Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Aolooo ma scuzati am uitat sa felicit sarbatoritii

Tudor de Ioana

Estrella

Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii in viata!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Buna dimineata,

Iriss: eu incaltari i-am luat de la Leonardo, inca din vara i-am luat pantofi si adidasi marca Pluto si Melania la sfert de pret. Sa stii ca sunt fff de calitate, tot asa in primavara i-am luat 2 perechi de sandalute tot de acolo, le-a purtat toata vara si sunt in stare impecabila.

Capri: cunoastem faza cu atacatul calculatorului...si eu stau la calculator doar cand doarme copilul, ca in rest, ori vine si-l opreste de la buton, ori da cu pumnii in tastatura de se restarteaza

Merg si eu azi in satu mare si ii caut minune de aia cu bagatul formelor ca m-ati innebunit, m-am uitat pe aici si nu am gasit.

Anaxena: mult succes la cresa
Si eu ma-am gandit sa intru sa vad cum e arata aici o cresa, e una fff aproape de noi, acum s-a deschis. L-as duce si eu pe Bogdanutz asa de fun, oricum cred ca i-ar place, adora copii si e fff sociabil, cred ca nu ar fi o problema...macar vineri ca-s incurcata rau cu vinerea cu cursul ca numai nu ne putem potrivi programul cu sotul.Iar asa sa-l duc la mama fac 100 km pe sens

Multumim pentru felicitarile pt mers...aseara a trecut la capitolul 2 al "discoperiului", a gasit dulapul cu condimente si alea-alea din bucatarie...bineinteles ca a facut ravagii Se plimba de numai, cu o crosa de golf (de jucarie din plastic) in mana toata ziua si da cu ea in orice...ce nu ajunge cu manuta sau piciorul ajunge cu crosa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

si eu am uitat de sarbatoriti

La multi ani Tudor!
La multi ani Estrella!

Sa aveti parte de tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Estrella

Tudor

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani Estrella! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, alaturi de minunea ta si de toti cei dragi!

La multi ani cu sanatate Tudor!

Vazut 3 fete frumoase foc: febletea mea mica Irinuca, intr-o superba vacanta; Mara cea blonduta si expresiva si Aidel, duracellul chelios!

Irissu nush sa te ajut, ca noi le luam de afara. Dar cam astea-s preturile, da. Si nici cu masina nu stiu, ca T sta si 4 ore. Poate daca ii iei jucarie din aia cu volan sau ceva sa agati pe tetiera, care sa scoata zgomote si sa-l amuze (ceva ce-i place lui). Yvo e tare mai, ti-am mai zis eu!

Cu intarcatu nu ma pricep sa va ajut dar va tin pumnii sa se petreaca lin si netraumatizant; cu mancatul nu prea am ce spune mare lucru, T mananca de toate, fara sare, zahar, miere, etc; carticelele cu animale - sincer si fara sa vreau sa jignesc pe cineva, eu nu inteleg de unde filozofia asta in Ro ca e musai dom'le sa arate copilu toate orataniile, sa le imite. Eu nu cred ca este semnul vreunei super achizitii ulterioare, asadar nu o stresez. Ii arat in carti, dar cum noi preferam sa ne uitam pe enciclopedii de flori si de arta fotografica, e nitel mai greu pt bietul copil sa faca muuu sau beee sau, etc. Stie insa, avand caine, ca ei fac "am-am". Si, apropos de asta: sambata eram la Tl, intr-un cadru mai oficial asa. T arata disperata spre geam si spunea ceva de gen "pffff oaaaiiiaa". Toata lumea extaziata, incerca sa gaseasca oaia de-a vazut-o copilul, o aplaudau mai ceva ca la oscar. Le-am spus ca ea totusi le arata floarea, era o orhidee superba pe pervaz. Au fost dezamagiti...nu e oaia, nene:).

