Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

anko, acum ca iau notite am niste probleme (pe principiul buna ziua ti-ai dat, belea ai capatat):
1. cum naiba iti dai seama daca e de piele de porc sau e oaie, ca io nu dibui pielea de inlouitor (nu tot timpul)
2. nu pricep de ce piele de interior vorbesti la branturi si de ce e asa de speciala?
3. zi-mi cum ajung la RENO, e chiar in incinta Auchan Titan?
4. La ce tre sa ma mai uit cand cumpar o incaltare: sa fie de piele peste tot, musai sa fie cusuta? ce tre sa mai aiba?

Ma duc la culcare, ca m-am tampit deja de teoria sosonilor.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Deci duamna belea:
1. porcu' are sorici. Deci se vad gauricile alea de la epilat. E mai gros, mai rigid, iar gauricile de la epilat sunt rarute. Oaia e moale manusa. Asta daca nu e inlocuitor
2. domne, interiorul are un brant. Brantul se face din texon, care e un fel de carton dur, si deci necesar dar inauntru. Peste brantul de texon, corect ar fi sa vina un brant de piele (CUOIO sau CUIR-ul ala de scrie pe talpi), si nu unul de panza sau tot de carton. Asta la o incaltare care se respecta. Dar daca se respecta, costa 4 bulioane mama ei de incaltare... Am cautat o poza dar tot nu gasesc. Daca te uiti intr-un pantof GEOX insa, o sa vezi despre ce vorbesc. Daca am timp, pozez eu o gheata de-a Elizei ca sa iti faci o idee. Ei, cu de-aia in interior sunt pantofii Bama dela Reno.
3. Reno - ti-am lasat pe mess harta. E pe esplanada lu' Auchan Titan, dar mai bine intri pe la Starplex, in stanga - e mai la indemana, magazinul e chiar langa scara.
4. La o incaltare te uiti sa ii fie bine copilului in ea. Unele au calapodul inalt, ii bat in glezna. Altele sunt inguste la varf. Acuma nu stiu cat o zice Yvo ca o supara. O incaltare mai tre' sa fie moale, ideal e sa o rulezi in pumn (la nr mici ca pt Dav, asta nu merge ca e prea scurta incaltarea). O incaltare moale tre' sa fie bine croita pe picior, altfel e papuc de casa.
Dar cheia e sa ii vina copilului bine. Asta inseamna ca tu sa poti baga un deget la spate. Daca degetul clampane, incaltarea e mare. Daca il bagi nitel fortat dar intra, e ok. Daca nu intra, e mica - chiar daca piciorul a intrat. A intrat piciorul dar sta botit si copilul nu simte ca ii e mic, in primele minute.

Acuma.. pentru 3 luni zici... ia si tu ce iti place si vine frumos. Personal, daca as avea bani, n-as iesi din Geox. Noroc cu vara-mea ca tocmai ce ne-a cadorisit cu vreo 2 perechi de cizme pt Eliza si 2 de ghete, deci m-am scos. Altfel ma pregateam sa ma umplu de nervi....

Mergi la inceput

Capri - tocmai vroiam sa iti zic de eco balls.
Detergentul lichid HA din Dm l-ai incercat?

Mergi la inceput

Deci cu inputul si cu grozaveala, vezi discutia de mai devreme, la noi problema nu e ca lumea baga input la copil, ci ca o face ostentativ, ca sa se laude in parc, dar de fapt dreseaza copilul. Ala nu prea e input. Ca face miau miau, da, e input, dar ca iti spune cat e ceasul la 2 ani e dresaj.
De ex, ma gandeam ca zicea Dia parca - faptul ca fata a recunoscut animalele vazute pana atunci. Si ma gandeam ca poate sunt pepenasi (si cred ca sunt!) care n-au vazut o gaina vie inca. Nu la TeVe zic. Ci pe picioarele ei, gaina zic. A mea a vazut de exemplu vitel si vaca. Dar asta ca are soacra-mea in grajd. Dar ... ce face cine n-are soacra de-asta? Ori ii arata la teVeu, ori ii arata in carticele...
Da' ca il inveti acuma sa faca precum orangutanul ca sa pice parcul pe spate, e altceva.
Ca ii citesti Sadoveanu, iar e o tampenie, dar ma rog

