Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(71)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Super pozee din parc, imi pare tare rau ca nu am ajuns, data viitoare facem si noi un efort, dar sa anuntati mai sdim timp, ca eu tre' sa imi fac curaj sa ajung in Titan

Sasha, esti incredibila! Frumoasa, luminoasa, jos palaria pt asa mamica cu trei indieni

Gaza, eu nu incing cuptorul pt mar, doar il aprind la intensitate mare (aproape de maxim), pun merele (eu fac 2 acum) pe gratar, iar dedesubt pun tava cuptorului cu apa. Le las cam 1 ora, te uiti la ele, pana crapa.

Novus, pupam Alexandra sa treaca de cazatura

Leeloo, bine ai revenit

Noi trebuie sa iesim, ca avem mute chestii de rezolvat, dar pe Ana o sa o tinem mai mult in masina, ca e cam frig si vant.

Azi noapte a fost mai bine, doar ca ziua a debutat iarasi cu un concert de urlete. Azi ar fi camd a patra zi, cred. Macar m-am mai odihnit.
A, vroiam sa va intreb, daca e eruptie dentara nu ar trebui sa nu ii fie foame? Ca la ea e invers, ar manca non-stop

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Am admirat pozele din IOR si da, am cateva vorbe de zis, Sasha bine punctat!

So, mister Irineu [parintele Irineu este in munti parca, Retezat sau pe unde? nasa mea, o stiti cea cu maslu la cfr2, noaptea, a tot fost la el, tot asa ca voi, cu mare drag...] este foarte frumos ca baiat, insa pare ca nu prea seamana cu mami ci cu ... doamna invatatoare! Si cred ca este dornic in adevaratul sens al cuvantul sa inceapa scoala, pentru ca se vede pe privirea lui [si SI din ordinea favorurilor insirate de el] ca vrea sa acumuleze cat mai multe info si tehnici, nimic sa nu-i scape.

Si acum e acum, la capitolul mamici, am fost cazuta in admiratia totala pentru Sasha din 3 motive, si primul nu este cel la care ne asteptam cu totii, ca e foarte frumoasa si subtire, dupa 3 nasteri, asta e abia motivul 3. Motivul nr 1 este in poza
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556925543864722
unde se vede privirea foarte calda de mama, combinata cu privirea fericita de femeie implinita. Privirea asta m-a dat gata.
Motivul 2 este poza
http://picasaweb.google.com/shasa18/Baietii#5382556579464367538
unde vedem cum sade o cravata asezata in stil f modern si foarte curajos la gatul unui suflet atat de sensibil de mama...

Monvas are ceva ne-romanesc in alura si zambet. As simti catre India, iar Cristian al ei tot cam pe acolo ne duce cu gandul. Nu stiu dc ati observat, dar in sfarsit vad si eu un ghiocel mai negrut un pic, asa ca al meu bb3 ...

La Aris s-a intamplat ceva, fata de herastrau, aici o vad mult mai fericita, mai vesela. Si nu parcul e motivul, ci chiulul de la bucatarie de care tocmai v-a povestit zilele astea , si se pare ca a scapat de divort, cum o fi facut? O fi dat sotului masa de fructe pt vitamina, cica sa-l freshuiasca, acum, in asteptarea toamnei?

Alina e prima oara cand o vad in poze, si mi se pare mult mai sugubeatza in realitate decat in postari... In schimb feciorul este mare boss, eu asa prezic de pe acum, o sa vedeti :).

La bubulina e foarte nostim zambetul, foarte cald si foarte relaxat .

Lysbeth vad ca a revenit la culoarea ei favorita, negru. La munte a fost undercover, abia acum m-am prins... Si deci tot misterioasa ramane...

Rivali nu am vazut-o in poze... sau nu m-am prins eu?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Anca
multumim de aprecieri si data viitoare te asteptam si pe tine in parc (acum ca ai terminat zacusca , ai terminat-o?)
AA si bb meu sa stii ca este fetita si a fost taaare vorbareata la intalnire
Oare astea sa fie semne de viitor boss?()

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Faine poze de la intalnire, tufete! Monnvas, unde-s kilele alea care trebuie "disociate", ca asa te "laudai", ca se sperie oglinda de tine?! Pozele te contrazic, arati foarte bine!
Shasa, ce talentat fiu ai! Dar ce invatzatoare seeeexy si eleganta...cum sa nu vrea copiii sa mearga la scoala?