Succes tuturor scolareilor, gradinistilor:) si cresistilor! Ana, Flo, fruntea sus! Ati luat o decizie si aia e, mergem inainte! Eu nu as putea s-o las sa planga 2 ore, pe principiul "trebuie sa se obisnuiasca"; n-as putea sa-i produc o asemenea trauma, asa ca voi sta prin zona cand incepem gradi (pe la 1,10 ani). Om vedea, teoria nu se pupa mereu cu practica si stiu ca ne va fi si cumplit amandurora, ea nedormind nici macar o noapte cu altcineva...dar asta e, le-om da de cap!

Si pentru ca a inceput scoala si sunt atat de multe fete care trec rar, foarte rar sau deloc pe la noi, strig catalogul! Poate-poate:
Ileana, Denisa (Serenity), Ana(co), Tiberica, Roxana(01), Punca, Monysorescu, Dana(ngie), Profa, Silviuta, Miha(miha), ooka, Amalia, (m)Adina, Serbanica, Ella, Catilin, Mariana, Lori (Lcazangiu), Andreea (A.cicel), Miky(cris), Andrey, Gabriela, (The)Andreea, Rodica(Rontzy), Rali(rali), Biri, Diana, Michella, Ankuta, Ali, Madalina (Fiquelle), Irinuca, Laremi, Bobita, Bufi, Map, Mina, Magda(Papurschimag), Daniela (morcoveata), Cristina_p, Alina25, Onutz, Roxana (Baby_r7), Claudia (Clabur), Carissma, Ralu!!!, Turtu, Sursu, Ingry, Kla, Bubu, Nati!!!, Jovana, Nina, Ada_s, Sisi, Mirela (blueeyes), Monica (dma), Mitzi, maria86, Vio tm, Narcisa!!!, Danabb1, Magda(Maggyc), Mobriq, Lilys, Andra(Motanik), AndreeaOr. Si sora lu' Profa, Irlandezia si Sor'mea cam trag matza de coada...

Gata, fug la muncile campului, ca-s multe si marunte! Pupinstain

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Sa nu intelegeti gresit acum!
Na' in capul meu e una, ce scriu...nu pot scrie tot....nici eu nu mi-as lasa copilul sa planga 2 ore, ziceam ca trebuie sa-i incurajam sa nu se ajunga la asta, sa fie mai "detasati", nu pentru orice fleac "mama, mama" sau agatat de fusta mamei....
Am si eu un nepot si toata ziua il auzi "mamiiiii ia uite ce a zis cutarica, mamiiiiii ia uite ce am facut" ..... mamiiii in sus, mamiiii in jos si cumnata e disperata

Daca Alex a cazut de exemplu, ma uit la el, vad cat de grav este si daca nu are nimic il las in pace, daca e putin julit ii spun doar sa aiba grija sa nu s emai intample si ca ii va trece, nu il iau acum in brate si elsa se miorlaie, vaaaiii a cazut baietu'

Cand ma mai lovesc si eu si zic "au"
El: "ce ai facut mami, te-ai lovit?
Eu zic:da!
El: lasa ca trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

... ei se simt bine asa, chiar daca se lamenteaza ca nu au bani sa mearga la munte, pentru ei aia era prioritar, sa schimbe mobila...

Ei da, dar copilul?

Citat:
citat din mesajul lui bujo

VioPark vorbesti de maica-mea, ii ziceam si Ankai ca si cu a ei seamana. Nu accepta decat propria parere. Ii tot spun sa nu-l lase nesupravegheat si il mai lasa sa umble prin casa si=l gaseste scormonind in gunoi sau catarat pe masa.
bujo mami de Filip

Se aseamana vad numai la partea cu propria parere. In situatii similare, a mea sta numai dupa fundul copilului si cu "NU" in brate. Adica nu ii ia galeata de gunoi din fata, ci ii zice "NUUUUU". Nu ii ia nu stiu ce rahaturi de cutii de dupa un dulap, ci zice "NUUUU"
Cand ajungem la ea, intai redecorez, iau de la nivelele inferioare toate prostiile insirate - ca are vase de sticla, boluri, vaze mici, ghivece . Am si eu nene de-astea, dar le tin mai pe sus si nu stau de fundul copilului toata ziua cu "NU" de mana.

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

pica stii ce zice lumea de tine? ca ia uite in loc sa-si faca nush ce prin casa ii arde de plimbari astia mi se par invidiosi ca ei nu merg si tu mergi si eu la fel fac, daca am muncit un an cred ca merit si eu un concediu ca doar nu-s castigata la loz in plic

Nuuu maaaaiii Stresanti sunt aia care indiferent ce ar putea face, indiferent de prioritati sau de bani sau de timp, indiferent ce faci TU, ce fac EI e si mai si. Ei sunt SI MAI VICTIME, SI MAI PRAPADITI. Nu e vorba de mobila sau de vacante, de timp sau de job. La ei, totul incepe cu "stai sa iti zic EU"...
Pe mine aia ma enerveaza.

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Mcoca ai aici articolul scanat.

Deci WOW!

SUN - sa stii ca mai e putin si nu va trebui sa mai zici CAH pentru ca va selecta ea singura. Plus ca va fi din ce in ce mai distractiv sa auda acel "pleosc" al lucrului care care in cosul de gunoi. Atunci recomand punerea unui lacatel la galeata / cos, si lasarea unei fante cat mai inguste, sau deloc, pentru acces. Altfel se va putea sa cautati diverse - o sa numeri periodic "argintaria", sa vezi daca nu cumva vreo lingurita lipseste (mie imi lipsesc vreo trei de pe vremea Elizei) si nu e exclus sa iti cauti vreo soseta sau vreun sutien pana o sa crezi, in sfarsit, ca EXISTA magie si au disparut ca prin farmec...

MCOCA - De unde gasesti bancurile alea soro?
Cu micul dejun (sau cina, in cazul nostru...) Cu carnea nu stiu, dar noi am inceput sa avem o problema cu laptele. Mai precis... Nu mai bea fie-mea nici macar 100 ml pe zi, asta in zilele bune! Sunt zile in care nu bea nici picatura. In acele zile, primeste dimineata cereale cu lapte musai. Altfel, fac "variatiuni pe aceeasi tema" cu branzica, iaurt si alte lactate ca sa o mai pacalesc. Carne nu prea mananca in mancare. Deci prefer sa ii mai strecor cate putin la celelalte mese. La felul principal e foarte fericita cu legume din plin.
A propos de obiceiuri... cat de diferita este conceptia frantuzeasca de "cereale cu lapte" si "dulceata cu paine" de dimineata, de cea englezeasca de "ham&eggs" He he

Asaaaa, aici am ajuns, la pagina 11. S-au trezit maimuticile, asa ca fug la treaba.
Ne-am intors aseara si am o tona de bagaje de desfacut.
A propos de prioritati... nene as merge in vacanta non stop, dar sa faca si sa desfaca ALTCINEVA bagajele!!!!

Am avut o saptamana SUPER-EXTRA! Am cam zapacit-o pe Erika (nesomn, fatzaiala...) dar s-a comportat totusi super, nu a fost maraita deloc.
Excelent muntele toamna. Am cules bureti de padure, am fost la Humulesti, vazut cateva manastiri, si punctul cel mai fain si mai fain, a fost Cetatea Neamtului pe care au reconditionat-o astia cu bani europeni, si zau ca european arata, super super, nu mi-a venit sa cred! Cand am fost acum cativa ani buni, erau niste ziduri daramate, prapadite si prafuite. Acum este senzational!!!
N-am descarcat inca pozele, dar incerc sa le aranjez zilele astea.
Fug

PS - am taiat raspunsul de la celalat capitol. Macar n-am fost singura fraiera care a scris acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimile zile!!!

Am inceput si noi cu mari emotii gradinita.
Flo, succes cu gradinita!Sa stii ca ai dreptate ca trebuie pregatiti din timp. In primul rand copilul trebuie sa inteleaga ca mami si tati nu-l lasa acolo. Ca vin dupa el. Ca nimeni nu ramane la gradinita peste noapte.Ca pana si bonele/educatoarele au copii lor si le asteapta la alta gradinita/scoala...etc. Stefan in momentul in care a inteles ca nu ramane acolo, ca venim dupa el indata ce terminam treaba a fost mult mai relaxat. Imi spunea chiar : mami, uite, copilul asta nu stie ca mamica lui vine dupa el!si daia plange!"
Eu i-am repetat de zeci de ori....pe la un an si 9 luni cand am inceput cresa ca "mami vine dupa tine, nu ramai aici!" si " doamnele merg acasa la el, cresa se inchide dupa ce te trezesti tu si papi un pic de papica" "toti parintii merg la munca si copii merg la cresa/gradinita" etc... Asa mic cum era...a inteles. Nu a plans decat ffff rar mai mult din rasfat ca daca il intorceam pe toate partile cu intrebari....renunta singur.
Anul asta ma intrebat ca de ce sa mearga daca eu nu merg nicaieri I-am spus ca nu i-ar strica sa-si faca noi prieteni, ca toata vara a stat numai acasa si saptamana trecuta se plangea ca este plictisit, si acum a uitat deja???
Stefan isi doreste o gradinita numai pentru el si eventual inca un copil MAXIM!!! ca cica copii sunt prea multi!!si toti vor jucaria cu care se joaca el, toti ii strica jocul si fac galagie in urechile lui.....aoleoooo cat poate fi de sacait....seamana cu tat'su!

Fug ca sa trezit Matei

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

LA multi ani , Tudorel de Ioana!! sa fii sanatos , fericit si viata sa iti dea tot ce e mai bun...
La multi ani, Estrella!!! Sanatate, fericire, realizari si impliniri alaturi de papusica Maya si sot!!!
Eu am o stare ciudata azi, cred ca de la vreme.

Vio, Capri, bafta mare cu intarcatul...

Trista povestea spusa de Vio cu mamica fetitei cu tetrapareza si domsoara care a "sarit " in sus ..oricum, sunt oameni si oameni si apoi, nu ii poti cere omului ce nu are.

Atb, Mihaita are aceleasi " dimensiuni " ca si Nicholas : 8900 grame si 76 de cm.. Dar eu nu ma stresez; in primul rand nici eu nici Daniel nu suntem foarte inalti, in al doilea rand eu am fost foarte inalta de bebelus ( peste ceilalti copii ) pana la 14 ani . Apoi brusc nu am aami crescut ...

Ana, tinem pumnii pentru Maria.

Flo, offf!!...Cred ca e asa greu mai ales ca a stat numai cu tien pana acum Alex...

Gini, Anka, bine ati revenit!!

Ma retrag...o zi faian tuturor..

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Sa nu intelegeti gresit acum!
Na' in capul meu e una, ce scriu...nu pot scrie tot....nici eu nu mi-as lasa copilul sa planga 2 ore, ziceam ca trebuie sa-i incurajam sa nu se ajunga la asta, sa fie mai "detasati", nu pentru orice fleac "mama, mama" sau agatat de fusta mamei....
Am si eu un nepot si toata ziua il auzi "mamiiiii ia uite ce a zis cutarica, mamiiiiii ia uite ce am facut" ..... mamiiii in sus, mamiiii in jos si cumnata e disperata

Daca Alex a cazut de exemplu, ma uit la el, vad cat de grav este si daca nu are nimic il las in pace, daca e putin julit ii spun doar sa aiba grija sa nu s emai intample si ca ii va trece, nu il iau acum in brate si elsa se miorlaie, vaaaiii a cazut baietu'

Cand ma mai lovesc si eu si zic "au"
El: "ce ai facut mami, te-ai lovit?
Eu zic:da!
El: lasa ca trece!

Mergi la inceput