Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 9
julax spune:
Crengu,n-am facut inca vaccinul.Nu stiu ce sa zicde mancarea nedigerata,uneori mai vad si eu in scaunul Ioanei mancare nedigerata,dar nu in totalitate.Dar se intampla rar.La voi e frecvent sau dupa episodul cu diareea?
Claudia,vai,te cred ce sperietura ai tras cu Lucia.Bine ca nu e grav.Cat despre nazbati,hmm,ma gandesc la Alex,care ieri si azi(in prima parte a zilei)a fost de nerecunoscut,a facut cea vrut,pozna dupa pozna,am epuizat toate pedepsele si contrar obeceiului,i-am tras si doua la fund.Nu sunt deloc pro corectii fizice,dar m-a scos din pepeni.Stiam ca asta va da rezultat doar pe moment,asa ca azi a luat-o de la capat,a pus mana pe tot ce nu e voie,si-a bagat pamant in gura,jaaale.De data asta m-am inarmat cu mai multa rabdare,iar dupa somnul de amiaza am stat numai cu el si cu Ioana,fara sa mai fac si altceva si parca a fost mai bine.In plus nu o sa=l mai trimitem prea mult la bunici,caci,cred ca din prea multa dragoste scapa mai usor din unele boacane.Plus ca de cand a inceput gradinita e mai neascultator decat inainte.Am mai vorbit cu o alta mamica si mi=a zis acelasi lucru despre baiatul ei.Voi ati patit ceva de genul cu cei mici?
Revin sa nu pierd mesajul.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Nu am dat refresh si acum am citit ce s-a scris azi.
Gabi,era singura problema nerezolvata din tara.Dar...sa zicem ca se bucura barbatii si mai castiga unii cate un ban din cadourile aferente.
Acum sa va zic si de Ioana.Am fost cu ea la pediatru si a zis ca nu are nimic,e putin rosu,dar nu e anormal,iar asazisii ganglioni sunt fiziologici,asa ca nici vorba de antibiotic.In seara asta totusi a inceput parca sa-i curga nasul,o fi luat ceva de undeva,sa vad cum va fi.Of,sa scapam cu bine de vaccinul asta,ca ma streseaza.Deocamdata mai stam cateva zile in asteptare.Ducky,bine ai venit!
Zi-ne de voi mai multe!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Buna!
Iulia, eu cred ca te provoaca, vrea sa se asigure ca inca il iubesti si incearca sa-ti atraga atentia facand tot felul de obraznicii.SI Stefan uneori se simte neglijat, sta pana la ora 16 la gradinita iar acasa e si Lucia si ii spun mereu ca trebuie s-o protejeze si in multe situatii trebuie sa ma ocup mai mult de ea iar el se simte dat la o parte. Nu-mi spune asta dar il simt imediat cum se departeaza de mine si ocupa o pozitie adversa, nu ma mai asculta, e rautacios, etc. Atunci stiu ca a venit momentul sa-i incarc bateriile cu dragoste. Il iau ziua urmatoare mai devreme de la gradinita, petrec mai mult timp cu el (nu mai fac nimic, nici macar mancare), citim impreuna, ne jucam, si ii spun de nenumarate ori ca il iubesc si ca el e baiatul mamei cel mare si scump. La noi asta functioneaza, devenind din nou baiatul mamei cel cuminte. Incearca sa descoperi ce il determina sa fie altfel decat de obicei. Poate e stresat de gradinita, poate de faptul ca sta mult la bunici, poate e gelos ca ioana sta mereu cu tine si el nu... cine stie. Incearca sa vorbesti cu el, sa-intrebi ce simte el vis-s-vis de diversele aspecte ale vietii lui. Succes!
julax spune:
Claudia,ai dreptate in ceea ce spui
.Azi,de ex.a stat acasa si era in gradina,vroia sa se urca pe o masa ,ca sa rastoarne o galeata cu nuci si i-am spus sa coboare ,ca atfel nu mai mergem pe strada cu bicicleta.S-a oprit si a intrebat"Dar ai timp?"(faceam ciorba pt ei) ceea ce mi-a dat de inteles ca vrea sapetrec mai mult timp cu el.De asemenea,ieri cand repetase isprava cu nucile si l-am pus sa le stranga,intindeam niste rufe si a spus sa vin sa ma uit la el cum le strange.Sunt atenta la felul in care ma comport cu el si,ca si tine incerc sa petrec si cu el mult timp,dar cred ca are o perioada in care are mai multa nevoie sa stam efectiv cu el,nu printre picaturi.
