Pepenasi de iulie-august 2008 - (144 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Capri, uofff, pupam Ilincutu scump sa se dreaga la burtica! Felicitari pt. reusita cu scaunul de masina! Si ce carticele frumoase aveti voi acolo! Sa le folositi sanatosi si cu placere!

Adriana 14+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

la multi ani Camy!!!Nastere usoara si un bebelus mancacios!!!si sanatos!

Noi suntem cu muci....Stefan doar putin, insa Matei a dormit destul de greu azi noapte.
Cum se incalzeste dam fuga la farmacie sa luam ceva pentru mucisori...ca nu am avut nimic in casa.

O zi buna tuturor

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

CAMY, LA MULTI ANI!!! ITI DORESC TOT DE VIATA ALATURI DE FLAVIUS SI SOT!!!BINELE DiN LUME , SA TE BUCURI

Felicitari pepenasilor care au inceput sa faca primii pasi si multa sanatate celor bolnaviori.

Noi ne refacem dupa o nunta si un botez...

Cristina, 6+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY, LA MULTI ANI, SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBELUS SANATOS, MANCACIOS SI CUMINTE, O NASTERE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA, TOATA FERICIREA DIN LUME SI NICIUN NOR SA NU SE MAI ABATA ASUPRA VIETII TALE, SA TE VEGHEZE MEREU DARIUS DIN CERURI!!!

ANA-A, ce ii iei lui Matei pentru mucisori???Ca nici Luca nu mai scapa de ei...

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

In primul rand LA MULTI ANI CAMY_PUS sa fi o mamica fericita, sa ai parte numai de bucurii si sa ai un bebe sanatos.
ANKA am incercat sa iti dau PM dar imi scrie cand trimit ca acest utilizator nu primeste mesaje private,asa ca te rog sa imi dai detalii despre SS efecte secundare , pret, de unde ai cumparat , de care ai luat chinezesc sau bioline?cate luai pe zi ?
Ma duc sa ii dau denisei sa pape ca sta calare pe mine si se baga la tastatura.
Pupici si sa aveti o saptamana minunata.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DARA - cre' ca a fost din cauza reviziei de ieri. Nu am apucat nici eu sa iti scriu, toata ziua am fost ultra prinsa. Revin

CAPRI - na ca ne-am ratat in herastrau. M-am intalnit in schimb cu OOKA. Numai ca ne-am recunoscut partial Eu pe ea, ea pe maimutelele mele. Eu n-am recunoscut la poc' decat caruciorul si Bobucsii

CAMI - sa fii sanatoasa si fericita draga mea, sa ai numai zile senine si bucurii, liniste in suflet si incantare! Din tot sufletul iti trimit o imbratisare virtuala

FLO - e REVANI draguta mea. Am mancat in Bg si mi-a placut, asa ca am investigat si am aplicat repede si la domicil' Super misto nene. N-am pozat-o, dar sunt poze pe net. Seamana cu o budinca de gris, dar insiropata si super bestiala zau Si se face simplu tare, si mai e si economica financiar vorbind

Aaa.. si vestea cea mare: fratilor, de pe 19 tin colantii pe mine, m-am masurat si cantarit si am scris in caiet de data asta. Deci 2 zile in care i-am tinut cate 8 ore sau mai mult, cum scrie pe cutie.
Si ce credeti?? Am scazut 1.5 cm in talie, 1 cm pe pulpan, si 700 de g pe cantar. Si deh, tocmai va ziceam ca am bagat o juma' de tava de revani, deci chiar n-am tinut diete... Pe burtica si pe sold nu am scazut inca nimic, probabil pentru ca e prea gros stratul si deh...Va tin la curent, dar daca mai scad ceva, clar ar insemna ca au colantii astia efect!

Si alta veste ar fi ca ieri am pus ultimele hartoage la ambasada. Mai avem medicalele si gata, viza. Cu medicalele o sa o lungesc nitel, ca vreau sa ii schimb pasaportul Elizei si nu vreau sa ne cheme pana nu o fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga Camy!
Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Caprioara ce de carticele super are Ilinca.
ankalaura tu ma oftici rau cand scrii ca slabesti desi mananci.Ce repede s-a cunoscut efectul la colanti.Felicitari!
Hranesc fata si iesim la plimbare,v-am pupat
Nu schimba nimeni capitolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna dimi!

la multi ani camy, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos, frumos, papacios, destept, cuminte si ascultator!

tot ieri a fost si ziua puiului meu mai mare. am zis ca anul asta nu-i mai facem ziua cu multi invitati ca sa mai scutim niste bani si ai mei erau la tzara, nepotul tot acolo, asa ca am zis ca mergem si noi, a mers si fratelo cu cumnata....in fine...i-am facut ziua acolo sambata, ieri ma suna 2 zuze ca sunt in car4 si ma intrebau daca are david nush ce jucarie care stiu eu ca este 130 lei ca m-am ferit de ea si acum na, m-am simtit obligata si da-i fuga de la tzara si pune pulpele la coptor si mai cumpara si-un tort ca tot aia la bani cu 9 prajituri. si uite tu ce economie am facut eu al bani ca mai mult am cheltuit invatare de minte

mai e vreun pepenas de 1 an si 2 luni care sa nu fi facut vreun pas vreodata (nesustinut de nimeni)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ankule esti super tareeeeeeeeeee, dar cum iti cumperi tu din state? ai pe cineva acolo? si-a luat o vecina zilele astea nadragi dinastia dar am uitat sa o intreb cat a dat pe ei

Mergi la inceput