Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele

Am fost la eco pt TT si l-am vazut pe bebe.
Ma speriasem ca nu se misca si apoi nu se mai oprea, ba facea bicicleta, ba se dadea uta !
Avem 5 saptamani si 5 zile si 132 g, zicea ca suntem cam grasuni. Femurul are 1.98 cm, iar circumferinta abdomenului e 9.83 cm si a capului 11.54 cm. Pliul a ramas la 2 mm.
Placenta inserata pe peretele lateral drept si posterior, maturata grad G.0.
DPN 07.03.2010

e in burtica +15
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Fetelor cum va mai simtiti? Ce simtome mai aveti? Eu nu prea mai am. Mi-au trecut greturile, foarte rar mai avem cate o greata mica, pofte nu am avut de loc. si am inceput sa mancam si noi.. nu mult dar e un progres.. de la un sandwich pe zi am ajuns sa mananc de 2 ori pe zi iar in timpul zilei fructe si mai ales mere si struguri. Am inceput sa acceptam din nou mancarea fara nazuri prea multe, putem manca si putine prajeli fara sa vomitam dupa si nu ni se mai face rau de la mirosul de prajala. Ce sa zic in mare daca nu as fi vazut pe bebe la eco as fi crezut ca nu sunt insarcinata. Au inceput sa ne treaca si durerile de burta cand stam pe scaun in schimb am dureri de mijloc si de solduri cand stau mai mult in picioare. A si o durere constanta si anume ma doare noada fundului constant.. nu exagerat dar se simte.
Si acum am si o intrebare: saptamana viitoare trebuie sa fac TT. Imi puteti spune si mie in ce consta mai exact analiza asta? Din cate am dedus eu nu este recoltare de sange ca mi-a spus ca pot manca linistita.

P.S.: E posibil sa il simt pe BB la aproape 15 saptamani? Cand stau intinsa in pat, si azi stateam pe scaun in bucatarie curatam niste fasole, am simtit o vibratie scurta la burtica, ca un fel de val mic.. dureaza cateva fractiuni de secunda. Sa fie BB ceea ce simt eu?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Child, felicitari pentru caruciorul albastrel..
Eu nu m-am putut abtine si cum am aflat ce am in burtica, cum m-am apucat de cumparat papucei si Body roz, cu bulinute si inimioare...
Iar daca intre timp DD va schimba sexul( ca se mai intampla), astea le voi face cadou...
Camera copiluilui am zugravit-o in roz, cu tavan albastru, iar mobila o facem alba...In caz de "surprize , surprize" va fi buna pentru orice.

Bluekidoo, sa stii ca cel mai posibil e sa-l fi simtit pe bb..chit ca medicul meu mi-a zis si acuma ca mai mult ca sigur am simtit altceva ca miscarile lui bb sunt prea slabe ca sa le simt eu..si sunt la al doilea bebe..

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Niki, eu ce sa zic cu calculul tau...eu am conceput copilul dupa un calcul care mi-a spus ca ar fi fetita..si prima parere a medicului se pare ca s-a potrivit..
Oricum, eu sunt convinsa ca la orice calcule trebuie sa fie si exceptii ca sa intareasca regula

Dayanara
, acuma ca m-am uitat la poza aia imi dau seama ca burtica mea e mai mare...nu stiu cum statea tricoul ala, dar acum in realitate e ceva mai mare.

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Si acum am si o intrebare: saptamana viitoare trebuie sa fac TT. Imi puteti spune si mie in ce consta mai exact analiza asta? Din cate am dedus eu nu este recoltare de sange ca mi-a spus ca pot manca linistita.

14+

la IOMC mergi pt.analiza de sange. si trebuie sa ai la tine si o eco recenta.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Fetele!!!

Felictari Ioana!! sa dea DD sa fiti sanatosi toti trei
si eu sunt 3in1 , si suntem toate fetite, am aflat la 14 sapt si am fost tare fericiti.

Imi fac procese de constiinta ca nu am mai scris dar am fost cu multe probleme, ecografii si acum asteptam cu sufletul la gura TT, ....dar de citit v-am tot citit si cumva am fost in umbra si v-am tinut pumnii.

Rau nu mai imi este asa tare, in schimb am arsuri si dureri de cap .

Va pup pe toate fara exceptie!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Child, felicitari pentru ..

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Si binenteles ca eu sunt uituca si am uitat sa va rog un lucru. Mai precis pe fetele care au cartea mama si copilul in format elecronic.. O vreau si eu va rog

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, Ioana, gemeni!!!! Felicitari!!! Si Alina, gemene, felicitari!!!! Cate mamici de gemeni avem? Doar voi doua sau mai multe??? Ca stiu ca mai zicea cineva, dar nu stiu daca una din voi sau o alta mamica -- nu ma tine prea bine memoria zilele astea :) Sa fiti sanatoase si puternice si sa duceti sarcinile cat mai aproape de termen!

Am avut o zi tare frumoasa azi. Am mers si am mancat cu iubitul ca niste porumbei, apoi am luat copiii de la scoala si i-am dus la un restaurant care are un loc mare de joaca sa se joace (era plin de copii) si am mancat o prajitura iar ei s-au jucat. Apoi am venit acasa, tot tati a facut si masa de seara, am mancat iar acum ne delectam cu desert si un film.

Va pup si sa aveti un inceput de weekend placut!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare la burtici!!!!

Pfooaai de mine ce vesti bune citesc azi!!! Ioana felcitari pt gemanuti!!!!!!! Sarcina usoara si la termen!!!
nibi_niki LA MULTI ANI!!!!!!!!! SA FII SANATOASA SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!
bluekidoo trimite-mi pe PM adresa ta de email unde sa-ti pot trimite cartea!
alesicoo dar de ce esti tu asa grabita cu testul?? stai calma si linistita. Si eu sunt de parere ca e muult prea devreme pt un test de sarcina...decat sa-l faci si sa fii dezamagita, mai bine mai ai putina rabdare. Succes!!!

eu nu fac TT, am facut doar DT si mi-a iesit totul ok. Translucenta 1.8mm, risc pt SD 1/9114, risc trisomie 1/88514. Acum o sa incerc sa ma programez pt morfofetala dar undeva tot la bucuresti ca in bz nu prea exista nimic specializat.
sapt viitoare merg la control, poate ne arata si noua bebe ce are intre picioruse. Am niste emotii...........

asteptam un 15+ Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput