cresa-inceteaza cic-ul??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Cumnata mea si-a dat fata la cresa de la 1 an si nu a intrerupt CIC-ul; a profitat de timp si a facut niste cursuri; ea n-a avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu poti sa suni la directia de munca sa obtii informatii exacte?

Stiu ca s-a mai discutat subiectul, daca il gasesc, editez mesajul.

edit: aici este.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Buna.
Stai linistita, si eu mi-am dus copilul la cresa fara a renunta la CIC. Intr-adevar, ti se solicita o adeverinta conform careia esti angajat al firmei X dar adeverinta aceea trebuie eliberata chiar si in cazul in care contractul este suspendat temporar, cum e situatia CIC-ului.

Intr-un an nu m-a intrebat nimeni nimic... daca lucrez sau nu, de ce imi las copilul la cresa... E o cresa de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Observ multa rautate chiar de la mamici.
1. Daca duci copilul la cresa nu inseamna ca-l il dai in plasament.
2. Daca nu obtii un venit atunci de ce sa renunte la CIC? Nu a cotizat destul?

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Si mai e ceva...o spun din proprie experienta, eu am incercat o cresa particulara (unde evident, nu am avut de dat socoteala nimanui). Am dus fata in aprilie, in ideea de a incepe serviciul in mai DACA dupa o luna vad ca se acomodeaza bine acolo. Ei bine, e septembrie si tot nu m-am intors la munca. S-a imbolnavit acolo aproape la saptamana, am fost de 4 ori internata cu ea in spital, a slabit, etc. In conditiile astea a trebuit sa renuntam la cresa si acum cautam bona. Daca m-as fi intors la munca din ziua in care o dadeam la cresa ce-as fi facut? (pt ca nu dispun de ajutor de la mama, soacra sau matusi sua mai stiu cine, nu am pe nimeni sa-mi tina locul). Imi luam concedii medicale saptamanal?-sa fim seriosi!
Deci, lasand legalul (care e oricum discutabil) la o parte, parerea mea e ca din punct de vedere practic e o imensa greseala sa te intorci la serviciu imediat ce ai dat copilul la cresa. Numai ca, asa cum am mai spus si eu si nu numai eu, la cresa NU dai copilul in plasament ci doar il lasi cateva ore in grija cuiva.
P.S. Nu vad legatura cu concursul mireselor si cu banii care "transpar" din acele poze ca i-ar avea Anaxena-doar ca imi amintesc de cate rautati a avut parte si atunci...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Deci nu doar mie mi s-a parut ne-la-locul ei remarca legat de poze si bani ... pan' la urma fiecare face ce vrea cu banii lui, si daca are fara numar

La gradinita (asta stiu din proprie experienta) incearca sa mai "trieze" din inscrisi pe motiv ca daca esti in CIC (pt. bb2 de ex.) de ce sa dai primul copil la gradi, ca doar stai acasa

Ce treaba are CIC-ul pt. bb2 cu gradinita primului copil

La fel de "legal" este si treaba cu cic-ul si cresa...
E treaba mea ce fac cu timpul meu... poate am un copil de 1-2 luni de crescut si primul inca n-are 2 ani cand il dau la cresa... la fel de bine pot sa fiu inca in CIC de la primul copil...

Probabil de aici paerile imaprtite... pt. ca or fi mamici patite, care au fost refuzate de catre personalul de la cresa din acest motiv, dar fara vreo baza legala.
trebuie dusa o adeverinta de la serviciul unuia dintre parinti, deci si al tatalui, ca sa reiasa ca a cotizat la buget

CONCURS "Cat de fericit e copilul tau": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

doamne cate rautate pe lumea asta,..ce va priveste ce face femeia cu banii ei??sau cati are,cum ii face samd...??

ana du-te da copilul la cresa daca asta vrei ca nu te intreaba nimeni nimik si e perfect legal,ca sa intrerupi cic trebuie sa te intorci tu la munca deci sa inregistrezi tu venituri altfel nu conteaza

sora mea si-a dat fata la cresa si nu a intrerupt cic(bine ca a dat-o doar 2 luni ca s-a imbolnavit si a preferat sa stea cu ea acasa)

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

anaxena a cerut ceva scris, eu mi-am amintit de acel paragraf din cerere tocmai pentru ca stiu ca atunci cand am semnat cererea ma intrebam si eu ce inteleg ei prin incredintare - din simpla curiozitate si pentru ca atunci cand semnez un lucru as vrea sa-mi fie foarte clare toate aspectele. Eu nu am reusit sa ma lamuresc si de aceea am si indrumat-o spre 'probleme legislative'.Totusi din punct de vedere strict semantic cand iti duci copilul la cresa il incredintezi acestei institutii. V-a sarit in ochi cuvantul plasament si repede se transforma si subiectul asta intr-o polemica vis a vis de cresa. Nu pentru ca postarea mea nu ar fi fost destul de clara (am si subliniat ca ma refer la cuvantul incredintare) ci pentru ca e cam multa tensiune pe acest forum.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor multumesc de sfaturi
problema e rezolvata,cic-ul se suspenda atunci cand te intorci la cresa,nu are legatura cu cresa
sunt cazuri in Bucuresti unde nu sunt locuri si se accepta copii ai caror parinti sunt la munca

oricum sper sa fie de folos si altor mamici acest subiect care din motive personale iau aceasta decizie care nu e una ushoara

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aici cresele nu accepta copii daca mamele nu muncesc pt ca e nedrept sa ocupi locul parintilor care trebuie sa mearga la lucru si care ar ramane fara loc.
Sunt complet de acord cu ei.

La gradi poate sa mearga orice copil indiferent daca are un parinte acasa.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput