Eu nu sunt cumintica, mai fac o dedicatie pentru mamicile cu catelusi:
http://www.youtube.com/watch?v=1jThVvhykH4&feature=PlayList&p=B0EDE39FDF766E81&playnext=1&playnext_from=PL&index=15 (Lady And The Tramp - What Is A Baby? / La La Lu - English)
AMR 6 ZILE 
Anomis, eu pe Lis ao puneam la eructat cand schimbam sanul! Ca atunci oricum lasa tzatza din gura, ca vrea rezerva noua
. O ridicam in fundulet, cu o mana o sprijineam de barbita si ii rezemam stomacelul/burtica, iar cu cealalta o mangaiam pe spate pana auzeam "bac"
. O felicitam si apoi sanul celalalt. Cand il lasa si pe ala, repetam operatiunea. Daca e sa eructeze, o face relativ repede, mai ales daca e in fundulet si il mangai usor pe spate. Statul in fundulet il ajuta sa se adune mai repede bulele de aer si sa le elimine. La noi pozitia asta a functionat cel mai bine, desi le-am luat la rand pe toate.
Cat despre tensiunea din sani. E bine sa il pui pe Dinutu' sa pape cat de des vrea si cand iti simti tu sanii ami tensionati si plini. Eu as scoate putin la inceput, decat la urma, dupa ce papa el. Astfel eliberezi din tensiune si papa si el mai consistent si trage mai bine. Dar e o chestiune de testat sa vezi ce functioneaza. Mie mi s-a recomandat punga cu gheata invelita in prosop pt cand nu mai pot de durere si inflamatie.
si sper sa treaca situatia asta stresanta repede
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009