Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hello,

Am vazut o oferta in Selgros, la lapte Milumil Junilor 1-3 ani, la 26 lei. L-a folosit cineva? Comparativ cu varianta 1+ cum este? De ce exista 2 variante pt aceeasi varsta? Asta ma induce in eroare cel mai tare.
I-as lua, mai mult cutii, ca e pretul bun, dar nu i-am dat decat varianta 1+ si asta e putin vanilat. Eu sper totusi sa il bea si pe cel 1-3 ani.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele

noapte nu au somn gravidele..asa ca fac pe cucuveaua....si iata-ma pe aici...
Sun multumesc mult...si stai linistita...picioarele mele stau crucis pana pe 26 octombrie..apoi o sa le deschid fortat ..pt o intalnire frumoasa...
Abia astept sa plecam la Tg Mures...acum as pleca...dar doarme Pustache ..plus ca de dimineata a zis ca-mi face 2 tarte..ca el se ocupa de asa ceva..eu doar pregatesc fructele
In rest...casa iar e data peste cap...lucram si lucram..si lucram la ea...nu stiu cand o sa terminam..oricum, nu prea curand....dar sper sa vina si ziua aia odata..nu???????
Flavius s-a trezit si el......vad ca misca..oare s-a intors????..ca a inceput sa miste in capul pieptului....mh...oricum nu conteaza...nu scap de cezariana

O duminica frumoasa fetelor in continuare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce e cu linistea asta pe aici?
M-am uitat intamplator si am vazut ca avem 4000 si ceva de vizualizari la subiectul nostru si postari vreo 200,suntem citite nu gluma,pacat ca unele fete doar ne citesc si nu ne mai scriu.
Eu ma pregatesc sa ies cu Ralu la o plimbarica prin cartier.
Camy te astept cu vesti bune de la Tg.Mures.
M-am tot laudat ca ma apuc de regim dar fac ce fac ca mai si trisez....Ieri am fost in vizita la niste prieteni si bineinteles ca din ce a pus pe masa nu a fost nimic de regim....Of ce ma oftic ca nu am deloc vointa.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - sa iti spun ce praji am facut eu ieri?? Greek semolina cake cu sirop mult nene, da' ce sirop. Si cu migdale si e moale si dulce si buna de mori, desi ma temeam ca am dat chics!! Si guess what! Cine haleste tare la praji!?? MYSELF!

Fugim la aer.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ankalaura soro tu vrei sa ma omori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

TECK - sa iti spun ce praji am facut eu ieri?? Greek semolina cake cu sirop mult nene, da' ce sirop. Si cu migdale si e moale si dulce si buna de mori, desi ma temeam ca am dat chics!! Si guess what! Cine haleste tare la praji!?? MYSELF!

Fugim la aer.
Pup

Ia baga o poza bre' ca n-am auzit de praji asta

Eu azi am colindat cu soatza si copii dupa noi pe la magazine, avem nunta peste 2 saptamani....

De maine iar gradi, iar trezit devreme, uffff!!!!
De'... "copii mici probleme mici, copii mari, probleme mari"

Noapte linistita tuturor!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Daca tot e liniste pe aici, sa va dau eu un pic de citit .
Ieri am pus-o pe Ilincu pentru prima data in scaunul de masina vechi, al lui Matei, cu fatza spre sensul de mers. I-a placut ! Se uita curioasa pe geam. La intoarcere a si adormit in el. Pe Matei l-am pus pe la 7 luni , ca sa vedeti diferenta.
Ieri ne-am si tuns. Am lasat-o dimineatza la mama sa intind rufele si cand am venit s-o iau am gasit-o in baie cu bunuta, care incepuse sa o tunda la ceafa (inutil sa spun ca m-am enervat teribil ca a facut asta fara sa ma intrebe ). Asa ca, neavand incotro, am continuat cu bunuta, apoi eu acasa i-am taiat bretonul (cat statea in scaunul de masa) si am mai scurtat-o la spate, si in final a taiat si tati la spate, reusind sa dea forma care trebuie tunsorii. Ditai echipa de tuns si mega efort, ca nu sta neam Ilincu la tuns .
Azi am fost in Herastrau, unde era Targul Gaudeamus, si am luat mai multe carticele frumoase pentru Ilincu (pentru invatat culori, animale, cuvinte), de care e foarte incantata. Am luat si pentru Matei una foarte frumoasa si utila, cu fise cu tabla inmultirii, de la o editura in engleza. Sper sa le fie de folos .
Cu burtika, ieri eram spre bine, ca apoi sa cadem din lac in putz . Am intrat ieri seara in Real, unde i-am dat sa guste niste afine crude, care insa erau mai marisoare asa, nu cum le stiu eu pe cele romanesti. I-au placut asa de tare, ca efectiv tipa sa-i mai dau. A mancat multe si eu ma bucuram ca papa cu asa placere. Insa toata noaptea fata s-a foit si vaitat, a stat cu tzatza in gura (eu am crezut ca e de la maselutza care iese acum); pe la 7 jumate dimineatza a supt si la scurt timp iar se vaita si dintr-o data am auzit un zgomot care nu stiam daca e de la un kk apa in pampi sau altceva. Am deschis ochii si fata varsa in jet. Am ridicat-o repede sa nu se inece. Am facut patul mare varzaaaa, hainute la ea si la mine. A varsat afinele de aseara, aproape intregi, impreuna cu laptele supt si ce a mai mancat ieri. Doar erau sparte in dinti, dar in rest intregi. Nu stiu cate am adunat, cred ca peste 8-10. Sigur de la astea a vomat… Apoi am pus-o pe oala si a facut muuult, si kk si pipi, kk cam imprastiat si cu afine intregi in el. Of, am vrut sa o repar la burtik si ma bucuram ca a papat, si cand colo mai rau i-am facut cu ele.

Fug ca plange.

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Camy
Sa-ti dea DD tot binele din lume!
Nastere usoara si bb sanatos tun, cuminte si papacios!
Sa te iubeasca sotul si sa va intelegeti mereu bine!
Sa ai numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Asteptam vesti de la eco .

pup you,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
Multumim frumos.

Mergi la inceput

Revin cu linkuri la cartile luate de la targ:
-doua ghiduri cu animale www.librarultau.ro/carte/ghid-ilustrat-pentru-cei-mici-despre-animale-salbatice--i10746" target="_blank">salbatice si www.librarultau.ro/carte/ghid-ilustrat-pentru-cei-mici-despre-animale-domestice--i10745" target="_blank">domestice, necartonate si cu poze cu animale reale si cateva cuvinte despre ele
- despre culori www.tamada.ro/product--mica-mea-carte-despre-culori--21442.html" target="_blank">asta, frumos colorata si foloseste si la invatat cuvinte; e mica-mititica si cartonata
- de aici, cartea cu primele cuvinte, ca doar pe asta o aveau; asta a avut cel mai mare succes la Ilinca, pentru ca fosneste, slipeste, e colorata fain
www.teora.ro/descrieri/Invata%20culorile%20si%20numerele%20impreuna%20cu%20animalele_1162.htm" target="_blank">
-asta e super ca si continut, desi nu e cartonata; are poze cu animale reale (eu prefer reale decat desenate, v-ati prins, nu ?); ii invata pe copii culori, numere, animale.

pup you all,

Multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, CAMY!!!
Sa-ti dea DD multa sanatate, fericire si iubire, sa-ti duci sarcina cu bine pana la capat, sa ai o nastere usoara, o recuperare rapida si un bebe sanatos si frumos ca voi doi!!!

Adriana 14+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput