LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Alina, pozele sunt tot acolo, dar albumul nu e public. Si mie mi-a placut enorm la Disney, si zau as mai merge de 10 ori.
Papanash, nu, nu l-am pregatit pe Andrei pentru gradi. Inca nu i-am zis nimic, dar nu e o idee rea sa ii vorbesc deja despre asta. Oricum de plecat de acasa va pleca fericit, mai ales ca merge cu Alex. De ramas acolo va fi mai greu. Desi cred ca in primele zile va ramane fara probleme, abia apoi cand realizeaza succesiunea dus-luat acasa o sa inceapa problemele.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danielle02 spune:
si de la noi.
nu mai am timp de nimic cu doo puradici mici pe langa mine,nici macar sa citesc cate ceva,iar cand am timp liber mai fug pe la un masaj/coafor depinde care cauza e mai critica![]()
am citit putin de tot din urma si m-am cam speriat cand am vazut ca nu prea se inteleg fratii/surorile si se iau la cafteala mai mereu.stai sa vezi cand or incepe si ale mele razboaiele.
Ebonee nu e geloasa,inca,o iubeste grozav de mult pe Melissa,ii da sa pape,ii da suzi cand o scapa,imi aduce pampers si servetelele umede cand trebe sa o schimb,ce mai,un adevarat ajutor am pe langa mine.e grozava si cuminte foc.
ii plac la nebunie gentile,papucii indiferent de care,bijuteriile,fardurile mele,cremele etc
asa draga imi e cand se mai imbraca singura,isi ia cate o fusta si cizme,ochelari de soare si poseta pe umar,iar in mana e cu luciul de buze![]()
iubeste copiii si socializarea,isi face prieteni imediat,daca e un "nou venit" in grup,imediat stie sa il integreze si sa se joace cu el.
am inscris-o si eu la scoala saptamana asta,luni,cand s-a vazut in sala de clasa cu asa multi copii pe langa ea,nu stia la care sa mearga sa vb sa se bage in jocul lor etc si a fost foarte bine primita,drept dovada ca dupa ce am terminat de completat formularul si a venit vremea de mers acasa am alergat dupa ea vreo jumatate de ora sa o prind si sa o scot din scoala.
educatoarele au ramas mute cand au vazut ca ea nu vrea sa plece acasa,vrea printre copii.
incepe gradinita cat de curand,am gasit una mai ieftina(115 lire pe saptamana) si vreau tare sa mearga macar 2-3 zile pe saptamana,
ii trebe activitate mereu,sa faca ceva nou,sa iasa din casa,sa fie printre copii ca de mine e satula saraca.cand se vede afara,uita de mine.nu ii mai fac fata.
vb bine de tot engleza,cand termina din farfurie de mancat imi zice:mamiiiiiiiiii all gone!!!
mamiiii,shoes,me out,popii(copii)
mamiiii,me chips(cartofi prajiti)
horses,cow,bahhaaahhhaaaa (asa face oaia)
doggy, etc etc
in romaneste stie:pisu,kk,mai,haide haide,(cand e vb de mers afara) suzi si cam atat,nu mai tin minte care.
e tare vorbareata si comica.
luna viitoare ne mutam,am gasit o casa mare si tare faina,4 dormitoare+livingul+2 bai
offff ca abia astept.deja ma uit dupa mobila pt Ebonee,sa ii fac camera ei frumoasa,pt Melissa la fel,desi dorm cu ele in pat,poate se sucesc si or sa doarma singure.nu ca nu imi convine sa le stiu in pat cu mine,dar cateodata nu vreau decat sa fie eu singura,fara nimeni in patul ala,sa ma bucur de liniste.
cam asta de la noi,pe la sfarsitul lui noiembrie ma duc home,abia astept si stau pana dupa anul nou.sa imi fac dintii![]()
am mai citit ca ati scris de femeile de prin tarile nordice,aici cel putin,ele sufera mult dupa ce l-au lasat pe EL,fac imposibilul sa il aduca inapoi,se bag,ajung pe la politie etc
e adevarat ca renunta usor la barbati,insa ii vreau si inapoi,mai ales cand aud ca ei au iesit cu altele.ohhhhhhhh vai si amar de alea saracele,bataia e in toi.
am o prietena vizavi,sta cu prietenul ei de vreo 8 ani,au un baietel de vreo 5 ani si el in tot acest timp a inselat-o cu 5 femei.ea stie fiindca sunt chiar prietenele ei,dar sta cu el doar de dragul de a nu fi singura,sa aibe si ea un barbat langa ea.
iarasi una,se culca cu tatal prietenei ei cea mai buna,numai de dragul de a fi cu cineva,sa nu fioe singure,ca traiesc din benefituri,bani au,beau si sufera de singuratate.e comic si greu dar asa sunt ele.
faza cu bunicii,cel putin aici,ei sunt implicati peste tot,i-au copii de la scoala/gradinita,dorm la ei peste noapte,merg la cumparaturi,bunicii sunt implicati mereu in viata nepotilor.
m-am intins,am plecat ca s-a trezit mica sirena
nana un buchet mare mare de 
micutul fluturas scump.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
papanash spune:
am citit despre MJ tribute din bucuresti, cica aveau aprobare numai pt 2 locatii, in Mall baneasa si gara de nord. Si ei au zis sa faca o nebunie, adica s-au riscat si in strada, pe Magheru, au aranjat cu unul de la MC Donalds si au bagat bozele de-acolo ( este cel mai puternic sunet din cate flash-mob-uri am vazut) si au iesit in strada in momentul in care era aproape verde semaforul
. Se vede ca circulatia n-a fost intrerupta, doar 1 minut cat a durat spectacolul, s-a autosesizat un echipaj de politie si a venit repede cu sirenele, dar cand au ajuns nu mai era nimeni, doar 2 baieti care demontau instalatia de sonorizare....si se pare ca era gata sa ia amenda.
Se mai anunta ceva si pentru duminica asta, la piata din fata casei presei, nu stiu ce mai vor sa faca. Mie mi-a placut mult si coregrafia, si personajele, spre deosebire de prima tentativa a unei scoli de dans....care voia numai publicitate-parerea mea, si au facut un talmes-balmes.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, recunosc ca relatiile dintre frati au un farmec aparte, si cu certuri si cu dor, ca deh, asa e si la noi cu dorul. Mie mi-e greu sa inteleg insa harjoneala asta, pentru ca am fost singura la parinti, desi multa lume imi spune ca pentru ei nu e chiar asa rau cum pare din afara. |
He-he! De asta te stresezi, ca nu intelegi...pai sa-ti spuna o sora mai mica cum stau lucrurile: cand cel mare e in casa si nu are nimic mai bun de facut, se gandeste sa-l sacaie putin pe ala mic, ca e amuzant. Si incepe cearta si cel mare nu se mai plictiseste. Inca ii datorez multe scatoalce lu' frate-miu...si nu numai! Din punctul de vedere al celui mic, e frustrant cand nu ai voie sa faci ce face cel mare. Adica el de ce da si eu nu? Ca cel mic nu se gandeste ca fizic nu poate. In plus, cel mic ia lucrurile celui mare ca e atras de ele, ca sunt mai faine tocmai pentru ca cel mare le foloseste. Daca i se dau lui, nu prea e bine, ca o sa se creada mai presus toata viata, ca si cum lui i se cuvin lucrurile si o sa pretinda tot timpul 'intaietate'.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
danielle02 spune:
scuzati greselile de mai sus,am scris rapid ca motaia Melissa.
scuzele mele ca nu am avut timp sa intru si sa urez la multi ani sarbatoritilor,asadar
la multi ani! tuturor dulcetelelor si papanashilor

sa fiti sanatosi si cuminti
ma duc la epilat ca am o lanaaa:(((
si sa aveti parte de un weekend linistit
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Gabriela77 spune:
Nana, 

Papanash, felicitari micului Picasso, si eu sunt adepta unui stil educational mai relaxat, mai putin spartan, fara prea multe restrictii, si ca si tine, mereu imi atrag critici, dar zau daca ma mai deranjeaza! M-a impresionat Ghighi, auzi tu oameni si masini, noi sintem la stadiul de linii drepte, curbe, cercuri, cam in genul executiei voastre de pe peretele livingului. La noi cam asa arata peretele de langa scaunul de masa din bucatarie, acolo aveam cea mai intensa activitate si mana libera! 
