Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Prezent... si de la noi

LA multi ani , Tudorel de Ioana!! sa fii sanatos , fericit ...
La multi ani, Estrella!!! Sanatate, fericire, realizari si impliniri alaturi de papusica Maya si sot!!!

noi suntem bine... incepem sa ne reobisnuim cu programul care il aveam...
asera.... pe la 1 cand nu aveam somn... m-am uitat la pozici... ce repede trece timpul.. parca mai ieri puneam pozi cu bebei mici acum punem poze cu printi si printese care mai de care mai frumoase.... sunt toti frumosi

fug repede la treaba... cat doarme darius, va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

in primul rand imi cer scuze lui Pica...am fost in Bucuresti, am fost la cumparaturi, dar nu am sunat-o pt ca lucrurile nu au mers asa cum am vrut eu...chiar foarte prost au mers (nu e legat de mine si Pustache ci de prietenii nostrii) asa ca am preferat sa ne vedem cu alta ocazie...in niste conditii mai frumoase.

Eu in rest am o stare de greata...asa ceva nu am mai intalnit in trim III de sarcina....si ma omoara, bebe misca de zor ...joi merg la Tg Mures la control, abia astept...si lucram la camera lui bebe...azi am cumparat abtipilduri de lipit pe pereti...astept sa vina Pustache diseara sa le lipim.
Am cumparat si multe hainute pt Flavius....nu cred ca va apuca sa le poarte pe toate, dar cred ca am facut asta pentru ca la Darius doar ma uitam si nu ma puteam atinge de nimic...

si trebuie sa-mi schimb semnatura pt ca de fapt AMR doar 6 saptamani

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Camy, ce putin a mai ramas!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Va salutam si noi si va multumesc pt urari fetelor!!!

Dupa cateva nopti urate, in care s-a inecat de cateva ori,si a tusit destul de urat, Maya e bine, nu mai are febra de 2 zile, nici nu mai tuseste, mai are putini mucisori si cam atat...TI-au aparut mici bubite, probabil ca reactie la Priorix, deci dupa cum a spus si Boti cred ca a fost o reactie la vaccin. Am mai citit pe net, si alte mamici spuneau la fel ... acum nu stiu ce sa zic, ideea e ca a trecut.

Monalac iti doresc cu intarziere LA MULTI ANI , pt ziua de ieri!! Multa sanatate, fericire si numai bine!!
Marina bine ati revenit din concediu!!!

Pica, laptele de la Parmalat i l-ai dat de la bun inceput asa, sau i-ai diluat cu apa?

[Struluta/b] felicitari pt baietelul plimbaret!!

Anilansa ma bucur ca ati scapat fara incizie!!Si eu as vrea sa ii dau Mayei un sirop pt imunitate, dar nu i-as da de capul meu, mai intai i-as face programare la un doctor homeopat, sa vedem ce ii recomanda. Stiti un doctor homeopat bun? Asa mi-a venit mie sa o duc desi eu sunt adepta mentinerii si cresterii imunitatii de la sine... sa si-o cladeasca singura!Dar acum a avut aceste 2 reprize in mai putin de o luna, vine toamna cu virozele dupa ea si m-am gandit sa iau putine masuri si cat se poate de neinvazive.

Iriss27 eu i-am luat MAYEI incaltari din diverse magazine,in perioada asa eu i-am luat ghetute in special, i-am luat unele si de la Deichmann, unele din Baneasa(pe care am dat 80-90Ron) si erau din piele. Acum nu stiu ce sa zic.. cred ca mai ieftin de atat si sa fie si din piele nu cred ca vei gasi.. eu pt vremea asta nu am pus deloc accentul pe pantof ci doar pe ghetuta din piele si din piele intoarsa si pe adidasi inclusiv pe adidas gheata. Asa i-am mai luat de la Leonardo de la Pluto si au fost f buni calitativ.. dar in vara a avut, acum nu, si cam tot la acelasi pret!

Wowwww, ce am citit, Anaxena de ce duci copchilul la cresa?
Daca il inscrii la cresa eu cred ca vei pierde indemnizatia..trebuie vazut in lege, dar mai mult ca sigur cred ca il pierzi!
Gini welcome back si tie!!

[b]Camy
mai e un pic.. repede trece si ai sa-ti tii puilutul in brate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci daca ma seaca ceva la ficati frate, apai ma seaca aia care zic cu ochii bulbucati catre mine "II DAI DIN ALEA??" Ca si cum i-as da copilului parjoale facute in ulei si mestecate de mine in prealabil!!!
Bai frate, daca EU am chef sa ii dau copilului meu un piure de fructe de la tzutzurica, ce pui mei te freaca pe tine sa imi faci morala??
Bai si cu moaca aia de decrepita, sa imi spuna "Ei e natural, nimic nu e natural, ce scriu ei pe pachet e vrajeala" Adica tu crezi ca smacul ala pe care il bagi tu la blenduiala o fi natural numa' pentru ca il blenduiesti mai cu talent sau cum???

Bai frate deci mi se ridica parul in cap de imbecilii astia pe care ii freaca de ce halesc eu si copilul la micul dejun, la pranz si la cina

Da nene, zi-ti parerea daca tu crezi ca ma intereseaza pe mine cum procedezi matale, da' nu te apuca sa comentezi, si mai ales pentru asa o chestie. Aaa, daca eu stiu ce chestie faceam, una de-aia de sa se minuneze targul, as fi admis. De exemplu eu ma minunez si bulbuc ochii cand stiu ca unii isi trimit copiii de 3 ani in excursie cu cortul. Ei uite asta faceau unii in Franta, si eu am bulbucat ochii - "CUUUJMM?? Ati avut curaj??" Ei, dar cand e vorba de un nenorocit de piure???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anka
Eu i-am dat la Maya fasole (o lingura prima data) si ciorba de varza (tot o lingura). Bai succes enorm. Nu va ganditzi ca erau cu afumatura sau mai stiu eu ce, nu erau simple, cu un pic de ulei, fara prajeala sau alea alea, de regim :). Nu a avut nimic. Cu fasolea m-am gandit ca e ok la 14 luni, cand aia din Brazilia diversifica copilul cu ea, iar cu varza ce naiba, ca e din aceeasi familie cu brocoli si conopida care le mananca de nu stiu cand.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Am pus si noi poze finally!!O selectie... ca sila e mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

steriletul se scoate cam in penultima zi de ciclu si se ashtepat urmatorul ciclu si esti buna de prestat

prima zi la cresa a fost ok pt mine,Maria a plans si au tzinut=o numai in brate,doamna care s-a ocupat de ea era leshinata
directoarea nu era acolo ca sa ma lamuresc cu cic-ul ,dar educatoarele au zis ca nu se opreste cic-ul si ca mai sunt mame in situatia mea,acum ramane maine sa discut cu directoarea

de ce e Maria la cresa?

pai dupa cum shtiti Maria sta in saloane de la 7 zile,totul era destul de ok cat timp nu a mers,dar acum sta lipita numai de mine,cel mai folosit cuvant e tzitzi,ea nu se joaca niciodata singura si eu vreau sa ma apuc de coafor,drept pt care am luat decizia destul de grea de a alege cresa...m-am gandit mult si m-am hotarat spre directia asta,probabil m-a influentat faptul ca si eu am fost la cresa si mi-a priit,acum sa vedem,nu e ok ne intoarcem cu mami acasa,iar la anul mergem la gradi particulara

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IRINA - nu am vazut inca, dar deduc eu ca intrebi de pantofi? Mergi la 22-11, aici la vale, unde fu aeroplanu'. Au cu 45-555 cam tot ce vrei (daca or mai avea...) Si-au desfiintat magazinul din Unirea si toata marfa au adus-o aici si au avut extra-stoc si au reduceri babane.
Incaltarile alea ultra-super mega misto dela Tiffany dupa care baleam eu si costau in Obor 140 de lei, la ei costa 80!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ana nu vad nici o legatura intre indemnizatie si cresa. Indemnizatia se sisteaza daca realizezi venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

Mergi la inceput