LMA-Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007(333)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Nu am sa dau numele bancii din motive de etica, aveti grija si verificati-va mereu soldul.

Poate ar trebui sa schimbati banca?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, m-am lamurit acum cum e cu fratii, dar ia zi cum e mai bine fii: fratele mic sau fratele mare?

Eu am fost numai mai mica (CEA mai mica), asa ca nu pot compara. Dar iti pot spune ca sa fii cea mai mica e rau de tot. Nimeni nu te baga in seama! De asta trebuie sa te bagi tu in seama, intelegi?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Imi permiti sa te contrazic? Eu am fost numai sora mai mare. Si e cel mai rau. Poate confirma si sor'mea (cea) mai mica

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani frumoasa Daria ! Primeste si de la noi urari de sanatate si noroc si o mie de pupici!Erina te pupam si te imbratisam cu drag , ai o domnisorica de acum

La multi ani Tudor de urmy , ni s-a facut dor de voi , ce mai faceti?

Aniast tinem si noi pumnii stransi pentru luni si ne gandim ca daca e gri inseamna ca nu e negru.

Roxana sanatate minunatilor ! Am vazut si eu pozele in sfarsit, f frumoasa petrecerea , salut pe cei pe care i-am recunoscut
Mi-am amintit ca Andrei are gropite ! Pupam sarbatoritii!

Adelina

Sofia , Stefan felicitari pentru ghiozdanel-incepe partea si mai frumoasa ! Sabina Gabitz mamicile emotionate

Adi, ce baiat talentat are mami !

de la noi din curte mai putin bine , Sebastian are dat drumul la robinet pentru mucisori si de abia acum am reusit sa-l termometrizez ca doarme . 38,2 deocamdata doar pe nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, incredibil ce se intampla cu cardurile, am mai auzit povesti dar mi se pare crunt. Sper sa rezolvati cu banca. Imi pare rau ca nu te-ai bucurat cum ar fi trebuit de ziua Dariei la gradi. Sper din tot sufletul sa se mai remedieze situatia dupa discutia de luni cu directoarea. Daca nu, cred ca mai puteti cauta si alta gradi. Stiu ca decizia a fost studiata si gandita, dar uite ca nu poti pune baza numai pe recomandarile altora sau pe experienta lor. tare, sa petreceti frumos macar in seara asta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Cecilia, sanatate multa lui Cristi.

Danielle, ma bucur sa aud despre voi. Pupam printesele.

Ceamica, sanatate puiutului. Sper sa nu fie nimic serios.

Mergi la inceput

Gabitz, Sabina, care e bilantul dupa prima saptamana de scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Greieras, de ce te superi, are personalitate Adelina, asa si trebuie sa faca!

Cecilia, multa sanatate ! de la ce suspectezi ca este ?

Yaia si Rox, am avut in generala o prietena f buna care avea un frate mai mare cu 1 an (scolar) si se cafteau ingrozitor . Era o lupta continua, asta ii scotocea peste tot, ii rupea caiete, biletele, etc. Parintii stiau ca vanataile ( si erau multe si grele ) sunt de la scoala, de la joaca, pana cand au venit parintii sa vb cu invatatoarea, care invatatoare era si ea f ingrijorata ca venea fata batuta la scoala ....o intrebam de ce nu spune parintilor ( initial, cand nu stiam ce mare dracusor era ) si cica sa nu-i strice treburile, ca-i pedepsea apoi pe amandoi, etc....ei pozau in fata parintilor ca frati buni, dar cand ramaneau singuri .....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Greyeras, Alinkav, asa sunt fetele, mai modiste. Asa facea si Miruna mea cand era mica. Ce-i drept face si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greyeras, Andrei refuza pur si simplu sa ii schimb bluzele. In concediu a facut fixatie pe o pereche de sosete pe care nu le-am putut scoate o zi si ceva din picioare, noroc ca apoi am mers la plaja si le-a dat jos. Ca sa schimbam bluza noi ii spunem ca este cah, ca s-a murdarit si trebuie schimbata, asa o trage singur sa o dea jos si cere una curata. Uneori ii spun ca bluza noua e frumoasa, are nu stiu ce desen, etc.

Cecilia, multa sanatate lui Cristi! Pare sa fie o enteroviroza, dati fuguta la un medic.

Sabina, voiam sa stiu cam ce ai luat de la Ikea, daca ti le-au adus ei la Busteni sau cum le-ati transportat. Si cine le-a montat. Patul suprapus al copiilor e din cel care se poate intoarce si transforma intr-un patut mai inalt? Bucatarie ai luat tot de la ei? Si ar mai fi vreo cateva chestii. Da un bip cand poti vorbi, dar nu in urmatoarea ora ca am o mica trebsoara.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Cecilia , sanatate lui Cristi !

Erina , tare urat cu cardurile astea , nu stiu daca nu cumva si al vostru este tot al R.

Slippers multumim

Mergi la inceput