Roxana, ce bine ca sunt bine copiii!
Adi, chiar mai ai putin pana nasti, ma uitma azi la DPN_ul tau, ce a mai trecut timpul.
Dani, bien ca ti-ai mai facut timp sa treci pe aici, o minune fetele tale, asa-i?
Erina, sunt curioasa cum s-au distrat copiii la gradi!
O zi frumoasa, eu mor de somn, noroc ca azi am munci creative, asa ca ma mai stimuleaza ceva, ca altfel era jale...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Erina spune:
Buna mamici dragi!!!
Multumim din inima pentru urarile pentru Daria mea!!!
M-ati emotionat

!!!
Noi o sa sarbatorim dupa-amiaza iar diseara am sa pun pe mailul comun ziua de astazi in poze. Petrecerea cea mai mare va fi la Piatra Neamt.
La gradinita nu am facut nimic pentru ca ce puteau oferi era doar un un La multi ani in sala de mese. Nu mi s-a parut deloc-deloc festiv si am renuntat. Oricum la ora 1 Daria e fiarta de oboseala. Se trezeste cu precizie de ceas elvetian la 7 si pina la 1 e sfirsita...
De dimineata a avut fost un pic mofturoasa. Ar fi vrut sa ramina acasa sa se uite la cele doua noi DVD-uri cu Pooh. A plins un pic si cind am lasat-o la gradinita dar s-a linistit repede. As fi luat-o inapoi chiar daca aveam dimineata incarcata si in cele 4 ore am alergat de ici-colo rezolvind tot felul de acte...
Am observat ca e mai sensibila daca o ducem amindoi...
Atitudinea educatoarei si a restului stafului pare mai "premuroasa"...
Sper ca luni sa se produca revenirea directoarei si sa semnalez fazele cu tipatul si sa lamuresc restul problemelor.
Adi la chestii din astea si eu devin vulcanica. E in joc starea de bine a copilului meu.
Sabina, intii-am vazut pe blog poza cu Sofia in prima zi de scoala. Mi-nu-na-ta.
In al doilea rind, sunt constienta de pericolul imbolnavirilor de la prescolar la bebelus. In functie de cum merge pe parcurs voi actiona in consecinta.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
13+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Roxana_G spune:
Yaia, m-am lamurit acum cum e cu fratii, dar ia zi cum e mai bine fii: fratele mic sau fratele mare?
Danielle, ma bucur de vesti de la voi, mai ales ca toate sunt bune. Pupam surorile scumpe, mai ales pe Ebonee cea vorbareata, cocheta si sociabila.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
In alta ordine de idei atentie maxima unde folositi cardurile.
Exact in dimineata zilei de 16-cind m-am necajit si cu tipatul la gradinita i-au sustras vreo 2000Ron sotului de pe card. Nu la noi ci tocmai in Canada-11 plati medii la benzinarii, supermarket etc.
E a doua oara cind i se intimpla prima data cind i-a fost clonat un card au extras in Roamania. Dupa 2 luni i-a dat banca banii (tot salarul) inapoi. Sper sa il despagubeasca si de data asta, procedura e lunga si complicata.
Nu am sa dau numele bancii din motive de etica, aveti grija si verificati-va mereu soldul.
Noi ne consolam cu faptul ca l-am blocat la timp si nu au luat toti banii...
13+
Erina spune:
Papanash, Gabriela imi parerau sa va dezamagesc dar am scris dinainte ca ma gindesc sa nu fac nimic.
Am asa o lehamite ca nici nu am incercat sa gasesc o cale de mijloc cum ar fi fost sa merg dupa micul dejun macar cu muffins, nectar, coifuri, baloane si sa ii cintam La multi ani in sala de clasa...
13+