Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumim pentru comentariile la poze . Si da, am tuns-o . Nu neaparat in speranta de a i se indesii parul, ci mai mult pentru a i-l uniformiza, pt ca ea avea 3 fire lungi la spate si inca 3 scurte in rest si cam atat.

Mancare: tot soiul de fructe amestecate cu grau/orez, iaurt/branzica, la pranz mananca de obicei ce mancam si noi (fara sare sau cu ff putina sare). De regula nu ii dam dulciuri, dar mai degusta din cand in cand cate o prajiturica facuta in casa. La fel, mai ciuguleste cate putina branza telemea sau cascaval, ii plac mult.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Floooo stai asa, ca ma refeream la mamica despre care ziceai, nu la tine! Nu-mi plac loviturile sub centura asa ca nu le-as aplica, oki? Eu am inteles perfect ce ai spus...da' intr'adevar, cand esti prins in diverse, mai trage si un copil de tine, nu reusesti mereu sa redai ce gandesti! Eu, cunoscandu'l pe Alex asa, sunt convinsa ca va veni mega incantat! Cam asa ca el era si nepoata'mea Ari si acum tropaie de nerabdare sa ajunga la gradi! (Ah, nu stiu daca ti'am spus, mama si'a facut zeci de tablouri cu pozele Theei si printre ele, chiar pe holul de la intrare, este cea in care se pupa cu Alex )

Cris cum esti? Ai greturi sau pur si simplu nu ai chef de nimic? Of, pupici lui Mihaita si tie, trece repede si perioada asta!

Ankule, ai dreptate mai! In tot:). Cu cah-ul e poveste lunga...ea nu arunca lucrurile doar sa testeze sau sa auda poc-ul ci doar daca i se pare ca-s gunoi. Cel putin, momentan asa face. Insa chilotii si etc, da, deja ii aseaza in stilul ei, in diferite colturi ale casei!:) Asteptam poze din vacanta!

Ce tare e Stefan!! Si eu il inteleg, mi-ar placea o gradinita doar a mea, fara nici macar un alt copil:) Ai dreptate, Ana cu explicatul si rasexplicatul, asta e cheia!

Vazui c-am facut gafa si am revenit. Acum chiar ma intorc la trebi, ca-s muuulte. (era mai bine la job, nu le mai vedeam asa:)..pe trebi, adica ). Pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Intrebare: daca imi scot steriletul e posibil sa am hemoragie? Nu de alta dar vrea sa merg imediat cum termin cu ciclul, si mor de o i-au de la inceput...mai ales ca aproape de 2 sapt sunt iar varza
Si de bebe dupa cat timp te poti apuca?

Cu lasatul copilului, exact de aia ziceam si eu ca l-as mai duce cate un pic la cresa sa se obisnuiasca, ca atunci cand ma reapuc de servici sa nu fie prea mare socul pt el. Si prefer sa-l duc la cresa, decat sa-i gasesc o bona, chiar de o perioada incoace "studiez" comportamentul unei doamne de aici, posibila "candidata", e ok, e curata, Bogdanutz cand o vede imi sare din brate, are rabdare cu el, stie sa se ocupe de el, etc, doar ca-l rasfata prea mult, il poarta numai in brate, ii imita toate animalele de pe pamant... ea saraca face totul cum crede ea ca e mai bine, dar eu totusi as vrea sa-l las pe copil sa mai rasufle...sa fie mai mult intre copii si sa se dezvolte psihic relaxat, nu bombardat de tot felul...asta ca sa nu se interpreteze gresit afirmatia mea din mesajul anterior.

Revenind la subiectul cu banii si cine cat se plange si cine ce zice: in primul rand nu inteleg de ce trebuie sa comentezi si sa judeci faptele si actiunile altora, e treaba fiecaruia ce face; cu plansul asta continuu de nemultumire vesnica...sunt asa de satula, toata lumea mereu se plange de ceva, de bani, de servici, de sot, de soacra, etc...in loc sa lase deoparte toate astea si sa caute sa se bucure de lucrurile din jur, care sunt atat de multe, de ce nu le vad? Iar cu banii, idiferent cati ai avea tot nu vor ajunge niciodata, ca odata ce-ti creste venitul cresc si nevoile si tot asa...iar banii nu se inmultesc cu cat te plangi mai mul, asa ca...
E asa de scurta viata si sunt atat de multe lucruri frumoase cu care poti sa ti-o umpli, de ce trebuie sa-si piarda oamenii timpul cu nimicuri de genul asta?

