Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
andira spune:
Ioana, Alina - felicitari pentru gemeni!
Super frumos, sa fiti sanatoase / sanatosi cu totii!
Kossir - felicitari pentru rezultatele de la TT, si sa fie bine in continuare!
Bluekidoo - m-au cam lasat si pe mine greturile, Slava Domnului, ca deja mi se acrise. Acum astept eco de 13 saptamani, sa vedem ce-a mai facut placenta mea, pe unde s-a mai asezat.
Delia - de cateva zile tot incerc sa nu uit sa-ti spun: am vazut pozele de la nunta, erati amandoi tare frumosi, mai ales tu. Si copiii sunt superbi - de Jodie te indragostesti la prima vedere. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de toti 3!
Fetelor, faceti careva Dry Test? Am inteles ca ofera cel mai sigur rezultat, si e ceva de genul TT si DT la un loc.
Si ma treceti si pe mine in tabelul de presimtiri (super haioasa ideea
) cu un carut roz? Nu cred sa sotul a schimbat reteta ![]()
castelanaC spune:
Buna fetelor,
va scriu cateva randuri ca nu pot mai mult, sunt agitata si ma doare tare capul, simt ca-mi pulseaza nu alta.
Dragelor, fetelor multumesc din suflet...pentru tot: pentru rugaciuni, pentru ca va ganditi la mine, la ea..
mama e la fel, analizele proaste, cam dezastru si asteptam programarea pentru zilele urmatoare la cardio-chirurgie de la Fundeni (ne pregatim acum pentru dializa). Si ea e un pic demoralizata si a cam cazut cu psihicul, fapt care in toti anii astia nu s-a mai intamplat...asta m-a dat pe spate si pe mine, nu eram obisnuita cu ea asa, ea se trezea si din coma razand si facat mishto, haz de necaz...
Acum am fost aici la biserica catolica (alta nu e) si m-am rugat pana la lacrimi.
Astept contravizita sa sun sa vad ce s-a mai intamplat peste zi..
Doamne Ajuta si sanatate!
Multumesc si sa aveti sarcina usoara!
o felicit pe ioana pentru gemeni, e o veste care azi m-a facut sa zambesc! bravo, sarcina usoara si la termen, bebei sanatori!
va pup si pe maine
poate revin si eu la forma mea de cozonac nu asa de check plostit si mai vb una alta!
va trimit cate o orhidee la fiecare!

castelana fericita
11+
dayanara spune:
castelana, tare rau imi pare!
pt mama ta
andira n.am ma auzit de dry test si nu gasesc date despre el...
eu fac un test, de fapt l.am facut pe 30 am rezultatele care nu e nici dublu nici triplu dar nici dry :)
ella ati aflat ceva azi la eco?:) culoare?
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_bubulina Buna Fetele!!! Felictari Ioana!! sa dea DD sa fiti sanatosi toti trei ![]() si eu sunt 3in1 Imi fac procese de constiinta ca nu am mai scris dar am fost cu multe probleme, ecografii si acum asteptam cu sufletul la gura TT, ....dar de citit v-am tot citit si cumva am fost in umbra si v-am tinut pumnii. Rau nu mai imi este asa tare, in schimb am arsuri si dureri de cap .Va pup pe toate fara exceptie!!! Alina |
Alina eu sttiu ca la gemeni nu se face TT pentru ca ies valori duble si testul nu poate fi interpretat.
Multumesc fetelor de felicitari si incurajari. Va pupacesc pe toate.
Sabina 8+, mamica Alexandrei
briza_marii spune:
Hai ca am reusit sa citesc ce ati scris la capitolul asta :
In primul si in primul rand WOAWWWW ...2 mamici cu gemeni!!! Alina, Ioana sa va dea DD multa sanatate si voua si bebeilor! Sarcina usoara!
Niki la multi ani si petrecere frumoasa!
Child felicitari si voua pt albastrel ![]()
Castelana Doamne ajuta sa fie bine mami a ta. Multa sanatate pt dansa si multa tarie pt voi, familia, sa o puteti sustine moral.
Abia acum mi-am dat seama ca eu habar n-am de parolele si adresele pt poze, le am doar pe cele de email. Fie-va mila si da-ti un PM si la mine sa imi clatesc si eu ochii cu burtici de mamici
, in weekendul asta.
10+
freedelia spune:
Castelana imi pare tare rau de mama ta -- cuvintele sunt de prisos, sa de Dumnezeu sa fie bine.
Andira, multumesc de aprecieri. Ma uit si eu la pozele alea si cand vad cat de slaba eram ma ia cu ameteala -- nu o sa mai ajung niciodata asa. De fapt, nu se stie...
Va pup!
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Castelana imi pare tare rau de mama ta -- cuvintele sunt de prisos, sa de Dumnezeu sa fie bine. Andira, multumesc de aprecieri. Ma uit si eu la pozele alea si cand vad cat de slaba eram ma ia cu ameteala -- nu o sa mai ajung niciodata asa. De fapt, nu se stie... Va pup! 15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Delia, nu zi niciodata: "niciodata"...Eu de ex. anul trecut am slabit in jur de 9-10 kg , ajunsesem la 53 kg , cand eu de felul meu mereu am avut 62-63 kg, de stresul de la locul de munca..
Ulterior am luat masuri , ca m-am temut ca sunt bolnava de cine stie ce, si mi-am dat demisia si in acelasi timp m-am lasat de fumat , ca sa ma pot ingrasa la loc
Asa ca ,daca vom avea niste copilasi nazdravani care ne storc de toata energia, vom slabi fara sa vrem
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
Ramy77 spune:
Buna burticute,
Alina, Ioana, sa dea DD sa aveti bebei sanatosi si la termen,
Ioana, eu am avut o sarcina gemelara si dr. mi-a recomandat DT si TT, doar ca se specifica faptul ca sunt doi 
.
Castelana, multa sanatate mamei tale, fii optimista, poate nu va fi dracu chiar asa de negru cum pare. Stiu prin ce treci si tatal meu e grav bolnav...Iti trimit un
ca sa te inseninezi un picut.
Bluekidoo, vad ca avem aceeasi data de "livrare" la bebei
sa fie intr-un ceas bun.
Va pupacesc, ne vedem mai tarziu , daca nu adorm, cu ploaia asta nu m-as mira, mi-e un somn... de zile mari.
Ramona
14+ 

oanka80 spune:
ramy77 asa mi-as dori si eu sa ploua putin, dar din pacate noi am avut zile f calduroase. inca nu e nici un semn ca e toamna ![]()
alina si ioana felicitari pt minunile voastre. imi inchipui ce bucurie aveti in familie cu asa vesti. si eu mi-as fi dorit f mult gemeni dar poate apar mai tarziu 

nemary raspund cu inatarziere cum am facut cartofii de aseara. i-am curatat de coaja si i-am presarat cu putina sare apoi i-am invelit in folie si i-am bagat pt o ora la cuptor. apoi i-am scos si am desfacut cu grija folia sa nu ma ard de la aburi si i-am scobit putin in mijloc unde am pus cate 1-2 linguri de branza de burduf si o lingurita de unt. i-am mai dat 10 min la cuptor cu folia desfacuta deasupra sa se rumeneasca. noi suntem innebuniti dupa cartofii cu branza 
va poop pe toate si sa aveti un weekend excelent 

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

.