Breaking News - 3
Raspunsuri - Pagina 11
anka77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iona2005 la mine in judet nu-l aduc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...Clujul nu-i departe da'nu pot sa lipsesc atat de acas'![]() ..o sa astept DVD-ul(nu se compara cu vizionarea in cinema dar....)www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World Make It A Better Place For You And For Me And The Entire Human Race ![]() |
Mhhh....ce nasol. Imi pare rau sincer

.NU inteleg ce aveau de pierdut daca se stresau un pic si il aduceau in toate orasele mari.www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me

www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
oana_n spune:
iona daca ajung sa il vad la cinema, cu toata dragostea din lume iti zic ca o sa fi persoana la care o sa ma gandesc tot filmul 

.
sa apuc mai intai sa ma vad acolo. cred ca o sa imi bata inima ca la soricei 
purple_blue spune:
Breaking news: nici in Arad. Aiurea 
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
danielac spune:
cum frate in Brasov nu e????????ciudat rau... si eu care ma bucuram ca nu mai stau intr-un oras mic...
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
selket spune:
| citat din mesajul lui oana_n selket esti din cluj....imi poti da sfaturi. vad ca ruleaza in 2 cinematografe. cred ca ambele sunt in mall-uri. sunt ok ambele...nu? tu la care din ele mergi? cand afli ceva de vanzarea biletelor da-mi si mie un semn plssssss ![]() |
Da, din Cluj. Cred ca incep sa se vanda de duminica. Am vazut afis "on sale begining 27.09.2009" sau ceva de genul. Oricum, am drum pe acolo duminica si o sa vad care-i miscarea. Din cate stiu eu ambele cinematografe sunt ok. Eu in Iulius nu am fost inca, Numai in Pollus si ala e ok. Inca nu stiu in care ma voi duce, probabil Pollus.
astrojunkie spune:
Cinematografele în care va rula filmul:
Bucure#351;ti: Hollywood Multiplex, Cinema Pro, Movieplex Plaza, The Light Cinemas, Starplex
Cluj: CinemaCity Multiplex, Odeon Polus Cineplex
Oradea: Lotus Multiplex
Ia#351;i, Bac#259;u,Timi#351;oara, Pite#351;ti: CinemaCity Multiplex
Constan#355;a: Citiplex
Fetele din Bucuresti, ne organizam?

danat spune:
Buna fetelor din nou
! Am revenim acasa si am intrat repejor la Breaking News (sper ca pina diseara sa citesc si restul subiectelor noastre). Inteleg ca incertitudinea pluteste inca in aer(ul unora dintre noi
) si ma bucur ca este asa
Am gasit dimineata printre mesajele offline de pe mess si urmatorul link:
http://www.michaeljacksonsightings.com/
Daca il stiati deja imi cer scuze.
Dar mie nu a facut decat sa imi gadile si mai mult icertitudinile si sperantele ![]()
Mai citesc ce ati pus zilele astea, si revin, sper ca nu la noapte ![]()
Nelia LA MULTI ANI cu putina intarziere

Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
Alexia27 spune:
Mai Dana, da plimbaret mai e Michael zilele astea. In loc sa stea cuminte ascuns, el e ba in Spania, ba in Norvegia, ba in Australia de Sud!
ntz ntz ntz...nu vrea deloc sa stea locului ![]()

I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
danat spune:
| citat din mesajul lui Alexia27 Mai Dana, da plimbaret mai e Michael zilele astea. In loc sa stea cuminte ascuns, el e ba in Spania, ba in Norvegia, ba in Australia de Sud! ntz ntz ntz...nu vrea deloc sa stea locului ![]() I am alive and I am here forever Michael Jackson I won't be a rock star. I will be a legend Freddie Mercury |
Alexia da....
Caci "balariile" alea cu "l-am vazut sigur sigur pe Michael nu stiu unde" sunt fumate rau

Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson
Alexia27 spune:
Aaaa, aia, da, am vazut-o de ceva timp...la paritate cu un medium care ne povestea ca l-a contactat ea pe M si ca el i-a declarat ca e bine si frumos acolo unde e acum, si sa nu mai plangem dupa el ![]()
Ce-i drept, mediumul a vorbit cu el in vis, poate si tipa din articol tot in vis vorbeste la telefon cu el si a uitat sa precizeze ![]()
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury