Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 14
THEA22 spune:

MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...
va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mkunigunda
Bravo Techila, mamica curajoasa si care are singurica grija de delfini (sper sa redevina baleni...adica papaciosi )!Daca nu ti se golesc sanii, ce faci, ai pompita? Te mulgi si le dai mai incolo din bibe? Si cum stai cu colicii? Au aparut? In afara de lapte si formula le mai dai ceiut? Si de care? Sau apa? Stii ca te-am intrebat mai demult daca sa-mi chem mama sau soacra sa ma ajute, si tind sa cred ca mai bine incerc deocamdata sa ma descurc eu cu tati, care o sa aiba 15 zile libere, iar apoi oi vedea eu... De asta te tot intreb detalii din astea cu hranitul si plansul ca sa fiu pregatita..macar psihic.. mare de la mine si toata admiratia!_ 37+ cu dragostea noastra Victorpoze O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale. |
da, am pompa cu care imi golesc sanii, dar noaptea nu o folosesc ca mi-e somn, colectez laptic si pun la frigider/congelator sau le dau lor cand nu sunt sincronizati si urla doar unul prea tare de foame. in afara de supliment (nan1 le dau) nu le dau altceva, doamna dr neonatolog a zis ca nu e nevoie daca le dau si san. de colici inca nu ne plangem, am avut vreo 2 crize de plans pana acum, d-ala isteric, le-am bagat un infacol in bot si s-au calmat, dar nu stiu daca or fi fost nemernicii de colici. si cu mine a stat sotz alea 15 zile si acum sper sa ma descurc si sa nu fiu nevoita sa chem pe mama/soacra. cred ca mi-am facut deja un ritual asa si sa ma descurc. acum de ex am lana mine pe masuta bibele si apa fierbinte si lapticul praf, cu 10 min inainte sa ii scot de la san ma apuc sa le fac. si nu mai zic ca vrea si javra sa ii arunc jucaria....asa o sa faci si tu, o sa iti formezi niste lucruri car sa te ajute, sper sa reusim amandoua

Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
adimercedes spune:
Ionika, La multi Ani pt Andrei!!! Pup scolerul si mami emotionata
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
suede spune:
BINE ATI VENIT!!!
34+
[quote]citat din mesajul lui THEA22
MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...
va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
adimercedes spune:
Iulika, sa-ti traiasca Bruculica cel voinicel!!! Mai vrem poze ![]()

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui THEA22![]() MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic! THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandru |
Thea, bun venit lui bb Matei Alexandru in familia voastra!!!! Sa va lumineze viata, sa va aduca multe bucurii, sa creasca inalt, istet si cu noroc!
Asteptam detalii si pozeeee.

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adinus8 spune:
citat din mesajul lui THEA22![]() MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic! THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandru |
neatza fetele!
FELICITARI THEA, BUN VENIT PE LUME BB MATEI ALEXANDRU
Ionika si Iulika, sa va traiasca flacaii!!!
Roxxy, felicitari ptr reusita cu alaptatul

Techila, deci acum nu mai sunt baleni, sunt sclifositi?!

HAI UKA!!!
Luci, te asteptam cu drag si dor, cand o sa poti

40+4 

pozici
adimercedes spune:
De Katteryna si bb Raisa mai stie cineva ceva??? 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
techila spune:
FITI BINEVEVENITI!!!!FELICITARI!!!
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
adimercedes spune:
Monica_Dicut, Aida, la raport!!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

, ca mi-a zis doctorita ca oricum nu le agunge si le trebuie supliment. si am cel mai intinzaretzi copchii, din timpul pe care il petrec la san jumate ei se intind, cred ca le-a fost stramt tare in burta.
)!