Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009)

Nazdravani de august-septembrie 2003 (sept.2009) | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

subiectul vechi

Nazdravanii nostri

16 iulie - Emma Ana (Iuliana)
31 iulie - Daria Maria Antonia (Tango)
2 august - Andrei Razvan (Cristina)
5 august - Stefania si Daniel (Simanoro)
15 august - Alexandru Mihael (Carmen)
15 august - Sara Andreea (Ancuta)
18 august - Asli (Yasmin)
18 august - Horia Alexandru (Sasha)
20 august - Cezar Alexandru (Stefi)
20 august - Ioana Maria Alexandra (Freia)
21 august - Horia Stefan (Tigresa)
21 august - Stefan Daniel (Rodica)
22 august - Raluca Maria (Danoana)
22 august - Adrian (Ina Nz)
23 august - Petra (Sisi)
26 august - Eliza Maria (Anka)
28 august - Sergiu (Anny)
28 august - Ana Miruna (Roisin)
28 august - Radu Petru (Irinuca)
31 august - Erik (Oana Noemi)
2 septembrie - Oana Maria (Dana Ene)
7 septembrie - David (Reby)
8 septembrie - Ana Maria Atena (Roxana77)
8 septembrie - Matei Alexandru (Mih)
10 septembrie - Silvia Petra (Mihaela)
17 septembrie - Radu Stefan (Danat)
22 septembrie - Alexandra (Flori)
24 septembrie - Ioana Catalina (Floarea Soarelui)
25 septembrie - Andreea Alexandra (Iuliana 76)
29 septembrie - Andra Maria (Liliac)

Surioare si Fratiori:
7 februarie 2006 - Roxana Elena (Dana Ene)
8 februarie 2004 - Maria (Stefi)
27 aprilie 2005 - Emma Gabriela (Iuliana 76)
18 mai 2005 - Irina (Roisn)
7 iunie 2005 - Diana Maria (Iuliana)
26 iunie 2006- Raluca Ioana (Irinuca)
8 iulie 2009 - Laura Iris (sasha.p)
28 septembrie 2005 - Gabriel si Mihai (Flori)
11 noiembrie 2005 - Iris Sabina (Cristina)
22 noiembrie - Diana (Mihaela)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana, la petrecere a fost cam asa. Ah, scuzele sunt reciproce la o adica, puteam sa iti scriu si eu dar adevarul ca sunt cam aglomerata si trece timpul atat de repede...dar am sa imi fac timp. promit!)

cristina, sper ca ati avut vreme buna si ca v-ati intalnit in parc. Sa ne povestesti. Cum se mai inteleg copii?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mihaela vizionat pozele, super atmosfera, se vede e fatza Silviei ca s-a distrat bine! Ma uit la poze...si simt cum trece timpul ...vazandu-i pe puisori care nu mai au asa mutrite de bebei, deja sunt copii maricei, cu personalitatea lor (puternica) fiecare si din ce in ce mai independenti. Offf...tu probabil esti "antrenata" ca o ai pe Diana mai mare, deci ai mai simtit odata trecerea timpului. La mine se tot repeta, mai ales la zilele de nastere

Cristina ce ati facut? V-ati mai intalnit?

Liliac ce mai faci? Esti ok? Nu ai mai dat demult nici o veste

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

daaa, am reusit sa iesim in parc. www.dropshots.com/hornoiuc#date/2009-09-13/12:39:34" target="_blank">aici aveti participantii. baietii au incins un fotbal, l-au alergat nitel pe cristi. irisuca a cam bocit, ca fetele erau prea mari, si nu avea cu cine sa se joace (ce sa facem, daca generatia 2 nu a venit .)
am cam stat cu norii deasupra, dupa care ne-am mutat la terasa la o pizza, ca le ea copiilor foame. eee, si ce placere, sa stai la masa, comparativ cu intalnirea de acum 5 ani!

una peste alta, cand reeditam? in formula extinsa, ca doar nu suntem doar 4 in gasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Frumos in parc, am fost super impresionata de ce s-a facut in IOR, parca e in alta tara!

Vorbind de alte tari, am reusit in sfarsit sa imi adun impresiile din Croatia si sa le pun aici
http://www.idstudio.ro/blog/2009/09/13/croatia-pe-6-roti/

Azi o las pe Petra acasa, e deja plina de muci dupa doar 2 zile de gradi. Eu nu mai inteleg nimic, in excursie a dormit si la 8 grade (prin Austria) si mai era si putin uda pe cap dupa pe balaceli si nu a patit nimic iar aici merge doua zile la gradinita si gata, raceste!

http://www.idstudio.ro/blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Un an scolar cat mai bun tuturor!

Gradinaresele mele: http://www.dropshots.com/danae#date/2009-09-14/08:06:48

Mergi la inceput

iupii, am trecut de prima zi de gradinita!

andrei in al noualea cer, mai ca nu pupa pe toata lumea prin gradinita. ba a fost si cuminte, ca ni l-a laudat. grupa lor s-a reinnoit jumatate, dar mare parte sunt colegi de la grupa mijlocie. ca anul trecut i-a despartit... cu ce logica habar n-am! cert e ca pleaca toti la scoala anul asta.

iris in schimb n-a fost cuminte. a susotit cu amica ei si s-au jucat in timpul orei... le-a despartit si-au pus botu' amandoua, au stat suparate pe educatoare toata ziua. cand am ajuns erau ca doi ingerasi... dar tot si-au primit pedeapsa. azi nu au avut voie sa stea impreuna afara sau in casa... tragedie curata, au bocit amandoua ca smaranditele. sa vedem maine ce fac. daca nu cumva le-a intrat pe o ureche sa le iasa pe cealalta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa o iau pe rand:

Cristina cam putina lume la intalneala, pacat, ma asteptam sa vad ditamai gasca (nu stiu de ce, ca tu tocmai ce spusesei ca nu vin multe fete) ca asa eram obisnuita din anii trecuti. Dar e bine si-asa, decat nimic... copiii, ce sa zic, maaari, mari, adevarati COPII! Pacat ca e doar o poza...
Cat despre gradi, felicitari pt Andrei, e baiat mare, gata cu prosteala, da si el exemplu acum Am o nedumerire insa, ca spui ca Iris nu a fost cuminte "la ore". Ce inseamna acele ore? Adica e program fix cu ore/ pauze ca la scoala? Sau la ce te referi? ca mi se pare cam strict pt copilasi asa micuti...

Dana-ene ti-am vazut gradinaresele elegante foc! Gradinareala placuta si mult succes in noul an!

Sisi mi-a placut povestirea despre Croatia...ti-am scris de fapt si pe blog direct parerea mea

Noi nu am inceput nimic azi ca nici nu am intrerupt. La gradinita lui Radu nu e vacanta decat cand pleci in concediu, daca pleci. In rest, numai sarbatorile oficiale, cand e liber pt toti. Asa ca, noi nu avem ce sa povestim special pt ziua de astazi.
In schimb, peste 2 saptamani Radu trebuie sa se mute la o alta gradinita din acelasi lantz, deoarece acum in grupa lui are numai colegi intre 2,5-5 ani, deci prea mici . (aici grupele se formeaza din copii intre 3-6 ani, se numesc familiengruppe; intr-un fel e bine, pe de alta parte, daca sunt prea multi mici si ramin prea putini - sau numai unul - mare, e cam aiurea). Nu prea ne convine, mai ales ca e anul pregatitor pt scoala, si ne-am gandit sa-l mutam intr-o grupa cu copilasi ceva mai mari. Dar, nu mai sunt locuri. Asa ca, am ales o varianta de compromis, o alta gradinita a aceleiasi firme, aflata la 100 m de cea unde e acum Radu si unde va face automat si engleza. Pt ca gradinita este bilingva. Asta e, nu tineam neaparat ca pina in scoala sa-l mai bombardam cu inca o limba noua, dar cine stie, poate nu e rau. El stie deja cate ceva engleza prinsa din zbor de la copiii din grupa bilingva de la gradi actuala. Cam astea sunt noutatile noastre.

p.s.:By the way, ce mai stiti de Anca-Sasha_p? Cum e puiuta mica? Cuminte?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

dana, "ore", dar nu ca la scoala. i-a pus sa coloreze, si caprele susoteau pe sub masa si se jucau in loc sa-si faca treaba si sa fie atente la explicatii... si cand ai 22 in grupa, e de ajuns unul sa nu asculte...
toate ca toate, dar sa si comentezi, sa pui botul, si sa faci pe imbufnata, mi se pare prea mult la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

prea mult ca a pus botul?

pai trantit de usi, intors spatele si amenintat cu "lasa ca o sa vedeti voi daca vreti sa nu mai aveti copil!", asta mi se pare prea mult, chiar si la 5 ani. Si am avut astfel de demonstratii!

http://www.idstudio.ro/blog

Mergi la inceput

aaa, pai nu ziceam de ce-mi serveste mie, dar nu vreau sa inceapa si ola gradi. asa am de la andrei una tare: "esti mama rea-rea! nu mai vreau sa fiu copilu tau! nu mai vreau familia asta!" nu stiu cum de am fost calma, dar l-am luat de mana, i-am pus papucii in picioare si l-am dat afara in chiloti. am inchis usa... si pana nu s-a pus pe plans... mami, te rog iarta-ma, nu mai vorbesc urat, nu i-am deschis. se pare ca varianta de a-si cauta alta mama nu era asa roz cum i se parea lui. cel putin acum am scapat de amenintarile astea, dar tot rea-rea sunt uneori.

iris se uita candid la mine, cu niste ochisori... eu o cert si ea imi scoate limba. asta cand sufera de lipsa de inspiratie. de exemplu, azi voia margele la gradi. iris, le rupi si n-o sa mai ai! R: daca le rup le adun si le faci tu la loc! nu ramane datoare NICIODATA!

Mergi la inceput