Anca, m-ai distrat ca ai facut-o boss pe Natalia...dar daca spui ca pare asa hotarata si shefa, ce-ar fi s-o cuplam cu David the Big Boss? Sau cine-i era sortita lui, ca nu mai stiu "invartelile"?:))
Tufete, asa repede cresc gherutzele si la ghioceii vostri?! Ca io azi ii tai regulamentar, foarte scurt unghiutele si dupa 2 zile, maximum 3, is ditamai unghiile zgariecioase!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adee
Ieri i-am dat suc de mar, dar se pare ca burtica ei nu e pregatita, pentru ca a avut diaree si a durut-o burtica.

Aceeasi problema am avut-o si eu cu marul crud(de atunci nu am mai incercat alte fructe crude)- dureri de burtica. Asa ca acum ii dau marul numai copt,incercati si voi.

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui provista

Antonia si Iulia bebeluse de IliesClara
Maria Teodora, bebelus de bubu_tea

la multi ani, sanatate si crestere frumoasa!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos

La multi ani si de la noi tuturor sarbatoritilor de azi!!
ora exacta

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Alina.n, abia din postul tau anterior am inteles ca bebele tau este... fetitza, eu am scris aseara ca e mare boss, am crezut ca e baiat, sorry, dar zau, are o privire atat de hotarata... so, ma corectez, Naty o sa ajunga prim-ministru!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Buna fetele! Fff frumoase pozele din parc, imi pare rau ca am lipsit dar data viitoare vin sigur numai sa anuntati pe forum cand si cum.
Multumesc fetelor pt sfaturi. Azi iar a fost chin nici macar morcovul nu l-a mai mancat, nici lapte cu cereale nici lapte simplu. Acum doarme si am hotarat ca opresc marul si morcovul, o sa incerc alte fructe si cereale. Voi cat timp coaceti marul? incingeti cuptorul inainte?
Poate la baby expo facem o iesire in grup.
Leeloo bine ai revenit. Poate ne mai intalinm in parc, dar sper sa nu fie asa frig ca azi.
Pup si vb mai tarziu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

eu il tin in cuptor 10-15min nu il coc ff.tare atat cat sa se inmoaie (dau drumul la cuptor in momentul in care pun marul)

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Tufete, asa repede cresc gherutzele si la ghioceii vostri?! Ca io azi ii tai regulamentar, foarte scurt unghiutele si dupa 2 zile, maximum 3, is ditamai unghiile zgariecioase!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

mie-mi spui!!!!!!!!!!!! am urme de gherute pe titi pe toate partile (ca doar v-am explicat ca al meu suge si cu manuta cealalta ma scarpina, da??????); si mai nou, orice prinde,jucarie sau altceva, trebuie sa treaca testul de rezistenta... adica se pune nene pe scarpinat la ele... si selecteaza ce-i place... adica alea care seamana cat de cat cu piele lu' mami; cand il pup nu ma mai prinde cu manutele... baga direct gherutele, sa fie sigur ca nu scap; e fascinat de senzatie, nu va imaginati ce nervisori are cand sunt unghiutele proapat taiate, ca nu mai aude el racaitul ala

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput

si la noi cresc gherutele si la cateva zile le taiem caltfel ma face numai zgarieturi

am si eu poze de la intalnire incerc sa le desc si revin

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a avut si mutzu meu 6 treziri azinoapte; sunt zombi, la un moment dat nu mai stiam ce sa cred... nu intelegeam cat e ceasul...; noroc ca a dormit de la 7 la 9 linistit, si am dormit si eu (ca ala e somnul care-mi place cel mai mult); as prefera sa ma culc la 3, numai sa dorm de la 7 la 9; si culmea, s-a trezit super bine dispus, ne-am jucat de ne-a lesinat pe amandoi, a venit si o colega la mine in vizita (de fapt ca sa-i pasez hainutele de gravida, ca are si ea un motocel in burtica) si s-a comportat mutzu exemplar, a stat la ea in brate, l-a zmotocit si s-a distrat pustiulica; fetelor asa ne-a last pe toti fascinati.... cand statea la ea in brate a devenit dintr-o data serios si s-a inconvoiat peste mana ei pana a ajuns sa se uite la burtica ei... am ramas muti... statea si se uita la burtica asa serios, mai gangurea din cand in cand....... o fi simtit el ceva acolo????????
acuma doarme baiatul de aproape o ora.., evident ca doarme asa mult cand e tac'su acasa, cu mine n-ar depasi 20-30 minute, fereasca sfantu'!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

EXCURSIE MOECIU

Mergi la inceput