Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina28 spune:
Stiam ca mai am de zis ceva asta ca sa revenim pe pag 1![]()
La multi ani Sofiutelor!La multi ani Clara Sophia, Sofia de Stancutza si binenteles Sofiuca mea iubita!Sa creasteti mari, sanatoase si intelepte!
Eliza spune:
La multi ani clopoteilor cu numele de Sofia!
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
nemary spune:
LA MULTI ANI! dragelor noastre Sofiuci.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
roli25 spune:
Am fost la dr. si pe Andrei mi-l suspecteaza de giardia
. Acum tine-te distractie cu coproparazitologia. Nu mai tin minte? La cat timp tb sa duc proba, ca Andrei nu face nici seara, nici dimineata devreme...ci cam in mijlocul zilei?
Si de-o iesi giardia tb. sa facem tratament tot familionu' cu bunici cu tot...of!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alina023 spune:
La multi ani Sofiutelor!!
Roli, din cate stiu e ok daca tii proba la frigider de seara pana dimineata. Mai mult de atat nu stiu. Dar cred ca cel mai bine suni la laborator si intrebi. Macar sa nu dai banii degeaba!
Mie mi-a revenit iar abcesul ala nemernic! Cred ca am intrerupt antibioticul prea devreme!
Il incep iar! Vai de ficatul si stomacul meu! 
Sa va spun de Luca... Ieri soacra a intarziat putin cand a mers sa-l ia de la scoala si l-a gasit in strada...ma rog, pe trotuar, dar iesit din curtea scolii. Am innebunit cand am auzit! Si cica se gandea sa vina singura acasa!! 

Nu are de traversat decat mai multe strazi f circulate si un bulevard principal (Iuliu Maniu, pt cine cunoaste Militari-ul). Taica-su i-a promis o mama de bataie zdravana daca mai iese din curtea scolii iar eu i-am promis ca nu-l mai las la PC si desene un an intreg!! ![]()
Si a fost abia a 4-a zi de scoala! 
Pup zuzele dragi!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
kalosalina spune:
Neatza zuzici! Va invit la o
buuuna!
La multi ani Sofiutzelor noastre dragi! Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase

Alina imi inchipui ce-ai simtit cand ai auzit ca Luca ar fi vrut sa ajunga singur acasa
. Doamne ajuta sa fi inteles ca este prea periculos si de acum va sta cumintel in curtea scolii. 
Roli poate totusi nu este vorba de giardia. Tare pacatoasa este...Cat despre proba, asa stiu si eu , ca se tine la frigider pana a doua zi dimineata. Sau poate gasesti un laborator care functioneaza toata ziua si duci proba imediat cum face kk. Cei de la Medlife stiu ca au program toata ziua, dar nu mai am incredere in rezultatele lor. Am auzit ca Synevo ar fi buni. Poate suni la ei si afli mai multe. Stiu doar ca trebuie duse 3 probe in zile diferite (chiar la o saptamana distanta intre ele).
Edit: Alinush de ce ai primit avertisment? ![]()
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!!
Revin "acasa" ca fiica ratacitoare ce ma simt ![]()
Am avut o perioada groaznica la serviciu in care nu aveam timp nici sa merg sa mananc, ba mai mult - culmea culmilor
- nici sa fumez cat as fuma eu de obicei...![]()
In ultima saptamana s-au mai linistit apele. Am citit din cand in cand franturi de pagini, jumatati de mesaje .... ma simt "rupta" de zuzulici dar sper sa-mi revin ![]()
A, eleni a inceput cresa. Are deja 2 saptamani de cand merge la cresa. In prima saptamana plangeam alaturi de ea, plangeam in masina dupa ce o lasam si pe ea urland si zbatandu-se in bratele doamnei...
Acum suntem la momentul in care inca plange atunci cand intram in sala dar plange mai "linistit" nu ma mai trage de haine sa o iau in brate, nu mai urla.
Nu stiu ce sa spun de doamne... Mi se par cam reci si neprietenoase. Ma rog,... una dintre ele. Cea mai tinerica mi se pare calda si buna iar eleni se pare ca o place suficient de mult ca sa mearga singurica la ea in brate....
Am aflat ca au salariu 6 milioane pe luna
Dumnezeule... Pai la banii astia sigur ca nu-ti mai arde de conversatii, amabilitati si zambete
Sper doar sa se poarte ok cu ea.
Offffff, greu mai este 

!!!
Dimitrakis nu a inceput inca gradinita pentru ca taman la inceput de septembrie au primit niste fonduri si au intrat in reabilitare. Drept pentru care copiii vor merge la o scoala din cartier ce este in curs de trasformare in gradinita ![]()
Eu am avut maaaarea placere sa ma intalnesc cu lavinia - mitsu bistu - in ultimele seri
. Nu prea avem noi timp de povesti pentru ca trebuie sa alergam dupa nazdravanii nostri care nu vor neam sa alerge in aceeasi directie
Dra, sunt bucuroasa ca ii vad. Si trebuie sa va spun ca bb Conrad este un baietel super frumos, super iute, tare inalt si bine facut.... Pare copil de 2 ani !!! Mami spune ca mananca tare prost si se minuneaza de cat si cum " basculeaza" fii-mea... Mananca conrad o juma de banana ( ca celalata jumatate i-o ia eleni
) si in timpul acesta eleni mananca o banana si jumatate - juma' de la conrad, si o alta banana pe care dimitrakis o ia de urgenta de la non-stopul de langa parc pentru sora-sa ![]()
Conrad va merge si el la cresa de luni. In drumul taberei. unde a mers si dimitrakis.
Din ultimele pagini citite:
am vazut fotografii cu copilasi de zuzulici:
- emma suuuuuper frumoasa cu bulanasele ei grasane, cu ochisorii aceia angelici... Eliza, cand am vazut ca ai pus fotografii cu emma mi-am strigat repede niste colege de birou care sunt fane d'ale emmei a ta sa vina si ele sa o vada
ma bucur ca-i merge bine la cresa. vorbeai despre meniul lor... mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti
eleni a primit intr-o dupa amiaza drept gustare o punguta cu jeleuri pline de zahar si E-uri
, ieri mi-au dat la pachet un salam de biscuiti cu rahat, cacao si, din nou
, muuult zahar 
Trebuie sa va spun ca nu stiu daca este bine sa rau dar eu incerc in continuare sa o feresc pe eleni de dulciuri, cacao, prajeli... Se duce pe apa sambetei meniul impus de mine...
Asta este !!!
- evita - scumpa de ea ce zulufata este 

. O papusa !!! Mai elle, 

, in zilele cand nu-mi vedeam capul de probleme de serviciu tresaream din cand in cand la gandul ca poate chiar in acel moment nasti si eu nu stiu sa-ti trasmit gandurile mele bune, incurajari si pupici... Te rog, promite-mi ca daca poti imi dai si mie un SMS cand va veni vremea.... Sa-ti tin pumnii sa ai o nastere usoara si o printesa la fel de minunata, sanatoasa si frumoasa ca surioara ei mare ![]()
- roli,
laura nazdravanii tai frumosi !!!!
ce veselie pe capul lor... m-a amuzat ca si ei - ca si eleni si dimi - se tineau de mana si sareau in pat... ![]()
ai rezolvat ceva cu problema aceea de care-am vorbit ?
alinushhhhhh, 

mami de scolar de clasa I 
cred ca esti taaare emotionata... eu mai am un an pana la acest moment si tot ma simt de acum emotionata...
cum te descurci? au inceput temele acasa? cu cine le face luca? ii place sa scrie, ii place la scoala?
ce mai face anita ?
mi-a spus lavinia ca i-a vazut in parc intr-o seara pe luca si anita dar crede ca era cu soacra ta... a vorbit un pic cu luca atunci.
hai, poate ne vedem si noi zilele astea cand inca mai este vremea frumoasa !
madalina,
cu drag sofiuca mica si frumoasa foc ca si pe mami ei ! cu intarziere dar cu mult drag: LA MULTI ANI CU SANATATE SOFIA !!! Sfanta sa te ocroteasca si sa-ti dea multa sanatate!!!
si LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR SOFIUCILOR SCUMPE !!!!
ma duc sa trag o pipa si revin...
sper
!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Neatza zuzici! Va invit la o buuuna!![]() La multi ani Sofiutzelor noastre dragi! Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase![]() ![]() Alina imi inchipui ce-ai simtit cand ai auzit ca Luca ar fi vrut sa ajunga singur acasa . Doamne ajuta sa fi inteles ca este prea periculos si de acum va sta cumintel in curtea scolii. ![]() Roli poate totusi nu este vorba de giardia. Tare pacatoasa este...Cat despre proba, asa stiu si eu , ca se tine la frigider pana a doua zi dimineata. Sau poate gasesti un laborator care functioneaza toata ziua si duci proba imediat cum face kk. Cei de la Medlife stiu ca au program toata ziua, dar nu mai am incredere in rezultatele lor. Am auzit ca Synevo ar fi buni. Poate suni la ei si afli mai multe. Stiu doar ca trebuie duse 3 probe in zile diferite (chiar la o saptamana distanta intre ele). Edit: Alinush de ce ai primit avertisment? Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)Poze Daria |
ca te-am "prins" citeam zilele trecute de dariutza ta si ma minunam cat de vorbareata este ... felicitari dariutza!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
kalosalina spune:
LauriciD ma bucur ca ai revenit!
Off, imi inchipui cat de greu iti este sa o lasi pe Eleni la cresa plangand.
Nici nu vreau sa ma gandesc la momentul cand o voi da si eu pe Daria la gradi.
Saru'mana pt felicitari!
Intr-adevar, este tare vorbareata...ne uimeste zilnic cu noi cuvinte si gesturi. Dc as avea timp sa scriu zilnic intr-un jurnal ce lucruri noi face si ce mai vorbeste...
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
alina023 spune:
Alinutz K gasesti subiectul la ZZ. Este cel cu constructia de case. Din pacate m-am lasat angrenata intr-o discutie cu niste useri carora n-ar fi trebuit sa le acord atentie. Dar m-au prins cu capsa pusa si n-am mai avut atat de multa rabdare cata am de obicei cu astfel de oameni!
Acum imi pare rau ca nu am ignorat.
Lauriiiici, sunt tare suparata pe tine, sa stii! Macar un telefon in miez de noapte, mai mami!
Poate reusim sa ne vedem in weekend ca mi-e dor de voi toti!
Luca e foarte incantat de scoala, de doamna invatatoare. Chiar dimineata imi spunea ca este foarte usor la scoala, desi el credea ca va fi greu (inca nu au inceput sa scrie si sa primeasca teme
).
Eu sunt optimista in ceea ce-l priveste pe Luca...sper doar sa nu faca boacane cu iesitul din scoala, plecat acasa singur si altele de genul asta.
Ana e ok acum. A inceput sa mai pape cate ceva dupa herpangina aceea urata. In schimb ma streseaza f tare faptul ca transpira la cap si ii miroase parul groaznic. Trebuie sa o spal pe cap la 2 zile. 
Imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fi fost sa o lasi pe Eleni la cresa. Ooofff... Dar se va obisnui si veti fi si voi mai linistiti. Mama ta mai sta la voi sau a plecat acasa?
Va pup si ne mai auzim... Azi cred ca o sa stau mai mult pe aici... La cat de "mult" e la mine de munca in ultimul timp...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!