cresa-inceteaza cic-ul??

cresa-inceteaza cic-ul?? | Autor: anaxena

Link direct la acest mesaj

am o fetita de 1 an si 3 luni si azi am dus-o la cresa,am inteles ca o data inscris la cresa nu mai beneficiez de cic

am citit pe forum si parerile sunt impartite,am sa intreb directoarea dar as vrea sa fiu oarecum informata

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

am o fetita de 1 an si 3 luni si azi am dus-o la cresa,am inteles ca o data inscris la cresa nu mai beneficiez de cic

am citit pe forum si parerile sunt impartite,am sa intreb directoarea dar as vrea sa fiu oarecum informata

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

CIC-ul nu are legatura cu cresa, ci cu intoarcerea parintelui la servici. (iei salar, nu mai esti in CIC) Dar sunt crese care conditioneaza inscrierea copilului de o adeverinta de salariat/venit.

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multumesc de raspuns

legal am dreptul la cic?

acum ma duc sa o iau de acolo si am sa intreb,dar vroiam sa shtiu cum e dpdv legal ca sa shtiu cum abordez problema

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

daca e la particulara nu are nici o treaba cu CIC. La cresa de stat stiu ca se cere adeverinta de angajat.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Prietenei mele i-au cerut adeverinta de salariat de la ambii parinti. Explicatia a fost ca daca unul din parinti nu are servici inseamna ca poate sta cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mi se pare normal sa intrerupa cresa cic-ul.
Pai daca o dai la cresa de ce nu te intorci la servici?
Sau daca nu vrei la servici(poate din motive financiare) de ce o duci la cresa?
Asa vad ei lucrurile!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

logic asha e,dar legal cum e??ca nu am gasit nimik scris

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

eee...esti...mireasa frumoasa care a castigat concursul nu?
La cum aratau pozele...nu cred ca duceti lipsa de bani!Din asta inteleg ca vorbesti de o cresa privata.Asa ca de ce-ti mai pui intrebari?
Ti-au cerut adeverintza de sal?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

nu este o cresa privata,la noi in Pitesti nu exista din nefericire,ar fi fost mult mai simplu

eu am 2 saloane aici in Pitesti de care ma ocup zilnic,Maria sta cu mine de la 7 zile,acum nu mai poate sta in salon,vrea sa stea cu copii sa se joace,eu vreau sa lucrez,nu se mai pupa activitatile...si acum la cati bani dau la stat,asta e singura data cand da si statul si nu vreau sa nu beneficiez..ca doar saloanele cotizeaza lunar la stat..ideea e ca nu vreau sa pierd cic-ul

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Cand ai facut cererea pentru indemnizatie, ai semnat pe propria raspundere si pentru paragraful acesta:

E. Declar ca ma ocup de cresterea si ingrijirea copilului, ca acesta locuieste impreuna cu mine si ca nu este incredintat sau dat in plasament unei alte persoane ori unui organism privat autorizat sau serviciu public.

Cresa este serviciu public. Poate te lamureste cineva la 'Probleme legislative' cum se defineste incredintarea, eu nu sunt foarte sigura.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Cand ai facut cererea pentru indemnizatie, ai semnat pe propria raspundere si pentru paragraful acesta:

E. Declar ca ma ocup de cresterea si ingrijirea copilului, ca acesta locuieste impreuna cu mine si ca nu este incredintat sau dat in plasament unei alte persoane ori unui organism privat autorizat sau serviciu public.

Cresa este serviciu public. Poate te lamureste cineva la 'Probleme legislative' cum se defineste incredintarea, eu nu sunt foarte sigura.

Daca dai copilul la cresa il dai in plasament?? Doar nu vorbim de crese cu program de luni pana vineri, internat!! E vorba de a lasa copilul cateva ore in grija altcuiva, e exact ca si cum l-ai lasa cu mama sau cu soacra ca sa-ti faci treburile, dar EVIDENT ca tot tu il ingrijesti, ii asiguri tot ce trebuie si raspunzi pt el!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput