Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 17
crissbebe spune:
Ce frumos........daca toate am naste ca tine....
Ma bucur ca esti bine si ca te simti la fel de bine...e normal ca printesa voastra sa nu vrea sa doarma....doar vrea sa stea mai mult cu voi sa va cunoasca mai bine...

38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
AMR : 4 ZILE 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Ma simt f bine. Nici nu zici k am nascut. A fost usor cu epi si a mers ff repede. M-am dilatat f rapid, am nascut usor, in 2 contractii, o data capsorul si apoi restul. Andrushca 38+ ![]() Sophie Amelie, our sweet baby, we luv' u! |
Ce frumos ca sta cu voi!!!

Si ce ma bucur cat de usoara a fost nasterea! Nu "se ia" chestia asta? Sa incerc sa ma gandesc la tine in timpul travaliului, sa-mi mearga si mie asa de bine
Abia astept poze cu voi! Cred ca sunteti asa frumusele si delicate amandoua

35+
Alex
raluk16 spune:
Fetelor, va las si eu... sa aveti o noapte buna si linistita, si mamici, si pitici, si burtici 
35+
Alex
crissbebe spune:
Noapte buna Raluk..
somn usor si odihna placuta...
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
crissbebe spune:
Se pare ca am ramas singura care bantuie in noaptea asta pe forum...
38 +cu bebe
Alexandru Aurelian
adriana_m spune:
Andraiulia felicitari pt bebe Sophie Amelie. Ce imi place cum suna numele ei. Felicitari pt o nastere asa usoara. M-am convins inca odata ca vreau si eu epidurala.
Raluk ce burticuta frumoasa ai tu si finuta. Si e maricica. Cred ca e cat a mea acum si eu fac duminca 38 sapt. Deci o sa ai bebe mare. Iar tu esti asa draguta
. Si trandafirii la fel.
Nela ma bucur ca ai fost in sfarsit la bazin. Si eu as merge. Am fost ieri cu copilul la lectiile de innot si mai ca m-as fi aruncat si eu in apa aia. Iar la voi ce apa curata.
Crissbebe sa vezi ce repede trec cele 4 zile si o sa fi cu minunea in brate.
Maria sper ca esti bine si te-au mai lasat durerile de spate.
Adriana
37+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
pazza spune:
iiiuuuiii cate am ratat.....
in primul rand felicitari noilor mamici...sa fiti sanatoase si bebeii la fel....
eu am o micuta problema cu spatele...nu pot sta mult iun fata calc..de fapt in picioare ca ma doare rau..dar trece..
soata mea e la serviciu si tocmai ma uitam la niste clipuri cu nasteri...mmmdddaa...de-ar sti
oricum rau nu imi face...
va pupicesc pe toate

34+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
pazza spune:
app mi-am mai imbogatit si eu ,,marea'' galerie de poze cu inca 4....facute in seara asta...![]()
34+ de
Darius Andrei
anomis28 spune:

am scris un mesaj lung, cu 100 de intrebari si cand sa-l trimit, mi-a zis ca nu sunt logata, of course ca l-am pierdut
.
Felicitari Andra pentru nasterea usoara
.
Noi am ajuns ieri acasa, yupii.
Problema e ca nu avem instructiuni de utilizare bebe dar incercam, sa invatam pe parcurs, ex. cat de gros il imbrac in casa, are manutele mai reci, i-o fi fring????, cate ore sa doarma, cand sa ii schimb pampersul, cand mananca
.
el e foarte cumintel doarme si cam atat.
Inainte sa plec din maternitate mi s-au angorjat sanii, ced ca asa se spune, si 3 ore m-a muls manual o asistenta, dureros
.
Acum il pun pe bebe si ma mulg cu pompa dar in 30 de min sunt la fel, pitrosi si putin durerosi, fetele cu experienta, please please
.
si mai am o intrebare, rugaminte, daca puteti sa-mi recomandati un pediatru bun care sa se deplaseze acasa, eu stau in militari, zona virtutii, McDonalds, daca stiti pe cineva, please, PM - me.
Imi cer scuze ca intru ca purcelul doar pentru ajutor 

.
37+
pazza spune:
numai eu nu am somn?
as dormi si eu dar bebel joaca fotbal in burtica...
asa ca astept sa se oboseasca si dupa incerc sa dorm...
35+ de
Darius Andrei