Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sisi interesant ce ai facut tu. Subiectul, nu mai zic, frumos peste masura. Pozele sunt perfecte dupa parerea mea. felicitari pozarului meserias Dar, daca tot iti maninca atit timp, aduce si vreun banutz...nu acum, dar in perspectiva? Sau e doar de pamplezir?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sisi frumos! Asa am inceput si eu cu blogul meu de calatorii, dar din pacate nu mai am timp sa scriu in el si am atatea calatorii facute si nescrise, plus fotografii(nu toate meseriase, dar sunt ale mele ). Poate dupa ce trec de semestrul asta(ca tare greu e!) sa il continui. Io-l fac asa de placere, ca sa am undeva scrise amintirile, ca sa nu le uitam. Nu mai scrii in cel vechi? Pot sa fac rocada cu cel nou?

Am fost vineri cu Silvia la dentist, a fost tare cuminte. Ne-a laudat la maxim ca ii spalam foarte bine, nu are nici o carie. I-a luat in evidenta dintii noi si maselutzele. Mai mergem peste 18 luni daca nu apare ceva neprevazut. Silvia si-a ales un inel la sfarsit, e tare mandra ca a fost asa cuminte.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Ba da, o sa scriu pe amandoua... uf, nu o sa fie tocmai lejer da asta e, ma stradui pentru ca TREBUIE ca la un moment dat, direct sau indirect sa castig din asta. Acum e voluntariat dar mai vedem...

Petra are doua carii desi se spala la greu pe dinti se pare ca seamana cu mine. I-a fost mult mai frica decat data trecuta si abia a convins-o sa deschida gura. Cu multe explicatii si dovezi ca nu pateste nimic am reusit pana la urma sa facem doar o sigilare la molar, ca sa nu o doara si sa prinda incredere. Pe 8 oct mergem amandoua, ca si eu sunt varza. Sa vezi ca eroic o sa trebuiasca sa ma port... pt ca va sta sa se uite la mine

http://www.idstudio.ro/blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iaca si mezina colectiei implineste azi 6 ani!!

andra!!

mei, oamenii care au facut aniversarile la mc'd, la cat ajunge distractia? andrei s-a pus pe plans, ca, dupa ce ca ziua lui e in vacanta, anul asta si sf. andrei pica sambata, deci el iar nu=si face ziua la gradi. si plange continuu, ca vrea sa-i fac si lui ziua cu colegii de gradinita.
habar n-am cum va evolua bugetul, si daca o sa am de unde sa ma mai dau peste cap... dar la ce e buna o mama daca nu e in stare sa faca si minuni, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

carmen... alo, iasiul, se aude? unde sunteti? sper ca nu iar bolnavi, cum faceti de obicei...
voiam sa te intreb... ai comandat pana la urma mapa aia de masina? e ok? caut idei de cadouri... si nu stiu daca s-o tai sau nu de pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andra!!!

Azi imi povesteste Silvia de la scoala, ca sa vedeti ce scoala fac ei : in fiecare marti au excursie, azi au fost in padure, ca e doar peste drum(drum care e numai de pietoni si de biciclete) . Fiecare cu cate o carte de ciuperci in mana, cu punguta si ce ciuperci gaseau trebuiau sa se uite in carte si sa o recunoasca, sa vada daca e sau nu otravitoare. Au lucrat cu manusi, ca sa nu se contamineze de la ciupercile otravitoare. Apoi au facut pauza cand au si mancat si una din profe le-a povestit despre melci si insecte, ca nu au voie sa le omoare. Apoi ca nu au voie sa se indeparteze de grup si sa intre in iarba inalta caci nu ii mai vede nimeni, sa se asculte unii pe ceilalti cand vorbesc. Au facut si un mic instructaj de incendiu pe care cred ca il repeta saptamanal, pentru ca Silvia mi-a mai povestit de asta. In fiecare dimineata ei se numara la intalnirea pe care o au la ora 8, adica spun fiecare numarul cu voce tare, asa cum stau in cerc, la rand. Profesoarele stiu astfel cati sunt prezenti in fiecare dimineata si in caz de incendiu stiu cu totii ca trebuie sa fuga si sa se adune pe terenul de fotbal, care e vis-a-vis de scoala, asa incat sunt in siguranta acolo. Daca in caz de incendiu nu sunt toti prezenti, cineva merge in cautarea celor care lipsesc.
Noa cam atat...ce mate, ce citire, ce scriere , poate in clasa intai(daca!).

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI Andra si de la noi!