Ioanei ii curge si ei nasul ,pot spune ca a racit.Nu are alte simptome,deocamdata nu i-am dat nimic.Oare ar trebui sa=i dau ceva ?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Buna fetelor!
Chiar nimeni ??????
Haideti, mai dati cate un semn de viata si aici. ![]()
Va pup cu drag!
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
gabitzam spune:
Eu sunt depresiva cu vremea asta. Nu-mi place deloc-deloc toamna.
Copilul mic e mucos rau.
Copilul mare e obraznicut rau
Maine incepe Aikido la gradinita.
Alaturi de SEBI
crengu75 spune:
Noi maine chiulim de la gradi ca ne-au zis ca este greva.![]()
La noi vremea a fost superba azi, soare si o caldura de vara. Chiar a fost superb.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
julax spune:
Si la noi vremea a fost super,dar eu zombie,pe motiv ca am avut cea mai lunga noapte nedormita din ultimul timp.Mai exact,a adormit pe la 21.45,eu mi-am permis sa ma ocup si de mine(epilat,faut unghii),m-am culcat la 0.15,la 0.30 s-a trezit mandra(n-am apucat sa adorm),i=am dat sasuga,apoi a marait/plans/supt pana la 3.30
.N=a spart niciun dinte,nu e deranjata la burtica(poate i-o fi picat ceva greu,nu stiu exact) ,sper ca macar noaptea asta sa fie mai bine.Acum vreo 10 minute adormise la san,am pus-o in patut,s-a trezit si acum e din nou la san,ca nu adoarme altfel cu mine.As fi lasat-o putin,dar Alex trebuie sa adoarma,deci nu e loc de concert,asa ca...alaptez.Imi place,dar cand ajung pe post de suzeta uzata uneori imi ajunge.
Gabi,sanatate puiului mic!
Crengu,
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, noi am avut multe nopti de genul asta pana acum vreo 2 sapt - sa stii ca acuma, cand ies din gingie maselele si caninii, nu mai plange asa rau si nu se mai trezeste des - cred ca ii dor foarte rau pana isi fac loc in gingie, adica inainte sa vedem noi ceva rezultat concret al chinuielii lor.
Acum nu mai sunt suzeta
in schimb ma termina cat de fericita e cand primeste san, e durere cum chitzcaie si se fandoseste... parca ar fi super-rafsta pentru ea
asta ma tine "in viata" cand sunt nopti grele...
Maine duc pe Paul la camin cu Ana dupa noi... sa vedem cum o sa iasa...
Si sa vedem cat o sa-l duc... de 10 zile, de cand a avut iar criza, o tine cu tusea o zi da, o zi ba... o zi mai bine, una mai rau... nu-mi mai arde de nimik... colac peste pupaza are doua maselute cariate - una jos si una sus... mergem miercuri la dentist.. nu-mi fac mari iluzii..... ma indoiesc ca o sa coopereze.... da' macar incerc, ca el mi-a zis ca vrea sa-i repare dintii tanti doctor, sa nu i se mai agatze mancarea...
Noapte buna si o sapt grozava pentru toate mamicile si puiutzii din dotare 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ne-am intors si noi de la munte. A fost fain dar obositor ca de obicei pentru ca seara am stat pana tarziu iar dimineata pe la 6-7 copiii ne-au dat desteptarea.Toata lumea s-a simtit bine desi cand am ajuns acasa amandoi puiutii s-au bucurat ca s-au intors la lucrurile familiare lor.
Mai fetelor voi ma speriati cand va aud ca nu dorm copilutii vostri peste noapte. Imi dau seama ca eu sunt o nerecunoscatoare cand ma supar ca se trezesc copiii uneori la 6 dimineata. De obicei ei dorm de la 7-8 seara la 6-7 dimineata. Uneori se trezesc la 6 fix si sunt nemultumita ca as fi vrut sa doarma inca vreo jumatate de ora. Dar cititnd ce scrieti voi imi dau seama ca ar trebui sa multumesc Domnului ca dorm 11-12 ore pe noapte fara sa se trezeasca, fara sa ma strige, fara sa suga, etc. Ii las Luciei seara 2 suzete la marginea saltelei si noaptea daca pierde una stie unde sa caute sa-si ia alta si se culca la loc. Chiar si acum desi am fost in casa straina, s-au culcat fara probleme. Eu ma gandeam ca e normal asa si indrazneam sa vreau mai mult in loc sa fiu multumita cu ce am.
Va las, ma duc sa pregatesc ceva de mancare . O sa revin cu ceva poze. Va pup, pa!!!