Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Anomis ma bucur ca ai ajuns acasa cu puiutul!!
vad ca adriana ti-a raspuns deja la intrebarile tale..sper sa se rezolve problemele! incet, incet va fi bine!!

Adi multumim pentru dedicatii!!! acum ascult "in the jungle"..

Suede spor mult cu mutatul! sunt convinsa ca va fi tare greu pentru tine, dar cred ca este un sentiment tare frumos sa te muti in casa noua!!

si ma vazut si pozicile cu pazza si burtica
Dana 37s mamica mandra de
AMR 15 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci mult!!
Ai dreptate,merita efortul....si totusi

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Anomis ma bucur ca ai ajuns acasa cu puiutul!!
vad ca adriana ti-a raspuns deja la intrebarile tale..sper sa se rezolve problemele! incet, incet va fi bine!!

Adi multumim pentru dedicatii!!! acum ascult "in the jungle"..

Suede spor mult cu mutatul! sunt convinsa ca va fi tare greu pentru tine, dar cred ca este un sentiment tare frumos sa te muti in casa noua!!

si ma vazut si pozicile cu pazza si burtica

Thank God I'm a woman!

35+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Hatsumomo, felicitari pentru puiul tau!
Bine ca totul s-a terminat cu bine. Sa fie snatos si colicos!

SI azi mancam prajituri de la:

NELA SI ANDRE (mama de Chiara)

LA MULTI ANI, FETE DRAGI!

Sa fiti sanatoase si voioase si sa va dea Domnul numai bucurii!

un buchet mare de pentru fircare si multi multi .

Alex, sarumana pentru cafea, e foarte binevenita.

Adriana_m,
, multumesc mult pentru raspunsuri, . Cat a stat bebe in maternitate a forst hranit cu formula la ore fixe.

De cand am ajuns acasa il pun la san de cate ori vrea, inca nu a terminat rezerva de formula, cred.... desi azi noapte am stat cu tzitzi la 2, la 3 si jum, la 4 si jum, la 6 si iar de la 7....

dupa ce sta la tzitzi mai fac si eu o mulgere. nu stiu cum sa il pun sa ragaie, mai ales noaptea, ca ii dau tzitzi, si daca il opresc sa il ajut sa ragie plange si nici nu il aud cand o face il in cele din urma. (exista un interval de timp, .... la 5 min de san sau 7? la care trebuie luat de la san si pus sa ragaie?

Iulika, asa de bine te intelg cu frichinitul lui Bruce, il vad si pe Dinutza, cum se frichineste cand are gaze.... si plange mititelu.'

Fetele care nu au somn, stati linistite in pat si odihiniti-va, chiar daca nu adormiti ca dupa nastere apare al 7 simt - cel matern, in care nu respirati decat pentru bebe si prin el, si tresariti la orice inghititura mai viguroasa.

Pup fete dragi

Ma duc sa schimb si semnatura, ca deh, am ajuns si noi acasa.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Hatsumomo - vroiam sa spun NECOLICOS, Doamne cat de varza sunt.,
Mii de scuze

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Hatsumomo, felicitari pentru puiul tau!
Bine ca totul s-a terminat cu bine. Sa fie sanatos si necolicos!

SI azi mancam prajituri de la:

NELA SI ANDRE (mama de Chiara)

LA MULTI ANI, FETE DRAGI!

Sa fiti sanatoase si voioase si sa va dea Domnul numai bucurii!

un buchet mare de pentru fircare si multi multi .

Alex, sarumana pentru cafea, e foarte binevenita.

Adriana_m,
, multumesc mult pentru raspunsuri, . Cat a stat bebe in maternitate a forst hranit cu formula la ore fixe.

De cand am ajuns acasa il pun la san de cate ori vrea, inca nu a terminat rezerva de formula, cred.... desi azi noapte am stat cu tzitzi la 2, la 3 si jum, la 4 si jum, la 6 si iar de la 7....

dupa ce sta la tzitzi mai fac si eu o mulgere. nu stiu cum sa il pun sa ragaie, mai ales noaptea, ca ii dau tzitzi, si daca il opresc sa il ajut sa ragie plange si nici nu il aud cand o face il in cele din urma. (exista un interval de timp, .... la 5 min de san sau 7? la care trebuie luat de la san si pus sa ragaie?

Iulika, asa de bine te intelg cu frichinitul lui Bruce, il vad si pe Dinutza, cum se frichineste cand are gaze.... si plange mititelu.'

Fetele care nu au somn, stati linistite in pat si odihiniti-va, chiar daca nu adormiti ca dupa nastere apare al 7 simt - cel matern, in care nu respirati decat pentru bebe si prin el, si tresariti la orice inghititura mai viguroasa.

Pup fete dragi

Ma duc sa schimb si semnatura, ca deh, am ajuns si noi acasa.

37+

37+

Mergi la inceput

La multi ani Andre scumpa!!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Anomis, Dana, sarut mana, va invit la o tratatie a la Cluj, adica adevarata. Azi sunt fericita, pentru ca am o varsta la care am primit dar de la Dumnezeu o sarcina in care nu mai speram, pentru ca uitandu-ma inapoi la cei 35 de ani scursi imi dau seama cat de intens si frumos am trait, pentru ca ma inconjoara oameni adevarati, sinceri si frumosi la suflet, si nu in ultimul rand pentru ca in seara asta, dupa 4 luni, in loc de perna aia nenorocita il pot tine de mama pe tati de Chiara. Va multumesc si va doresc ca la ceas de bilant sa puteti trage concluziile mele. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nela , LA MULTI ANI FRUMOSI SI PLINI DE DRAGOSTE! Pe cuvant daca nu asta e tot ce conteaza. Sa fii iubita, sa ai parte de copii sanatosi si destepti! 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Adi e si daca tot mi-ai prezentat-o tu pe Funditzica, acus va fac cunostinta si cu tat'su:
http://www.youtube.com/watch?v=d4aAin2u0G0&feature=related (Tramp - He's A Tramp)

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Anomis, Dana, sarut mana, va invit la o tratatie a la Cluj, adica adevarata. Azi sunt fericita, pentru ca am o varsta la care am primit dar de la Dumnezeu o sarcina in care nu mai speram, pentru ca uitandu-ma inapoi la cei 35 de ani scursi imi dau seama cat de intens si frumos am trait, pentru ca ma inconjoara oameni adevarati, sinceri si frumosi la suflet, si nu in ultimul rand pentru ca in seara asta, dupa 4 luni, in loc de perna aia nenorocita il pot tine de mama pe tati de Chiara.
Va multumesc si va doresc ca la ceas de bilant sa puteti trage concluziile mele.
28+ Chiara Ada

Ce frumos Andre! ma bucur mult ca tati de Chiara va fi alaturi de tine astazi!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ma bag sa fac capitol....sa fiti cuminti!

----------------------------------------------
Alexandra 38s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 1 sapt

Mergi la inceput