S-a trezit copilasul, il aud povestind!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nu Sun, nu ai facut nici o gafa!

Eu de cele mai multe ori nu explic cum trebuie, vreau sa zic multe si apoi din graba le tin in mintea mea si mi se pare ca le stie toata lumea parca port dialoguri cu fiecare

Wow ce onoare avem...in tablou!
Stiu ca se va descurca l gradinita,(sper ca si cu mancatul) numai ca parca-i casa pustie fara el eram obisnuita cu amandoi....

Ana ce tare Stefan!

Mai imi zicea Alex odata, (defapt mereu zice) cand vede reclama la kinder, unde zice...."o ciocolatica creata special pentru copii"...el zice: "nu special pentru copii, special pentru mine!"

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, nu mai sunt greturi, ci doar o stare de oboseala maaaare!!!..

Simona, sa inteleg ca aveti palnuri de bebe2!!?:D Bafta multa . NU stiu cum sta treaba cu steriletul, dar nu cred sa ai interdictie mai mult de cateva luni.

Iriss, eu am cumparat pantofiori de la magazinele de prin Carefour Vitantis . NU am dat mai mult de 150 de lei pe o pereche. Bine am luat numai pantofiori ( am gasit ceva si la oeferte); acum trebuie sa ma apuc de cautat ghetute si cizme, care cred ca sunt ceva mai scumpe.

ma duc sa ne pregatim de plimbareala...

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flo, bafta cu gradi! Ai dreptate cu sociabilizarea copiilor de mici. Si eu am dat-o pe Maya la cresa la 9 luni, cate 2 jumatati de zi pe saptamana, iar de saptamana viitoare va merge la bona. Ei bine, cu toate astea plange de numa cand plec de acasa .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

intrebare cu raspuns tip fulger

daca o duc pe Maria la cresa pierd cic-ul????

aflu raspunsul in juma de ora dar ziceam sa fiu oarecum informata..am citit pareri pro si contra

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Xena nu stiu, nu am auzit cazuri....

Mcoca e bine ca la voi e cu posibilitatea socializarii, cum e si la Mada (Anglia) sa vii cu fratele/sora si parintii sa se obisnuiasca...la noi Doamne ajuta!

Eu am inceput curatenia de toamna si nu imi place offf chiar ca repede a mai trecut vara asta
Cat a dormit David am reusit sa spal geamul de la dormitor si sa ma declar obositaaaa....

A dreptate Sun, cand esti la servici nu vezi aia, aia, aialalta, dar cand stai acasa "iti sta in cap" ca e praf, ca e dezordine

Irda ati rezolvat cu nodulul de la vaccin?

Hmmmm cum trece vremea, peste 40 min. trebuie sa plec sa-l iau pe Alex

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

ziua buna de la Galati!

vad ca se vb deja de al 2-lea bebe..brovo curajoaselor...si felicitari tuturor mamicilor care deja sunt cu burtica.
noi suntem bine,insa faar prea mult timp liber,piticele au inceput sa mearga si e vai si amar de mine,umblu peste tot dupa ele ca fac numai pozne,avem si dintisori noi Teo 7 (4 sus si 3 jos) si Alexa 4 (2 sus si 2 jos).Teo s-a pricopsit si cu un cucui si o mica vanataie la cap,caci nu are deloc astampar,se catara peste tot,insa reusim de fiecare data sa dregem bubitele,cucuiele si vanatatile cu creme,gheata,cu orice numai s atreaca repede.

am vazut si noi pozele de pe picasa:Aida Maria(Didi) printre flori si-s superbe,micuta Mara de turtu,o blondina incantatoare,Irinuca de Gini,Nancy de Boti,Natalia-Ioana de Kata o familie foarte frumoasa,Nicholas de Atb,Julia de ariadnabr,Ioana de Annababy,T's,Filip de Bujo,Alexandra de Mai3,Matei de Ana_a,Bogdan de Struluta,Mihaita,Luca de moni-or....tuturor
restul le-am vazut inainte.
noi suntem bine.ocupate cu zarzavaturile,cu gemurile,fetele ma ajuta si ele,dar nu sa le fac ci la imprastiat:)) dar totul merge ca pe roate,am sa va pun si eu cateva pozici sa ne mai vedeti in caz ca ne duceti dorul
pupici de la noi la toata pepenimea.

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

flo, nu m-am vopsit iar . culoarea asta o am din august, e un soi de roscat deschis, doar ca in pozele vechi probabil aveam parul mai ud si parea mai inchis, sau depinde cum bate lumina.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput