Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 13

Haide UKA, nastere usoara!!

Ioana si Marianna, va tin pumnii, sa fie totul bine! 

_
37+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Neatza!
M-am reintors la Internet Explorer, sper sa fie bine, ca in mozilla era tare greu de bolduit si alte cele...
Acum am sosit de la analizele de trim 3. Si azi intram si noi fericiti in luna a 9-a!
Lullaby ai fost tare simpatica cu viata palpitanta la pat
. Hai ca e din ce in ce mai putin!
. Aaa, si cu pulsul ala, eu de cate ori ma duc imi arata la inceput ca e pulsul marit, si imi spune "sa vedeti ce perfect e peste 5-10 minute", si se regleaza, intr-adevar. Apoi nu stiu, de la emotii, de la ce, e ridicat cand ma pun la eco. Poate si doctorul tau a vazut ca e numai la inceput ridicat si de aia nu zice nimic.
Dana
mi-l imaginez pe saracul sotul tau nervos ca tu dormi si el trebuie sa se uite la film
. Dar ce nu face el pentru graviduta lui? 
Melania ce micutz fulgusor... Doamne ajuta! Pai si noi am avut dovlecei si in iulie, dar erau mai marisori...
Nela te asteptam cu vesti bune bune!
Adi odihna placuta 
De la Mariaanna numai maine aflam detalii, nu? Maine are control, azi merge la Tg-Mures.
Alex ma bucur ca ti-ai dat seama de ce ti-a fost rau si te-ai "rezolvat". Cred ca multa lume si-a luat saltea din aia, ca sa-ti spuna.
Uite ca Lullaby mi-a amintit: azi face Bruce o luna! 

La multi ani! (mi-e ciuda ca am uitat sa felicit bebeloii de iulie cand au facut o luna...)
Ioanna tinem pumnii!
Si...
Hai Uka!!! Nastere usoara!
(merg sa pap)
35+
Alex
neata fetele,
prima mea zi singura cu delfinii....daca mai scriu si maine inseamna ca inca traiesc. nu mai sunt baleni ca ma enerveaza ca mananca precum doi sclifositi. ii tin la san cate o ora jumate si tot nu il golesc (si ma termina pe mine spatele), la place maxim ca adorm ca berbecii si nu ii pot trezi. si dupa ce ii dau de la san in urmatoarele 3 minute iese un urlet de foame din fiecare de zici ca nu au manacat de o saptamana. si baga si cate 100 ml de bibe. ma enerveaza ca nu ii golesc mie sanul
, ca mi-a zis doctorita ca oricum nu le agunge si le trebuie supliment. si am cel mai intinzaretzi copchii, din timpul pe care il petrec la san jumate ei se intind, cred ca le-a fost stramt tare in burta.
acum ii alaptez, normal (ca sunt pe forum), vroiam sa ma laud ca sotz inca imi lasa micul dejun langa pat, cum facea cand eram gravi si imobila. acum face asta de dragut, ca eu acum sunt sprintena si plina de crampei.
abia astept sa intre anco sa zica cum ii e.
si cel mai important: felicitari IULIA, sa traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa!!!
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
M-ai facut sa rad cu balenutii!

| Citat: |
| citat din mesajul lui techila neata fetele, prima mea zi singura cu delfinii....daca mai scriu si maine inseamna ca inca traiesc. nu mai sunt baleni ca ma enerveaza ca mananca precum doi sclifositi. ii tin la san cate o ora jumate si tot nu il golesc (si ma termina pe mine spatele), la place maxim ca adorm ca berbecii si nu ii pot trezi. si dupa ce ii dau de la san in urmatoarele 3 minute iese un urlet de foame din fiecare de zici ca nu au manacat de o saptamana. si baga si care 100 ml de bibe. ma enerveaza ca nu ii golesc mie sanul , ca mi-a zis doctorita ca oricum nu le agunge si le trebuie supliment. si am cel mai intinzaretzi copchii, din timpul pe care il petrec la san jumate ei se intind, cred ca le-a fost stramt tare in burta. acum ii alaptez, normal (ca sunt pe forum), vroiam sa ma laud ca sotz inca imi lasa micul dejun langa pat, cum facea cand eram gravi si imobila. acum face asta de dragut, ca eu acum sunt sprintena si plina de crampei. abia astept sa intre anco sa zica cum ii e. si cel mai important: felicitari IULIA, sa traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa!!! Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia ![]() |
Salutare! Pe noi ne mai tineti minte? ![]()
Offf, nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez capitolele scrise in urma
.
M-am bucurat enorma cand am vazut lista proaspata de nou-nascuti. Le felicit din tot sufletul, le doresc recuperare rapida si bebelusi papaciosi si cumintei LUCIEI, IULIEI, MADALINEI, DACIANEI, LUI DIAMAR.
Si acum despre noi: Maria este super, super papacioasa de ne-a mancat si urechile
. Pana ieri a fost nevoie sa-i dau si putina completare lapte praf (20-30 de ml maxim), insa se pare ca de ieri mi s-a marit cantitatea de laptic si a inceput sa refuze completarea
. Fetelor, credeti-ma ca am dus o lupta efectiv ca sa alaptez: rani f mari, lipsa sfarcurilor etc. Ma tot intreb de ce nu putea sa fie si la mine ceva natural. Oricum sunt super happy ca am reusit.
In rest, pot sa va spun ca e super cumintica. Daca ii potolesc foamea nici nu simt ca am copil in casa. E o finuta, o scumpete de printesa. O ador!!!!!!
Mary, Maria a facut caca si de 7 ori pe zi, iar ieri a facut de vreo 4 ori. Cunosc o proaspata mamica a carei fetita e alaptata exclusiv la san si faca kk la doua zile. Pediatra i-a spus sa nu se ingrijoreze pt ca bebeloii alaptati nu sufera de constipatie.
Fetelor, mi-e dor sa stau la taclale cu voi dar ar trebui ca ziua sa aiba 48 de ore pt mine ca sa mai am timp pt net. Sper ca peste o luna sa avem si noi un programel si atunci voi reveni in forta
.
Am reusit sa citesc postarea sotului Dacianei si m-am speriat prin ce a trecut draga de ea. Ma bucur din suflet ca totul s-a terminat cu bine.
Vroiam sa va spun ca eu am nascut cu rahi-epidurala si m-au lasat sa ma misc dupa operatie (singura interdictie era sa ridic capul pana imi trecea anestezia, dar puteam sa-l invart in stanga-dreapta).
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
| citat din mesajul lui techila neata fetele, prima mea zi singura cu delfinii....daca mai scriu si maine inseamna ca inca traiesc. nu mai sunt baleni ca ma enerveaza ca mananca precum doi sclifositi. ii tin la san cate o ora jumate si tot nu il golesc (si ma termina pe mine spatele), la place maxim ca adorm ca berbecii si nu ii pot trezi. si dupa ce ii dau de la san in urmatoarele 3 minute iese un urlet de foame din fiecare de zici ca nu au manacat de o saptamana. si baga si care 100 ml de bibe. ma enerveaza ca nu ii golesc mie sanul , ca mi-a zis doctorita ca oricum nu le agunge si le trebuie supliment. si am cel mai intinzaretzi copchii, din timpul pe care il petrec la san jumate ei se intind, cred ca le-a fost stramt tare in burta. acum ii alaptez, normal (ca sunt pe forum), vroiam sa ma laud ca sotz inca imi lasa micul dejun langa pat, cum facea cand eram gravi si imobila. acum face asta de dragut, ca eu acum sunt sprintena si plina de crampei. abia astept sa intre anco sa zica cum ii e. si cel mai important: felicitari IULIA, sa traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa!!! Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia ![]() |
)!
mare de la mine si toata admiratia!
37+ cu dragostea noastra
Victor
Buna,
Mi-e teama ca aceeasi problema cu lipsa sfarcurilor o am si eu.
Tu cum ai rezolvat momentul?
Multumesc frumos

| citat din mesajul lui Roxxy80 Salutare! Pe noi ne mai tineti minte? Offf, nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez capitolele scrise in urma .M-am bucurat enorma cand am vazut lista proaspata de nou-nascuti. Le felicit din tot sufletul, le doresc recuperare rapida si bebelusi papaciosi si cumintei LUCIEI, IULIEI, MADALINEI, DACIANEI, LUI DIAMAR. Si acum despre noi: Maria este super, super papacioasa de ne-a mancat si urechile . Fetelor, credeti-ma ca am dus o lupta efectiv ca sa alaptez: rani f mari, lipsa sfarcurilor etc. Ma tot intreb de ce nu putea sa fie si la mine ceva natural. Oricum sunt super happy ca am reusit.In rest, pot sa va spun ca e super cumintica. Daca ii potolesc foamea nici nu simt ca am copil in casa. E o finuta, o scumpete de printesa. O ador!!!!!! Mary, Maria a facut caca si de 7 ori pe zi, iar ieri a facut de vreo 4 ori. Cunosc o proaspata mamica a carei fetita e alaptata exclusiv la san si faca kk la doua zile. Pediatra i-a spus sa nu se ingrijoreze pt ca bebeloii alaptati nu sufera de constipatie. Fetelor, mi-e dor sa stau la taclale cu voi dar ar trebui ca ziua sa aiba 48 de ore pt mine ca sa mai am timp pt net. Sper ca peste o luna sa avem si noi un programel si atunci voi reveni in forta Am reusit sa citesc postarea sotului Dacianei si m-am speriat prin ce a trecut draga de ea. Ma bucur din suflet ca totul s-a terminat cu bine. Vroiam sa va spun ca eu am nascut cu rahi-epidurala si m-au lasat sa ma misc dupa operatie (singura interdictie era sa ridic capul pana imi trecea anestezia, dar puteam sa-l invart in stanga-dreapta). Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
|