Burtici fericite de septembrie-octombrie (198)
Raspunsuri - Pagina 15
mkunigunda spune:
Techila esti o scumpa cum incurajezi tu oamenii
Multumesc mult de sfaturi!Iti doresc o zi cat mai usoara si fara plansete!
Ai un sotz de nota 1000!
Thea sa-ti traiasca BB Matei Alexandru, intr-adevar lungan! Sa fie un copil vesel si papacios, sa va bucurati de el!
Iulika, La multi ani lui Bruce-ulica! E foarte bine ca il dai la cresa la 1 an, o sa vezi ca o sa ii placa la nebunie (nu chiar de la inceput, ca va sta cu multi necunoscuti, dar incet- incet se va acomoda)!
Fetele tre sa ies putin la aer, sa mai cumpar cate ceva. Va pup si sper sa aflam cat de curan vesti de la Uka!
_
37+ cu dragostea noastra
Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
adimercedes spune:
Roxxy, felicitari pt Maria cea mancacioasa
. Tare ma bucur ca poti sa alaptezi si ca ai trecut peste momentele alea dificile! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
Dana15, Raluk, multumesc
. Am dormit ff bine, m-am odihnit vreo 2.5h bune! Si Lisa a dormit tun la ea in camera. Acum parca sunt om si eu
.
Ma duc sa pun cina la facut si sa bag niste haine in dulap, ca le-am cladit pe sub pervaz si nu mai am loc
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
happy_uka spune:
Am nascut la 9 fix dar am luat nota 10 :)) e taaare frumusica si cumintica iubitzica mea! Ce miracol ...
Avem 3,4 kg, 51 cm si mult par!
Sunt cam ametita, la reanimare, totul a fost super nici o durere..
So far so good!
Va pup si va imbratisez pe toate.
Uka, fericita
38+ 
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria! .
AMR 2 ore!! Azi imi tin gagalicea in brate !
suede spune:
Va las si eu momentan,merg la sala...
Va doresc o zi buna in continuare!
34+ cu
Mihnea Costin
adimercedes spune:
Selen, tot am vrut sa iti spun ca ti-am am vazut minunatia, pe Ebru cea delicata
. Ce dulce era ea infasata si cu funda rosie!!! Ce insemnatate aveau fundele alea la tine si la ea? Cum va mai descurcati?
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Lullaby_2009 spune:
Raluk multumesc
, nici nu stii ce mult inseamna cand imi impartasiti din experienta voastra, asa ma linistesc. Trebuia sa va scriu ma devreme ca m-am tot framantat pana am ajuns la zi cu cititul.
Imi este asa drag de voi. 
Daaaa, mai e putin. Azi intram in saptamana 35, suntem din ce in ce mai aproape. 
Techila sa ne spui cum a fost prima zi cu balenii intinzareti. Uite pentru altii azi e prima zi de scoala, pentru tine prima zi in care esti doar tu cu puiutii tai, ce zi importanta si ce sot dragut ai.
THEA felicitari! Sa-ti traiasca MATEI ALEXANDRU! Sa fie sanatos si vesel!
35 cu 
suede spune:
FELICITARI!!!!!!
[quote]citat din mesajul lui happy_uka
Am nascut la 9 fix dar am luat nota 10 :)) e taaare frumusica si cumintica iubitzica mea! Ce miracol ...
Avem 3,4 kg, 51 cm si mult par!
Sunt cam ametita, la reanimare, totul a fost super nici o durere..
So far so good!
Va pup si va imbratisez pe toate.
Uka, fericita
38+ 
Printesa noastra asteptata cu drag,
Carina Maria! .
AMR 2 ore!! Azi imi tin gagalicea in brate !
liliac1 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui THEA22![]() MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...va pupam dulce pe toate si revenim cu poze de pitic! THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandru |
Oooo, Bine ai venit in lumea noastra minunata, bebe Matei Alexandru!
Felicitari mamico, refacere rapida, "lapte-n tzatze" si bebe necolicios!!

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 34+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka Am nascut la 9 fix dar am luat nota 10 :)) e taaare frumusica si cumintica iubitzica mea! Ce miracol ... Avem 3,4 kg, 51 cm si mult par! Sunt cam ametita, la reanimare, totul a fost super nici o durere.. So far so good! Va pup si va imbratisez pe toate. Uka, fericita 38+ ![]() Printesa noastra asteptata cu drag, Carina Maria! . AMR 2 ore!! Azi imi tin gagalicea in brate ! |
Uka, felicitari si refacere rapida!!! Bin venit, Carina Maria, sa ai parte de bucurii, fericire, sa cresti frumoasa, isteata si sanatoasa!!!!

Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009

MATEI ALEXANDRU va saluta! A venit pe lume joi, 10 sept., la ora 8,35, un lungan de 58 cm si 3000g, cu nota 10. Am trimis un mesaj lui KIKI dar se pare ca nu l-a primit...Nu-i bai, va anuntam acum ca suntem foaaaarte fericiti, ajunsi acasa. Povestea nasterii pe mai tarziu...