Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )
Raspunsuri - Pagina 7
Caprioara spune:
Si pentru azi:
LA MULTI ANI, MARINA!
Sa ai parte de bucurii nenumarate alaturi de familie!
Multumim de urarile de inceput de scoala
!
Eu nu mai am timp de nika, acum ca am trecut la program de scoala si lectii cu Matei. Azi a avut o gramada de lectii si a mers greu de tot; nah, ca dupa o vacanta luunga in care nu a vrut sa scrie nika
. Alergia ma chinuie in continuare
, asa ca ma simt "minunat". Si fata mea la ora asta nu doarme
.
Am curatat cercelusii de aur de cand eram mica
, aia de au surub cu filet si bumb in spate, sa nu intepe urechea cupilului - suruburile erau negreeee. Daca vreti sa stiti cu ce sau nu,eu oricum va spun
: cu cif crema, cu o periuta de dinti si apoi lustruiti cu un prosopel de bumbac (mi-a zis un bijutier batran sa incerc intai asa eu, si daca nu iese, sa-i aduc la el si cu 10 lei de cercel incearca el cu nu stiu ce solutii). Suruburile au iesit super, insa la cercei ar mai trebui un pic curatati; au o lucratura ca un filigram, dantelata asa, si intre unele gaurele mai e inca un pic de negreala la unul din ei, dar nu se vede rau. O sa-l duc doar pe ala la bijutier.
pup you,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
iriss27 spune:
boti, vreau sa iti zic ca eu am potette pt fii-mea, daca vrei iti iau eu din buc si iti trimit. este bestiala ca se face si colac de wc si acum asta e noua incantare, ca sa stea pe buda ca oamenii mari. Si o intreb daca a facut caca si zice "a facut pleosc", io mai inceata de minte nu m-am prins cine a facut pleosc :)) si ea m-a lamurit 
mie mi se pare miraculos ce ai reusit tu cu Nancy, e bestiala gargaritimea sa. Apropos de chiloti de antrenament eu am 2 perechi, luate din Hong Kong, dupa e-bay, daca vrei iti iau si tie. Nu mai stiu exact priceul, oricum cred ca la juma de pret decat mothercare. Eu i0am luat din cauza stimulentului, adica desenele cu Minnie.
Da-mi un mail si zi-mi daca vrei sa-ti iau ceva. La mothercare la noi cred ca mai au olita, asa ca pot sa dau o fuga sa vad. In ea oricum pun pungi normale, am luat de la cora unele biodegradabile, asa ca m-am scos.
Multumesc mult fetelor care mi-ati dat hinturi despre incaltari. Tre sa imi fac un short list cu magazinele si sa mai bag o tura de shopping. Mai intai as vrea sa mai merg la ortoped cu ei, sa vad daca sa le mai fac ghetute ortopedice (le subventioneaza statul, dar si astea sunt 2 mil si ceva), asa ca se pare ca asta e pretul real.
Asaa, am fost in seara asta prin Mall in Baneasa, am si uitat de ce naiba am plecat, dar in timp ce vizitam mi-au venit diverse idei de cumparaturi. In final, m-am ponderat si n-am luat decat niste ochelari de soare pt Dav, de la Sergent Major :)) Mai erau mici reduceri pe ici pe colo, dar f multe lucruri care erau sapt trecuta, acum au disparut. La Beneton era cam gol, la next erau niste getute faine albe, la 1 mil cred ca mai era doar una. Am ochit si niste blugi pt fii-mea d-aia slim, la nest, gri, f faini. Mai dar asa ma oftic ca deja am al 2-lea sac de toale de dat.cresc asa de repede copiii astia si au avut asa haine faine.
Am gasit, asta era www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X44&p=650&s=2&n=Childrenswear" target="_blank">geaca de 110 lei
Din experienta voastra anterioara, la BabyExpo sunt incaltari mai ieftine?
