LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 14
Happiness_4_us spune:
Rox, tare!
Unul mai inventiv decat altul!
Banc:
Care sunt asemanarile dintre o bere si o soacra?
1. Amandoua sunt amare!
2. Amandoua fac spume la gura cand le agiti!
3. Amandoua sunt bune reci pe masa!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Roxana_G spune:
Uitasem ca am vazut si eu pozele de pe mailul comun. Am vazut o Aduta frumoasa foc, la fel si scolarita Sofia. Dimineata m-am uitat cu mare drag la Sofia la scoala, parca i-am simtit emotia si curiozitatea. Cred ca Sabina este topita. Oare o fi inceput sa faca lectii de nu ne mai da nici un semn?
super bancul! Il trimit si eu mai departe.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
Ma oftic, nu vad decat poze in Picassa si Flickr, nu vad webshot, asa ca pe-ale Roxanei le-am ratat !
Am vazut-o pe Adelina cea carliontata, frumoasa foc, seamana cu tine Greyeras !
Nana, sa dea DD sa vina cat mai repede momentul cand o sa ai peretii pictati , pregateste creioanele sa nu te ia prin surprindere!Si poate data viitoare cand veniti acasa o sa-i arate Adi lui Andrei cum se face
treaba asta.
V-am zis ce replica i-a dat lu mama ? Zilnic vorbim la telefon cu amandoua bunicile, si mama intreaba mereu ce si daca a mancat la gradi. Adi cica a mancat, si cand il intreaba ce, zice "bataie", de nu stiam daca sa rad sau sa-mi pun intrebari ...Mama a crezut ca eu l-am invatat sa faca misto de ea ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
veroboroda spune:
BUna ziua si de la noi!
In primul rand vreau sa-i urez "LA MULTI ANI!" FRUMOASEI SI DELICATEI DARIA. SA fii fericita,sanatoasa si sa ai noroc cu carul. Mami sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de toate realixzarile ei.
In al doilea rand vreau sa-l felicit pe Andreiutz de PApanash pentru pictura realizata. Vai cat e de scumpi mi vine sa-l pap. Si noi am inceput sa pictam... desteptul de tati i-a dat lu' fii'sa carioci ca nu-i mai placeau creioanele. A fost atat de incantata de carioci ca a pictat tot ce a intalnit in cale parchet, masuta, manutele si piciorusele ei si fff putin pe perete in camera ei. Ar fi pictat ea mai mult dar a aparut vrajitoarea(adica eu) si a confiscat obiectul muncii.
AA, am vazut si o Aduta frumoasa rau intr-o rochita rosie, are niste ochi superbi.
despre noi nu prea am ce sa va spun. Ne e bine la gradi, e topita dupa "d-na Geta", care se pare ca o tot alinta. Azi dimi a fugiit din bratele mele s-a dus la d-na Geta si i-a spus"Tati Gita , ia Bia bate, pace dagi dagi"(ia - pe Bia in brate si fa dragi, dragi), dupa care mi-a spus"pa, mami".
Cam atat despre noi
Mami de printesa Bianca Elena
papanash spune:
L-am vazut pe frumosul fluturassssss, ce vesel este, si ce bine-i sta cu rosu ! NAna, sa-ti traiasca sanatos si voios baiatul ! Setul ala cu masa si scaunel e foarte frumos, de unde le-ati luat ?
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
Mi-am pus memoria la contributie, si mi-am adus aminte care a fost parola de la mail-ul comun
.
Sabina, felicitari ptr micuta scolarita, super emotionant, m-am si vazut cu viitorul meu scolar, si mi-a cam dat fiori...Sper ca are o invatatoare buna si blanda si priceputa!
Nana, ce mare s-a facut Andrei!Ma bucur mult ca ai revenit aici la papanasi!
Si printesa Adelina e o super frumoasa!
Roxana, foarte frumoasa petrecerea!Totul arata asa de fain!
torturile....Dupa ce am revazut pozele de la Disney(nu acum, pe cand le-ai pus)mi s-a facut un dor...ce m-as mai duce, a fost tare frumos!
Azi, Olivia a fost tare curajoasa, a fost la recoltare de sange ptr analize , mama a zis ca a stat foarte cuminte.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
papanash spune:
Aniast, luni o sa vina si vestea cea buna, ai toate incurajarile noastre !!! Ce mai face Vladi ?
Rox, ma bucur ca sunteti mai bine ! I-ai povestit lui Andrei despre gradi ?
Erina, abia astept sa ne povestesti cum au petrecut copii la gradi.
( 02.10.2007 )
aeperju spune:
Vero, uau, super draguta ta! Imi dau seama ce simpatica era in momentele alea.Auzi la ea, cica "pa mami", eu deja m-am topit....draga de ea.
NUmai bine in continuare!
Emma si Andrei (21.09.2007)
adimercedes spune:
Daria, scumpa draga, sa ai parte in viata numai de bucurii, fericire, sanatate si sa iti incanti parintii 1000 de ani alaturi de fratiorul/surioara scump(a)!!!
Erina, sa va traiasca Daria cea delicata!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
La Multi Ani, Alexandra!!!! Sa cresti voioasa, fericita, sanatoasa, isteata si cu noroc, asa cum doresc tuturor copilasilor nostri scumpi si dragi
!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009