LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Daria sa fi sanatosa,iubita si fericita, sa aduci numai bucurii parintilor tai.

La multi ani, tuturor sarbatoritilor din aceste zile.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

Am culcat mandrusca, de fapt s-a culcat singurica eu doar stau langa ea pana adoarme. Multumim pentru aprecieri .

LA MULTI ANI! DARIA, sa fi sanatoasa si sa-ti faci parintii mandrii de tine mereu.

Aniast tin pumnii pentru luni.

Danielle ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti despre minunatiile tale.

Papanash tare istet Ghighi. Si lui Adelina ii place sa deseneze, umplem caiete intregi, dar nu au o forma precisa.

Erina nasoala intamplarea cu cardul. Petrecere frumoasa la Piatra Neamt.

Azi dimi a reusit sa ma enerveze la culme Adelina, cand sa-i dau gecuta pe ea nu a fost chip sa o imbrac tragea de ea mai sa o rupa, am plecat cu ea urland, nici nu stiu cum si in ce fel sa fac, ma termina nervos daca de la varsta asta are preferinte la imbracaminte. Are hainute pe care refuze sa le imbrace efectiv pentru ca "nu veau". Apropo ieri am fost un pic cu tramvaiul pana la posta si mi-a zis "mami mi-e fica", habar nu am de unde a scos-o pe asta cu frica.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu sunt tare amarata, astept sa se trezezasca Cristi sa mergem la spital, ieri a avut 3 scaune mai moi(ca mustarul, culoare si consistenta), azi unul apos, dar a avomat in schib de 3 ori. I-am dat hidrasec si picaturi pt voma si a adormit, dar vreau sa-l vada un medic.Acum pare linistit......dar ma ingrijoareaza ca nu mananca, am reusit sa-i dau putina paine prajita, lichide bea, apa sau ceai, dar la cateva minute dupa vomita........tanti zicea ca a facut si putina febra...tineti-ne pumnii.

Cecilia si Cristian Matei[/b][/red](07.09.2007)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Cecilia tinem pumnii. E bine ca iti accepta lichide, e foarte important. Lasa-l incet cu mancarea. sa fie bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Daria, la multi ani fericiti alaturi de parintii tai frumosi si buni! sa fii norocoasa si sa te bucuri de noul bebe din familie:)

Alexandra, noroc, sanatate si multa fericire!!

Cecilia, sanatate!

trebuie sa merg sa comand sifonierul...Rox, mai ai rabdare cateva zile cu scoala:)), da cu ikea sa-mi zici ce vrei sa stii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, ba tocmai numele bancii e important, fiindca dispozitivele de de clonare sunt puse la bancomatul bancii respective. Noi din precautie avem un singur card cu datele date pe net pt diverse plati, pe care-l alimentam numai cand facem o plata, in rest sunt carduri simple. Eu sunt tare cascata si mi-am uitat de 2 ori cardul in bancomat dupa ce am facut extragere , l-am recuperat fara incidente, fiindca dupa cateva secunde de inactivitate taste, se blocheaza cardul si e retinut inauntru. Norocul meu. In orice caz, bcr are cele mai naspa bancomate, ordinea operatiunilor este aiurea si favorizeaza uitarea cardului inauntru.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sabina, felicitari pentru "loredana", te invidiez .......

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Erina, brrr cum e sa ti se fure banii de pe crd?Groaznic!Sper sa recuperati cat de curand banii furati. M-ai pus pe ganduri...
Petrecere frumoasa la Piatra Neamt!

Greyeras si a mea e figuranta la imbracat, isi alege singura tinute , si de multe ori ne certam rau pe tema asta!Cel mai tare este ca atunci cand mergem la cumparaturi alearga spre rafturi ca sa probeze cate ceva, o data chiar s-a imbracat singura cu o geaca ptr baieti, si nu vroia deloc s-o dea jos!

Roxana, vezi ca e bine sa fii si cel mare, dar si cel mic!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, m-am lamurit acum cum e cu fratii, dar ia zi cum e mai bine fii: fratele mic sau fratele mare?

Eu am fost numai mai mica (CEA mai mica), asa ca nu pot compara. Dar iti pot spune ca sa fii cea mai mica e rau de tot. Nimeni nu te baga in seama! De asta trebuie sa te bagi tu in seama, intelegi?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cecilia, multa sanatate lui Cristi!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput