Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )
Raspunsuri - Pagina 9
Anilansa spune:
buna
o
cine doreste... la noi e a doua pe ziua de azi![]()
LA MULTI ANI Marina!!!!sanatate, fericire si tot ce iti doresti
sotul azi a plecat la 5.15 din casa... sa trezit la 4.30 si darius la 5 era si el treaz... ia zis lui tati pa-pa, ia dat un pup... si dupa aia a venit la mine si mi-a zis :" ta-ta...brum-brum...pa-pa" (tata pleaca la servici cu masina -tradus).
dupa care l-am pus langa mine in pat si am mai dormit pina la 7.15 cand sa trezit de foame ... 210 ml de laptic![]()
estrella80... si eu as merge la un medic homeopat... dar nu stiu daca in iasi este?...in general nu ii dau medicamente/ produse farmaceutice dupa ureche![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
estrella80 spune:
Marina
Dara_d ti-am lasat si PM dar in caz ca nu il vezi scriu si aici. De unde ai gasit sa cumperi infarix-ul penta?Stiu ca nu se mai gaseste de f. mult timp pe piata, stiu ca urmeaza sa livreze un nou lot dar eu am mai intrebat la diverse farmacii si inca nu l-au primit. Temperatura este posibil sa fie reactie la vaccin, Maya a facut mereu in primele 24 ore febra de la vaccin dar dupa ce i-am administrat antitermice cam 24 ore-36 ore i-a cedat. Urmareste-o si tu si daca nu mai apar alte simptome inseamana ca a fost doar reactie la vaccin.
Multumim pt comentariile la poze!! ![]()
Ralu79 spune:
Ola ola! Remember us?![]()
Revin ca vaz ca se vorbeste di mini
Sun, Flo, Boti-
ca m-ati strigat.
Nu's de ce n-am mai scris ca de citit am citit tot, dar probabil am simtit nevoia unei pauze
La multi ani Marina cu tot ce iti doresti!
La multi ani tuturor mamicilor, pepenasilor, fratiorilor si surioarelor pe care nu le-am mai urat de vreo luna
Cu papucii- Iriss sau care mai doriti eu va iau cu mare drag. Am incercat sa fac poze cu ce i-am luat acum Mirunicimii, dar (sa nu razi Ooka) tre' sa incarc acumulatorii. Incerc mai tarziu sa pun pe picassa poze si daca vreti ziceti. Culorile bineinteles ca se pot alege si sunt tot felu' de modele.
Mirunicimea (aka strutzo-maimutza) e o figura si jumatate. Face tot felul de minuni, ca toate animalele, ne imita pe noi si ce mai vede prin jur, merge singurica doar prin casa (ce-i drept a luat o tranta de-am ajuns la urgente si mi-e mie mai frica),vorbeste mult in romana, iar miruniceza o stapaneste la perfectie ce mai e lumina mea. Cra cra cra
Incerc sa pun si poze din concediu unde a fost superb.
Sanatate multa celor bolnaviori!
Mai vin
Pupicei tuturor
katalyna spune:
buna fetele!
anka, am patit si eu o faza cu 'vai ce-i dai copilului sa haleasca'
la ziua fratelui a venit o prietena de-a lor care are un copil de 7 si unu de cateva luni. alui mai mare ii dadea mancarea mestecata de de ea in gura ei
sa mai spun si ce? pai ii mesteca iaurt de fructe cu carne
si ma vede pe mine acum ca ii dau ioanei borcanel cu piure de legume. vaaai dar cum sa-i dai sa manance asa ceva....si eu ii luam lui cutarica dar nu-i placeau, eu nu le dau asa ceva...ma lesi...dar neshte iaurt de fructe cu carne mestecate intre carii le dai?

mai sunt copii si copii, ioana este sclifosenia intruchipata si nu-i plac legumele cu carne, insa nu ma las. cunosc o multime de copii care nu mananca fructe, iar mamele le fac sucuri de fructe (nu toate mamele) doar iarna, iar vara cand e cardul de fructe nu le fac. si pe david si pe ioana i-am invatat cu de toate, david imi zice si afara ca are pofta de un mar. nici david nu adora toate fructele, dar daca vrea mere verzi ii iau mere verzi numai sa bage fructe. cum sa se imunizeze copiii astia daca nu baga verziciuni? eu sunt convinsa ca si bolile astea incurabile tot din cauza imunitatii scazute apar. una din ele se vaita ca fi-su nu face kk decat la cateva zile si numai daca e intrebat, pai cum sa faca daca nu baga nicio crudaciune?
eu daca m-as lua dupa gusturile piticaniei i-as da numai fructe cu branza, iaurt cu cereale si cam atat
eu ii pun si oul fiert tare in piureul de legume si il mananca, daca i l-as da separat cred ca n-ar lua nici un sfert
kamelya spune:
Marina
Flo eu folosesc Yasmin si am folosit si inainte de sarcina si nu am avut nici o problema
Am fost si eu la medicul de familie si i-am retras Dariei fisa.Ma duc vineri sa o iau si saptamana viitoare cand vine mamaie (mama soacra )acasa sa o si duc
Ahhh si ce bine e cand e mamaie acasa...mai am si eu un ajutor...mai fac una alta...acum tot ce fac tre sa fac cand doarme Dari
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
mcoca spune:
Ralu, unde e mai fabrica aia magica? Socrii mei locuiesc la Arad asa ca e bine de stiut.
Didi, si Maya imi zice Pa, cand suntem in magazine, si eu vreau sa o iau de la cotrobaitul rafturilor. Adora magazinele, asa ca o sa am cu cine sa fac shopping 
Vicky si Printzesone
Ralu79 spune:
Hi hi Vicky nu e nici magica si nici fabrica
E acasa la nenea care are firma. Daca ai nevoie de adresa zi-mi.
Am pus pozici pe picassa daca aveti chef sa ne vedeti (cu papuci cu tot).
Pupicei tuturor
mcoca spune:
Ralu, merci, te intreb cand ajung prin zona cu Maya cu tot :). Foarte frumoase sandalele.
Vicky si Printzesone
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Hi hi Vicky nu e nici magica si nici fabrica Am pus pozici pe picassa daca aveti chef sa ne vedeti (cu papuci cu tot). Pupicei tuturor Ralu mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008) |
Ralu vroiam sa te rog daca poti sa imi dai adresa eu sunt aradeanca ai mei stau in Arad si mergem des acolo chiar saptamanal.Merci

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mcoca spune:
MARINA
La Multi Ani fericiti!
eco balls sunt bune atata timp cat nu ai pete pe haine ...
Vicky si Printzesone