O sa ma duc maine la magazinu de zice anka, ca e aproape de mine, sa vad ce au. Eu am trecut o data, dar nu mi-a sarit nimic in ochi. Dar nici nu cautam nimic atunci ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
capri, incearca sa fierbi cercelusii cu putin detergent de rufe si cand a clocoti cam 5 min, sa ii scoti sis a ii freci cu periuta de dinti. Poate functioneaza asa, e doar o parere
Aaa si am mai vazut pe la supermk, solutii de curatat argintaria, poate merg si la aur? ![]()
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
anko, acum ca iau notite am niste probleme (pe principiul buna ziua ti-ai dat, belea ai capatat):
1. cum naiba iti dai seama daca e de piele de porc sau e oaie, ca io nu dibui pielea de inlouitor (nu tot timpul)
2. nu pricep de ce piele de interior vorbesti la branturi si de ce e asa de speciala?
3. zi-mi cum ajung la RENO, e chiar in incinta Auchan Titan?
4. La ce tre sa ma mai uit cand cumpar o incaltare: sa fie de piele peste tot, musai sa fie cusuta? ce tre sa mai aiba?
Ma duc la culcare, ca m-am tampit deja de teoria sosonilor.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
boti, merci de pontul cu pantofarul lui Ralu, o sa vad daca se poate face o comanda online :)) deci ei cred ca merg pe masurat odrasla. Pretul mi se pare super bun. Mie mi-au placut ortopedicele pe care le-au avut ai mei, dar statul a dat carca de bani pe ele 2 mil si ceva ... ma rog, la Yvo nu au fost f bine facuti, dar la Dav au fost extra, acum ii cam ies degetele pe afara, dar sunt niste sandale necusute in fata, adica au numai arici, asa ca se regleaza destul de usor.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Caprioara spune:
Iriss, merci de sfat. Incercasem asta, apoi lamaie, si nu a mers. Cu Cif crema a mers, nene
. Si apoi i-am mai bagat o tura in praf de copt stins cu lamaie
. Dar au ei o lucratura cu multe gaurele ca o dantela, si de aia e mai complicat sa-i cureti.
Fug la nani.
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Caprioara spune:
M-am uitat la poze
, toate superbe. In loc sa ma culc, uite ce fac eu, ntz-ntz. Si maine o sa fiu obosita...
Iriss, ce pungi zici ca ai luat de la Cora de sunt biodegradabile?
Io azi am primit un colet de la un magazin de produse ecologice, cu produse de curatenie (detergent de rufe si alte alea de curatat casa gen pur, cif, calgon, praf de curatat, sapun lichid, etc). Vreau sa le incerc si daca sunt bune, ma dau pe din astea biodegradabile nene. O sa-mi faca mai bine si la alergie sper, ca de la detergent stranut de numa.
De reciclat recilez deja hartie, plastic si sticla
. Acum am mai facut un pas spre eco, si urmatorul e sa caut produse cosmetice organice care sa ne placa (deodorant, pasta de dinti, gel de dus, sampon, etc). Am luat pana acum un gel de dus din Dm (Alverde) dar nu-mi place ca nu face spuma
si mie imi place sa faca clabuc, nene.
Daca aveti recomandari ref produse de astea bio, va rog nu ezitati sa mi le impartasiti si mie - da sa fie produse testate
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Caprioara spune:
Fetele din afara tarii, folositi vreuna la spalat eco balls? Sunt niste sfere de plastic cu bile in ele, si speli cu astea, fara detergent. Daca da, sunt bune?
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
M&M spune:
Buna dimineata!!
Cam liniste pe-aici...Las
pregatita pentru doritoare..
Marina
LA MULTI ANI!! Sa ai parte de tot ce iti doresti!!!
Sa va zic de Mihaita: de 3 luni de zile e obsedat NUMAI SI NUMAI de masini; cum vede o masina, fuge sa o analizeze ( cele parcate )
, tipa "ti-ti " , alearga in jurul ei, vrea sa puna mana ...daca se poate ar si conduce
. Acasa numai cu masinutele se joaca, i-am luat niste jocuri dintr-astea speciale, un garaj, o spalatorie, o benzinarie si e de-a dreptul fascinat de ele..
NU il mai dezlipesc de langa ele minute bune, daca nu ore. Carticele nu ii prea plac, rasfoieste cel mult 5 minute o carticica...
Noi ne pregatim de plimbareala...
Cristina,
5+ si mamica de
Mihai-Daniel (30 iulie 2008) 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema