Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si nu o pot uita pe Fata Mosului si Rose a ei cea delicata, carora le dedic www.youtube.com/watch?v=9NIlQXyuw-I&feature=related" target="_blank">asta. Bineinteles, fundata e Rose .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si, bineinteles, pt toata trupa de soc de la odiseea asta super, mamici, bebici, tatici: www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c" target="_blank">da, viata e o jungla, dar ce jungla .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La multi ani Nela!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ceea ce este mai bun in viata!!!

Dana 37s mamica mandra de
AMR 16 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Dana multumesc . Sunt eu pitica
35+ Alex

draguta de tine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata fetele!

Iar nu mai pot sa dorm....

Si cand ma gandesc cata treaba am azi,spre seara incepem sa ne mutam...e un haos general la mine (saci,genti si altele).Dar nimic nu se compara cu senzatia de a avea casa noastra.
Noroc ca ma relaxez inainte,dimineata am program de pedichiura,apoi gimnastica si termin cu un masaj...nu de altceva,dar trebuie sa ma mentin calma...
Va doresc o zi buna tuturor!

35Mihnea Costin

Mergi la inceput

Andra ce surpriza placuta!!!
ma bucur mult sa aud ca totul a decurs bine si usor!! tare mult!!
sa va traiasca minunea!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Da,este saptamana viitoare,incepe joi pe 24.09 si se termina duminica pe 27.09.Merg si eu sa-i cumpar bebelului meu cate ceva..Si vreau sa vorbesc si cu cei de la Cord Blood Center despre celulele stem...

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Cine stie sa-mi zica si mie cand incepe baby expo? Va roggg

38 +cu bebe Alexandru Aurelian

AMR : 4 ZILE

35Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la

BINE AI VENIT PE LUME BB LEON MIHAI

FELICITARI MAMI HATSUMOMO

LA MULTI ANI NELA

LA MULTI ANI ANDRE

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hatsumomo

salut fostele mele colege de odisee de sambata oficial v-am parasit dar nu am avut cum sa va anunt
deci va spun acum sambata 12.09.2009 ora 14.23 s-a nascut printisorul meu cu greutatea de 3154 gr si 52 cm apgar l- am numit LEON MIHAIL nasterea a fost cu ceva complicatii dar intr un final si eu s bebe am trecut cu brio de complicatiile care au aparut pe parcurs a fost un travaliu foarte lung si o nastere care a durat pe masura dar totul parca este un vis acum ..cand imi privesc comoara ,,,ma simt in al 9 lea cer cand o sa nemai acomodam si o sa avem timp o sa punem si noi pozici si o sa ne spunem faimoasa poveste pana atunci va pup si va urez sarcina usoara in continuare si de asemenea o nastere cat mai usoara

mami de K. LEON MIHAIL

Felicitari Hatsumomo!!!

Bun venit pe lume bebe Leon Mihail!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

FELICITARI!!!
BINE AI VENIT BEBE LEON MIHAIL!!!

Citat:
citat din mesajul lui hatsumomo

salut fostele mele colege de odisee de sambata oficial v-am parasit dar nu am avut cum sa va anunt
deci va spun acum sambata 12.09.2009 ora 14.23 s-a nascut printisorul meu cu greutatea de 3154 gr si 52 cm apgar l- am numit LEON MIHAIL nasterea a fost cu ceva complicatii dar intr un final si eu s bebe am trecut cu brio de complicatiile care au aparut pe parcurs a fost un travaliu foarte lung si o nastere care a durat pe masura dar totul parca este un vis acum ..cand imi privesc comoara ,,,ma simt in al 9 lea cer cand o sa nemai acomodam si o sa avem timp o sa punem si noi pozici si o sa ne spunem faimoasa poveste pana atunci va pup si va urez sarcina usoara in continuare si de asemenea o nastere cat mai usoara

mami de K. LEON MIHAIL

35Mihnea Costin

Mergi la inceput