LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Alexandra Mihaela de mami Cristina florea
Daria, papusa de portelan de mami Erina!
Sa va fie vietile minunate!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Buna dimineata! Aveti de la mine cafeluta, chipsuri, sticksuri... Eu sunt pe pod la Ikea, dau din coate (a se citi din roti) sa intru in Bucuresti. Gasesc niste pumni stransi si astazi? ![]() Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Andreea si de la noi niste pumni stransi tare tare!
Doamne ajuta sa fie bine asa cum iti doresti!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Iar e gri ![]() Luni va fi decisiva pentru septembrie... Pupici, o zi buna! Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Off! Fii tare ca sigur in final va fi bine!
Haide, fruntea sus! Uita-te la Vladi ca sigur prinzi putere!

Nana,
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mandarinutza spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi:
Alexandra Mihaela de mami Cristina florea
si Daria de mami Erina!
Andreea, tinem pumnii! 
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Alexandra
sa fii sanatoasa si norocoasa!
Daria
sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si voioasa, sa ai numai bucurii!
Erina, la multi ani, sa va traiasca Daria si sa aveti numai bucurii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Andreea, imi pare rau ca nu a iesit cum voiai, tinem pumnii stransi stransi pentru luni.
Alinkav, si la noi tot Andrei mai castiga. ![]()
Yaia, recunosc ca relatiile dintre frati au un farmec aparte, si cu certuri si cu dor, ca deh, asa e si la noi cu dorul. Mie mi-e greu sa inteleg insa harjoneala asta, pentru ca am fost singura la parinti, desi multa lume imi spune ca pentru ei nu e chiar asa rau cum pare din afara.
Gabriela, da, multumim, azi puii sunt bine. Cel putin pana acum Alex pare sa fii depasit faza critica. Deocamdata vedem cum merge cu antitermicul redus.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Rox, sanatate multa Alexandrei si lui Andrei!
Daria, la multi ani, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Gabriela, un
mare mare Sarei! Draga de ea.
papanash, m-a ros tare invidia cand am vazut cum deseneaza Andrei!
Bravo lui!
Luy, un
mare si ptr Meme. Tare greu trebuie sa va fie. Daca te consoleaza cu ceva, si noi trecem prin aceeasi perioada, in plus, fluturasul e si bolnavior! Offf. Greu e cu puii mici! Bafta sa treaca cat mai repede perioada si Meme sa mearga cu placere la gradi!
Adimercedes, Celia, Valentina, Gabitz, Mandarinutza,papanash, Yaia- gravidutza, Carpatina-negravidutza
, Ana , Erina, si daca am omis pe cineva, imi cer scuze
, va
pe toate cu mare mare drag!
Edit: Piciulik drag si scump, Tomasa,Sim_stoian, Andries, Sabina, Duamna Teo, Bikmaria, Annisia, Prisi, Bernix!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
papanash spune:
La multi ani frumosi, printesa Daria, sa ai parte numai de iubire si pretuire !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Carpatino, s-a intamplat o minune cu calc meu, de o ora am chat si vad si filme, asa ca pun pt tine ( dar nu numai) ceva ce-mi place mult :
http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ
asta a fost a doua celebrare, prima a fost kko.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui papanash Carpatino, s-a intamplat o minune cu calc meu, de o ora am chat si vad si filme, asa ca pun pt tine ( dar nu numai) ceva ce-mi place mult : http://www.youtube.com/watch?v=C5Nl09rh2HQ asta a fost a doua celebrare, prima a fost kko. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Mi-a plaut si mie chestia asta cand am vazut-o prima data. AM ramas impresionata! Foarte frumos! Bravo lor!
Nana,