e foarte frumoasa si subtire, dupa 3 nasteri, asta e abia motivul 3. Motivul nr 1 este in poza http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556925543864722 unde se vede privirea foarte calda de mama, combinata cu privirea fericita de femeie implinita. Privirea asta m-a dat gata. Motivul 2 este poza http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556579464367538 unde vedem cum sade o cravata asezata in stil f modern si foarte curajos la gatul unui suflet atat de sensibil de mama... Monvas are ceva ne-romanesc in alura si zambet. As simti catre India, iar Cristian al ei tot cam pe acolo ne duce cu gandul. Nu stiu dc ati observat, dar in sfarsit vad si eu un ghiocel mai negrut un pic, asa ca al meu bb3 La Aris s-a intamplat ceva, fata de herastrau, aici o vad mult mai fericita, mai vesela. Si nu parcul e motivul, ci chiulul de la bucatarie de care tocmai v-a povestit zilele astea Alina e prima oara cand o vad in poze, si mi se pare mult mai sugubeatza in realitate decat in postari... In schimb feciorul este mare boss, eu asa prezic de pe acum, o sa vedeti :). La bubulina e foarte nostim zambetul, foarte cald si foarte relaxat .Lysbeth vad ca a revenit la culoarea ei favorita, negru. La munte a fost undercover, abia acum m-am prins... Si deci tot misterioasa ramane... Rivali nu am vazut-o in poze... sau nu m-am prins eu? Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Nu, este de aici din Bucuresti. Este un alt parinte Irineu. Si intradevar ste un om extraordinar.
Fetelor multumesc pentru vorbele frumoase tuturor. I-am citit si lui Iri ce parere v-ati facut despre el si s-a umflat ca un cocos. A spus ca sunteti cele mai dragute si mai bune fete.

Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born

Rugati-va pentru Alex!!!
: Victor Christian (02.04.09) si
31+ cu
Maya Andreea
Este botezat dupa un preot foarte drag sufletului nostru
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni