Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Buna,
La multi ani Marina! Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce ai visat!

Garga felicitari pt operatiunea olita!
Capri ai incercat produsele de pe rangali.ro? Mie imi plac, sunt ok!
Vazut superba si draga Mirunicime, alaturi de mistocii ei parinti si vazut o mamica faina tare, Onutz, cu 2 pusti teribil de scumpei si vazut si doua gemanute dragalase si gospodine foc!
Pupinstain!
p.s. daca mi-a scris cineva de dimineata si pana acum pe mess si "arde", rog sa-mi scrie pe pm. cica de dimi s-a trezit barbatu sa-i faca upgrade si apoi l-a facut asa bine, ca merge...deloc:). momentan e in reparatii, asa ca daca-i ceva urgent, pe pm.
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
Deci
Data viitoare cand imi mai vin idei de-astea de facut piata toamna, i-am zis lu' barbatu-miu sa ma ameninte cu divortu' ca sa imi iasa repede piata din cap si sa imi revin in simtirile mele naturala de "capitalista" care cumpara la borcan 
Tecky spune:
Didi si eu patesc la fel cu Ralu pe strada nu vrea de nici o forma sa o tin de manuta.
Au personalitate puternica fetele noastre.![]()
flo eu nu am folosit niciodata anticonceptionale de teama sa nu ma ingras,e un pitic de-al meu.Eu sunt foarte multumita de sterilet,il am de un an si nu mi-a creat nici o problema.Sunt sigura ca o sa-i placa atat de mult lui Alex la gradinita incat iti va fii greu sa-l mai iei acasa cand te vei duce sa-l iei.
Am o ureche infundata si am fost ieri la O.R.L. unde mi-a zis dr. ca totul e in regula,mi-a facut si audiograma care a iesit foarte bine si mi-a zis ca e o disfunctie a urechii si mi-a recomandat sa iau Aulin timp de 5 zile si picaturi Xylo-nasal...
Am inceput tratamentul dar nu cred ca va da prea mari rezultate...
Mi-am tinut si vata cu spirt in ureche dar degeaba.Stiti vreun remediu?
Va pup
katalyna spune:
prima zi de gradi david nu a mai avut rabdare sa-l schimbam si abia abia l-am tinut, era asa incantat ca vedea copii in clasa, nici pa nu ne-a zis....de-a doua zi a inceput calvarul
taica-su l-a dus vreo doo zile dupa care m-a luat cu el, nu-mi venea sa cred cum se tavaleste pe jos numai sa nu-l lasam acolo
niciodata nu s-a trantit pe jos pentru nimic altceva. a durat asa vreo doo saptamani
ieri mi-a zis ca inainte nu-i placea la gradi, dar acum ii place si mi-a adus si un desen
tecky eu am timpanul perforat la urechea stanga si daca imi intra apa in ureche fac otita, daca am nasul infundat si nu-l desfund
fac otita. cand eram gravi cu david am facut otita
si bineinteles ca mare lucru nu mi-a putut face. mi-a zis sa-mi pun rivanol caldutz in ureche si sa stau asa vreo 10 min, culcata pe o parte cu urechea cu pricina in sus evident
. cand il pui in ureche face ca si cum ai pune acid, dar dupa cateva minute nu mai sfaraie. pui un tampon de vata sau de tifon cand te ridici ca sa nu curga pe tine
Ralu79 spune:
de nu va saturati voi azi de mine...![]()
Tecky- eu stiu de ulei caldut pus cu seringa in ureche. Stai cu el 5-10 minute in ureche si apoi cu seringa bagi apa in ureche. La sot a functionat. Sanatate multa si multumim de comentarii
alexa_teo spune:
buna ziua si de la noi.
multumim de aprecieri si de comentarii.

vazut mirunicimea cu ai sai minunati parinti,vazut si intalneala celor 2 printi frumosi si draga de Oana cum era prinsa intre cei 2 pusti,fara scapare,off eu stau mai mereu in acea pozitie,una hais una cea:))))...norocul meu ca acum Teo mai pleaca uneori si singura pe afara dar asta foarte rar,nu stiu cum sa mai procedez sa nu mai stea asa dupa "fusta" mea...ca-s mari sa fie mai independetne sa se duca singure unde vor la copii in parc vin si ma trag de mana sa merg cu ele..ufff...
Tecky si eu stiu de ulei caldutz sau un catzel de usturoi mic incalzit si pus in ureche trece ca prin minune,eu am incercat si-ti spun din experienta,ambele variate.
La multi ani Marina!
Kata si acum ii place lui David la dragi?ce desen ti-a facut???de-ala cu mami te iubesc:)))mie mereu imi placeau chestiile alea desenate pt mami,orice desenam si apoi jos semnam" pt mama mea draga":))))
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
dara_d spune:
Uau cand citesc de problemele cu gradinita ma cam ia frica dar mai avem pana atunci.
Denisa sper sa doarma in noaptea asta, ii dau antitermice si sper sa treaca febra asta de la vaccinare.
Eu am o problema nu mai scap de ea deloc ma cauta peste tot prin casa chiar dacae cu mama mea sau cu sotul, striga mama de m-a capiat, ce ma fac cu ea cu treaba asta??
Chiar nu stie nimeni de pastile sau ce or fi alea de ars celulita?? Va rog, imi amintesc ca s-a discutat aici si era o fata multumita dar nu mai stiu exact cine??Am un pitic cu chestia asta acum, desi inca nu pot lua nimic ca alaptez inca dar vreau sa o intarc si mai vedem dupa.
O seara buna va doresc.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
Tecky spune:
Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri,am sa pun chiar acum putin ulei caldut pe o bucata de vata sa vad ce rezultate da.