Si cu zisu' despre una alta. Unele persoane sunt mai discrete, si li se pare anapoda ca altul zice de soacra-sa ori de barba-su ori de vecina. Dar alte persoane simt nevoia sa comunice chestiuni pe care le simt, si mi se pare ultra normal.
Mi se pare anormal sa o zici cu rautate sau in spirit de barfa, ceea ce aici nu e cazul zic eu. In rest, sa faci o discutie ca fenomen social, sa iei la cunostinta un comportamenet, eu zic ca e foarte bine. Asa iti dai seama mai bine de ce ai langa tine, cand mai vezi si la altii. Eu zic de fi-mea ca e zvapaiata, dar e ingeras nene! Pai avea Erika un elicopter, era fix bun, a venit nepoata-mea, in 5 minute i l-a facut praf. Eliza avea o printesa (aia luata din banii ei) plimbata biata printesa si in Bulgaria si lipsa de Erika si tavalita. A pus cumnata-mea mana pe ea, a dat-o de pamant si s-a rupt de la mijloc Deci ale mele sunt ingerasi!
Si acuma, sa fim sinceri, noi toate avem un punct comun, si va zic eu care e ala - singuratatea (sub o forma sau alta). Asa ca daca cineva zice ceva sau se plange de ceva, cine are urechi sa asculte si un umar sa intinda, un sfat de dat sau un comentariu de facut, mie mi se pare de bun augur, cu riscul de rigoare la care te expui cand ai inceput sa zici, ca poate te superi.

Gata, my time is up!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Marina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bai, fica-mea e independenta intruchipata . Cand merg cu ea pe afara nu vrea sa mearga cu mine de mana, vrea sa o las sa zburde ea libera, lucru care nu e mereu posibil. Si ii mai zic ca o las acolo si plec. Stiti cum a reactionat ieri? S-a intors cu spatele la mine si mi-a zis PA! Lucru care s-a repetat de vre-o 2 - 3 ori.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu sunt cam obosita....

Prima zi la gradinita... a plans putin, asta ca a plans si prietena lui de joaca din bloc de la noi cu care a cazut in grupa si nu au mancat amandoi decat marul de la ora 10 (ca le da fructe la 10)....

Azi a mancat la micul dejul tartina cu almette...la 10 are piersica, nu cred ca serveste....azi il las sa doarma acolo (daca nu cumva primesc telefon ca nu vrea sa mai stea)...in rest bine, le-a cantat educatoarea mi-a zis si de frica nu i-au scos afara ca erau urlatori si maraiti si vai de capul lor, saracele....auzeai numai strigate..."mamaaaaa", brrrrr mi s-a zbarlit pielea pe mine cand amintrat sa-l iau.

Azi un baiat mai maricel, cred ca avea peste 4 ani, probabil era la grupa mijlocie, a venit cu ambii parinti, de fapt parintii au venit cu el in brate , el urla si se zbatea...ufff cat de greu le-o fi

A folosit cineva contraceptive Yasmin? si daca da, ati avut cumva greturi in primele zile?

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna si de la noi , ieri am facut infanrix-ul penta si am avut o noapte grea a fost agitata rau denisa , iar de dimineata avea temp 38,7 ii dau antiternice , cred ca e asa de la vaccin . Ce este ciudat ca ea nu a mai facut febra niciodata de la vaccin.Ce poate fi de are temperatura , de la vaccin sau a coincis cu vreo viroza inca nemanifestata vaccinarea???
Eu sunt rupta de oboseala.
APROPO SE DISCUTA ACUM CATEVA LUNI DE NISTE PASTILE CARE ELIMINA CELULITA SAU GRASIMEA , MA ROG MAI STIE CINEVA CUM SE NUMESC ????? NU MAI STIU EXACT CINE SPUNEA CA A LUAT SI A FUNCTIONAT???? AJUTOR CINE MAI STIE...............
Pupici si ma duc la denisa ca e maraita rau.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna
eu sunt mega stresata deja.timi nu mai bea lapte decat rar si putin.in plus are si mucisori de 3 zile si doareme tare rau noaptea.sforaie mai ceva ca tati,de am zis ca la noapte ma mut inapoi in sufragerie si ii las sa sforaie in voie .apa ieri a baut vreo 20 ml maxim.noroc ca papa ciorbe si supe,ca altfel s-ar dezhidrata cat ai zice peste.i-am cumparat intr-o zi apa cu lamaie de la tedi,si a baut tot.daca i-am facut eu acasa apa cu lamaie si un pic de miere,nu mai era buna.am zis ca totusi nu e prea indicat sa-i dau bauturi din astea "naturale".of of

laptele de vaca de la cutie trebuie sa fie neaparat uht?ca eu in zona nu am decat napolact cred ca,care nu e uht.iau din ala de 1,5?il mai fierb?indoiesc cu apa?stiu ca s-a mai discutat dar nu mai retin sorry.innebunesc!

in plus,iar stres pe capul meu,ca am zis ca de la 1 octombrie ma intorc si eu la servici,insa nu am gasit nici o varianata care sa ma multumeasca

va pup,ma apuc de facut papa

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu am inceput de 2 zile sa-i dau lapte de vaca, Milli de 3,5%. Mana cum nu a avut nici o reactie, nici alergie, nici diaree, deci cred ca il tolereaza bine. Cantitativ nu pot spne ca difera prea mult de Nestle junior, tot cam la fel bea, maxim 200ml dimineata si seara. Deocamdata cred ca e ok.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Marina

Viata senina plina de flori!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput