Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 18
crissbebe spune:
Pazza si eu mai sunt pe aici...
sfatul meu e sa mergi la
...cu cat stai tu mai tarziu cu atat bebe va fi miscaret....si al meu e la fel acum...![]()
dar eu ma bag la somn ca maine am de alergat...dimineata merg la analize..pe urma la dr de familie ptr concediu prenatal pe luna asta...iar apoi am intalnire cu nenea anestezistul...
Asa ca va urez noapte buna si odihna placuta..
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 4 ZILE 
crissbebe spune:
Frumoasa burticutza Pazza si ce mamik slabutzaaaaaaa....de as fi si eu asa...
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 4 ZILE 
hatsumomo spune:
salut fostele mele colege de odisee de sambata oficial v-am parasit dar nu am avut cum sa va anunt
deci va spun acum sambata 12.09.2009 ora 14.23 s-a nascut printisorul meu cu greutatea de 3154 gr si 52 cm apgar l- am numit LEON MIHAIL
nasterea a fost cu ceva complicatii dar intr un final si eu s bebe am trecut cu brio de complicatiile care au aparut pe parcurs a fost un travaliu foarte lung si o nastere care a durat pe masura dar totul parca este un vis acum ..cand imi privesc comoara ,,,ma simt in al 9 lea cer cand o sa nemai acomodam si o sa avem timp o sa punem si noi pozici si o sa ne spunem faimoasa poveste pana atunci va pup si va urez sarcina usoara in continuare si de asemenea o nastere cat mai usoara 

mami de K. LEON MIHAIL

adriana_m spune:
Hatsumomo felicitari pt bebe Leon Mihail. Refacere rapida si bebe papacios si necolicos. Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine pana la urma si asteptam povestea nasterii. Se simte ca esti in al 9-lea cer.
Anomis o sa incerc sa-ti raspund la cateva intrebari din ce imi aduc eu aminte de la noi.
- In primul rand cu imbracatul in casa eu stiam regula asta: cu un body si o bluzita si niste pantalonasi. In general bebeii daca le este frig o sa sughita imediat. Eu il tineam cat mai lejer imbracat si daca mi se parea mie ca are mainile reci puneam o paturica subtire sau faceam un pic mai cald in casa.
- Cu somnul, asta depinde la cat mananca el, la ce interval. Oricum un bebe mic trebe sa doarma cat mai mult. Al meu nu prea a fost asa, deci sunt bebei si bebei.
- Cu pampersul il schimbi cand face caca clar si cand face pipi si il simti foarte plin.
- In legatura cu sanii, eu ori m-as mulge cat de des cu putinta (30 de min daca atunci se umplu la loc) sau as pune bebe la san foarte des. Si as incerca sa nu mai beau atatea lichide, macar pana trece perioada asta. Dar nu lasa lapticul sa stea prea mult in san ca apoi te chinui si mai mult sa-l scoti.
- Cu pediatru nu am ce sfat sa-ti dau ca nu sunt din zona. Pupici si ai incredere ca o sa fie bine. Nimeni nu s-a nascut invatat, totul se invata pe parcurs. Tu inveti de la bebe si el de la tine. Eu sunt absolut sigura ca te vei descurca, doar s aia incredere ca ce faci faci bine.
Crissbebe spor la toate maine si sper sa le rezolvi pe toate.
Pazza somn usor. Frumoasa burticuta.
Adriana
37+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
ionika spune:
HATSUMOMO, FELICITARI PENTRU MINUNEA TA!
ANDRA, BINE AI REVENIT!
RALUK, radiezi pur si simplu fericirea. Pozele sunt superbe!Iar burtica...nu mai spun
Unde ai pus cele 21 kg, ca eu am 20 si ai vazut ce elefantica m-am facut!
PAZZA, nu am apucat sa te felicit pentru casatorie, dar o fac acum. Si burtica ta e dulcica!
NELA, LA MULTI ANI FERICITI, CU TOT CE ITI DORESTI SI UN BB SANATOS!

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 37+
adimercedes spune:
Andra, sa va traiasca printesa Sophie Amelie si sa va aduca multe bucurii si fericire 1000 de ani!!!! Refacere rapida si sa ajungeti cu bine acasa!!!!
Ce ma bucur ca totul a decurs ca la carte!!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hatsumomo salut fostele mele colege de odisee de sambata oficial v-am parasit dar nu am avut cum sa va anunt deci va spun acum sambata 12.09.2009 ora 14.23 s-a nascut printisorul meu cu greutatea de 3154 gr si 52 cm apgar l- am numit LEON MIHAIL nasterea a fost cu ceva complicatii dar intr un final si eu s bebe am trecut cu brio de complicatiile care au aparut pe parcurs a fost un travaliu foarte lung si o nastere care a durat pe masura dar totul parca este un vis acum ..cand imi privesc comoara ,,,ma simt in al 9 lea cer cand o sa nemai acomodam si o sa avem timp o sa punem si noi pozici si o sa ne spunem faimoasa poveste pana atunci va pup si va urez sarcina usoara in continuare si de asemenea o nastere cat mai usoara ![]() ![]() mami de K. LEON MIHAIL ![]() |
hatsumomo, felicitari pt bb Leon Mihail, sa va umple inimile si casele de fericire si multe bucurii!!!! Refacere rapida si imi pare ff rau ca ai avut o nastere mai complicata. Bine ca a trecut cu bine si ca sunteti bine amandoi!!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Raluk, ce bine arati!!!!
Nu stiu unde ai pus tu 20kg (poate la bibilica!)!!! Eu cu mai putine si ma imprastii. Unde mai pui ca la noi a dat caldura si sunt 27* la parter, de etaj nici nu vorbesc si nici nu indraznesc sa ma gandesc. Oare ce oi face peste 1 luna?!? Sau la vara???? 
Am vazut si bunatatile pe care le-ai gatit. Vezi ca la usa ai o sacosa verde. Aia e a mea, te rog sa o umplii cu vinete FARA ceapa si sa o trimiti inapoi. Bulionul poti sa-l tii pe tot, ca nu sunt mare amatoare, desi arata tare bine! ![]()
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Oare ce mai vroiam sa zic????
Aaa, ca avem si noi 36+sapt si ca AMR aprox 19 zile!!!! OMG!!!!!
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Si dedicatia zilei, pt Nela mea scumpa
: www.youtube.com/watch?v=9ogQ0uge06o" target="_blank">Bare Necessities. Sa traiesti fericita alaturi de scumpa ta struta si sotul tau iubit. Sa aveti o viata fantastica si plina de sanatate, bucurii si clipe superbe!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009