Asa cum povesteste si Mihaela, si la gradi la Radu, activitati de-astea lejereanu, chiar ma intreb cand vor incepe odata pregatirea de vorschule. Compar si eu cu ce aud despre ultimul an de gradi in Ro si acolo, constat, se munceste la greu Astia sunt super relaxati pe-aici .
Radu a inceput de ieri la noua gradinita, se uitau toti la el ca la maimutele de la zoo, il inconjurasera si il pipaiau si cercetau si ii spuneau Stefan (ca le e mai usor, existand si aici numele). In schimb, astazi mi-a declarat ca toti copiii ii spun "Dadu"
Maine avem sedinta cu parintii cu toata grupa, iar peste o saptamana ALTA (!!!) sedinta numai cu parintii copiilor de grupa pregatitoare.
Vineri avem interviul la scoala, adica Radu face to face cu directoarea

Pupici!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Brrr, s-a lasat si la noi frig...a venit in sf. toamna.

Sisi, am dus-o si eu pe Emma la dentist si i le-a sigilat. A fost tare greu ca ii venea sa vomite, fiind ultimele maselute. A durat mult si Emma chiar a inceput sa plinga ca nu mai vroia. Bine ca am scapat.

Felicitari scriitoarelor de bloguri. Eu nu am rabdarea necesara si nici talent.

Si la Emma clasa pregatitoare a fost usoara, dar acum au intrat bine in priza si ei ii place. S-a obisnuit si cu programul de trezire, maninca f. bine la scoala si acasa...uneori ma si mir. Nici nu mai stiu unde mi-e copilul ala mofturos:))care ma omora cu figurile la mincare. A mai crescut si ea in inaltime, dar tot nu e printre cei inalti in clasa, insa in schimb a facut si ea un pic de fundulet din care ii ies betele de picioare:)).

Saptamina asta am fost si noi plecati in plimbare un pic. Profitam si noi de faptul ca tati e acasa. Am fost sa vedem un gheiser si o padure (de sequoia) pietrificata de lava unui vulcan care a erupt acum 3.4 milioane de ani. Apoi am fost la niste vinarii si am degustat niste vinuri...eu putin tare ca ma imbat tare repede si nici Alex ca a trebuit sa conduca. Emma a stat lipita de el continuu. Alex nici nu a putut sa faca nani cu mine ca nu l-a lasat Emma:)). Luni dimineata a plecat la 5 dimineata, pe la 5.30 s-a trezit Emma si a inceput sa plinga ca tati a plecat de linga ea si dus a fost somnul ei. L-am sunat pe tati si a vb cu el, dar nu a mai putut adormi. Diana e o smechera. Cind o intreba Alex daca face nani cu el, ea ii spunea ca da, apoi, cind venea seara, ii zicea ca l-a pacalit si ca ea vrea cu mama. Ne-am distrat tare.

La intrecera din clasa la citire Emma si unul din baietei au cistigat, celalat a ramas in urma cu o lista. Probabil ca in vreo 2 luni o sa incepem sa o ducem si pe Diana la programul de mate si citire. Ea deja poate sa citeasca cuvinte din 3-4 litere. Aseara ma distra cum citea back...pronunta ambele c-uri.

S-ar putea ca peste vreo 2 luni sa mergem in Hawaii citeva zile. Sa vedem cit liber isi poate lua Alex ca la Emma la scoala nu e nici o problema. Am vb deja cu profa si se rezolva.

Nu am apucat sa mergem la muzeul cu Tuthankamun...poate peste vreo 2 sapt. pentru ca Alex pleaca intr-o delegatie de duminica asta pentru toata saptamina viitoare.

http://family.webshots.com/album/574837495myhiEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

cu intirziere Andreei!

Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani, ANDREEA!

La multi ani, ANDRA!

Lili, curaj! Doamne, ca putin mai ai. Ai drepatet. E bine, zic eu, ca sunteti pregatiti pentru o perioada de "acomodare" a tuturor cu noul mic membru al familiei. Nu e simplu-simplu, nu pot sa te mint, dar nici tragic nu este. Eu cred ca Andra se va descurca de minune cu fratiorul ei, iar tu, stai linistat, ca o sa-ti reintri in mana repede.
Poate mai reusesti sa intri pe forum.

Sisi, bafta cu noul blog. Esti talentata, stii asta, si ser sa fie un succes, asa cum meriti.

Iuliana, este o comoara Emma. Cum sa nu fii mandra de ea? Fata desteapta si buna !
Deci ati avut un weekend de familie frumos, pana la urma, nu? Chiar daca tati a dormit cu domnisoara.

Danat, sigur va fi un interviu reusit vineri pentru DADU. Sa ne povestesti ce si cum a fost, da?

Cris, mi-au placut pozele. Super actiunea asta. Si, bineniteles, trebuie sa-l laud si eu pe Andrei pentru reusita cu rolele. La noi rolele sunt de maaaare angajament .

Mergi la inceput