LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Nana, dar tu ai vazut cum arata peretii mei
?
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/3680940479/
asta-i sufrageria, de exemplu ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
Foarte frumos!
Daca ar face si Andrei asa ceva, as fi tare fericita, asa cum sigur esti si tu!
Asta inseamna un copil sanatos, activ, creativ!
Peretii se vopsesc si devin la loc ce au fost.
Aceste perioade insa trec si raman inmagazinate undeva acolo, sunt amintirile noastre frumoase din aceasta perioada, cu care ne vom hrani la batranete!![]()
Deci un
mare mare ptr Andrei, zis Ghighi!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Nana, asa gandesc si eu, dar mi-am luat destule critici la faza asta cu peretii si nu numai, in general, cu modul meu de a privi educatia lui, fara interdictii si cu multa empatie.
multi pupici fluturasului, am citit ca azi e mai bine, eu as incerca si iaurt
.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
In alta ordine de idei, am nevoie de multe tigai !!! cine-mi trimite ?
( 02.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
Papanash, o mama simte intotdeauna ce e bine ptr puiul ei. Cei care critica, sa le tina pentru ei si sa-si creasca copiii asa cum considera ei. Ghighi e puiul tau si tu hotarasti ce si cum. Sunt sigura ca stii asta.
I-am aratat si sotului poza trimisa de tine, si el: Moamaaa, as da orice sa faca Bubu (Andrei) asa ceva. E o capodopera. Bravo lui!![]()
La tigai nu ma bag!![]()
Nana,
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Vaaaaaaaaaaaiiiiii, am vazut o scolarita frumoasa !!!! Sabina, sa-ti traiasca Sofia, e minunata !
ma duc samai vad poze, am mult de recuperat .
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
Papanash, si la noi pe cand Alex era mititel aveam niste pereti colorati, nu aveam nicio treaba, il lasam mereu sa se manifeste.
O data de Revelion au venit socrii la noi, si s-a apucat socrul sa ne spele peretii, a zis ca la noi acasa nu e ca la oameni
. Pe urma dupa ceva timp am renovat, si acum nu le mai dau voie, de fapt nici ei nu au tendinte din astea, lui Alex i-a trecut, iar Olivia nu a avut pe cine copia.![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Happiness_4_us spune:
Papanash, am omis ceva:nepotica mea, Maia, fetita fratelui meu care e mai mica decat Andrei cu 3 luni, cand avea aproape 1 an, a scapat-o maica-sa din ochi si in 3 minute a desenat 4 pereti
.
Deci si ea meseriasa ca si Ghighi.
Nu mai zic cand i-a dat banana sa pape si a disparut si intr-un minut s-a intors fara ea. Au cautat banana de-au innebunit. Unde crezi ca era? Fix pe tzeava de la aspirator!![]()
Astea-s amintiri frumoase din perioada asta minunata!
Nana,
Roxana_G spune:
Nana, multumim tare mult.
si sanatate si fluturasului. Sa stii ca si de la noi vestile sunt bune, tocmai am vorbit cu bunicii si Alex are doar 37.5.
Papanash, vai ce iti seamana Adi in poza cu operele expuse. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Nana, apropos de banana nepoticii tale, cand eram mica eu am desenat pe pereti cu un mar. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi