Mamici cu 2 pitici (11)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Bine ai venit, Ducky! ![]()
Tot weekendul am stat paznic intre baieti sa nu se bata, de la o vreme au devenit amandoi foarte agresivi. Cel mic de fapt a invatat de la cel mare. Deja sunt momente in care sunt depasita de situatie si nu mai stiu ce sa fac, ii despart si ii pun in camere separate. Peste 5 minute iar se iubesc, peste 10 minute o iau de la cap cu pocnitul.
Alaturi de SEBI
crengu75 spune:
Salutare prietene dragi!!!!!!!!!!!!!!!
Noi suntem muuuuuuuuult mai bine. Riri si+a revenit miraculos de cand am iesit din spital. Am sta o zi si o noapte si am plecat din infectul ala de spital cu scandal si cu amenintari, oricum plecam daca nu+mi dadeau drumul. Altfel riscam sa vin cu fata mai bolnava decat am plecat.
Si, mai mult natural si+a revenit fata ,caci nu prea mi+a luat medicamentele. Acum face un scaun pe zi , nu are febra si e vesela, se joaca, papa mult mai bine ca inainte de boala. Sa ne tina Dumneyeu tot asa inainte.
Claudia, multumesc mult de sfaturi, ai fost foarte draguta.
La multi ani Dragos!!! Sanziana, sa-ti creasca baiatul mare si sanatos si sa fii mandra de amandoi puiutii tai. Mai vino si pe la noi cu vesti despre voi.
Ducky, bine ai venit la noi.
Iulia, multa sanatate puiutilor tai.
Oana, off, imi pare tare rau ca Paul este bolnavior si nu-i dati de capat.Eu te inteleg perfect , uneori si eu simt ca o iau razna cand se imbolnavesc copiii si nici nu ai o baza in sistemul medical din tarisoara noastra.
Sa vezi ce-i la noi la pediatrie, iti vine sa fugi cat vezi cu ochii. Ce sa faci , cand ai neaparat nevoie, inghiti orice numai sa fie puiul bine.
Va pup cu drag pe toate si va doresc insanatosire grabnica puilor. Daca puiul este sanatos...deja totul devine muuuuult mai placut si mai usor.

Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
crengu75 spune:
Am uitat sa va mai zic ca l-am inscris pe Cristian la scoala pebtru la anul, la o invatatoare frumusica si tinerica. Sper sa fie bine, am deja emotii pentru la anul.![]()
Si a doua veste, m-am certat cu mama, acum nu mai povestesc, in orice caz e rupta de lume, si acum e suparata foc pe mine.
Ma duc ca am niste rufe de intins.![]()
Crengu
crengu75 spune:
Salutare!!!
Unde sunt mamicile?
Va invit la o cafea.

Crengu
julax spune:
Crengu,merci de cafea!
Imi pare rau de neintelegerile cu mama ta,bine ca sunt copiii sanatosi.
Azi am fost cu Ioana la vaccin si ne-am intors cu o reteta cu antibiotic,a spus ca are putin rosu in gat si pare ca si un ganglion umflat.Cand am auzit de antibiotic...
A fost foarte maraita zilele astea,dar ma gandeam ca de la dinti.Am sunat pediatru,dar e reteaua ocupata,o sa mergem maine sa vedem ce zice si el.oricum,prefer sa aman si sa fie bine,la cate reactii tampite am auzit de la vaccinul asta...of!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Iulia, le-ai facut pe ambele? Si cel de un an si ROR-ul?
Claudia, ce mai face sotul tau?
Oana, ce face Paul?
Ce parere aveti ca Ri, cand face kk, scoate bucatele de mancare nedigerate? Asa cum le inghite, asa ies pe partea cealalta? E normal sau are ceva?
Crengu
ClaudiaH spune:
BUna fetele!
Crengu, merci de intrebare! Sotul meu e bine. mai are o prietricica la rinichi (una cica ar fi eliminat-o) dar care nu il supara. Va merge periodic la controale. Important e ca acum se simte bine. Legat de certurile cu mama... lasa-le ca trec. Cu soacrele e mai greu dar cu mamele suntem obisnuite inca din copilarie sa ne certam si apoi sa uitam. Ma bucur sa aflu ca Rianna e bine.
Iulia, mai sa fie! Iarasi antibiotic? NU i-a recoltat o proba de exudat ca sa vada de ce natura e acel rosu in gat? Ca daca e viral atunci degeaba da antibiotic doar se intareste virusul. Si oricum si la infectiile virale ganglionii se inflameaza, nu doar la cele bacteriene. Du-te tu la un laborator sa-i recolteze din gat secretii si afli rapid care-i baiul. Astia daca au dubii, fac aici un test instantaneu: recolteaza cu un bat cu vata sterila secretii din gat si apoi toarna peste o substanta care in functie de culoare arata daca exista bacterii sau nu in gat. Asta in cazul in care eziti sa dai antibioticul. Offf, pupici la puiut.
Ducky, bine ai venit! Povesteste mai multe despre voi, sa va cunoastem un pic.
Gabitzam, asa-s baietii, sunt mai salbatici, sta in firea lor sa se bata. Dar daca tu ramai ferma si continui sa le spui ca nu e bine, la un moment dat... vor inceta cu bataia.
Noi suntem bine deocamdata, sa vedem cat ne tine. Azi Lucia a facut din nou vaccin: prevenar. A fost o viteaza si n-a plans decat 3 secunde si apoi a uitat, era preocupata de ce se intampla pe acolo prin cabinet. In 6 saptamani facem si Priorixul (anti ROR si AV) si peste inca 6 sapt antimeningita. Sper sa reziste sa fie sanatoasa ca daca e racita, etc. nu poate face vaccin. Asteptam acum cateva zile sa vedem daca va face reatie la vaccin. In week-end mergem la munte asa ca parca vad ca o apuca pe acolo ferba si toate miorlaielile din lume. Dar... ce sa facem, asa-s copiii: cand ti-e lumea mai draga vin ei cu cate o surpriza. Apropos de surprize: sambata trecuta Lucia statea langa un scaun de bucatarie si ma urmarea cum pregateam masa cand i-a alunecat un picior pe gresie si a cazut cu barbia de scaun. Bineinteles ca a reusit sa-si muste varful limbii intre cei 4 dintisori din dotare incat efectiv si-a crestat-o. Nu va spun ce sange a curs. Am murit ca nu stiam ce-a patit si nu ma lasa sa ma uit sub nici o forma la ea in gurita, vedeam daor sagele-i siroind afara. Am crezut ca si-a rupt dintii sau cine stie ce. Dar... pana luni nu mai era nici urma de crestatura la limba. S-a vindecat teribil de repede. Doamne ajuta. Oricum si azi la pediatru mi-era jena s-o dezbrac (a vrut sa o controleze inainte de vaccin daca e sanatoasa). Asa multe vanatai are pe piciorute ca ma gandeam ca cine stie ce-o zice medicul. E de 3 ori mai neastamparata decat a fost Stefan. N-are stare nici o clipa si se loveste cu o frecventa de speriat; nu plange, zice singura "aua" si isi vede de joaca. Auzeam ca fetele-s mai linistite si mai cuminti dar ea... face pozna dupa pozna. Pe masa din bucatarie nu mai pot sa las nimic caci se urca imediat pe scaun si de pe scaun pe masa si doboara tot. O clipa nu pot s-o scap din ochi. Dar gata, nu va mai sperii cu povesti de groaza. Va urez tuturor o zi buna!
crengu75 spune:
Salut fetele!
la noi ploua si este foarte frig. Noroc de centralutza mea draga, ca in oras totul este spart si nu se da apa calda si caldura pana prin noiembrie.
Claudia, sa treceti cu bine peste vaccin.
Petrecere frumoasa in week-end.
Si eu intentionez sa-i fac prevenarul dar trebuie sa "inventez" alti bani, caci costa destul de mult o doza si pana la 2 ani se fac doua doze.Asta este, vom face orice efort pentru micuta noastra.
Va doresc o zi frumoasa.
Crengu
crengu75 spune:
Iulia, era sa uit. Acum am citi mai bine si am vazut ca ai amanat vaccinul. I-ai mai dat antibioticul sau nu? ce face Ioana?
Crengu
gabitzam spune:
Ia uitati, s-au instituit Ziua Mamei si Ziua Tatalui, in prima si a doua duminica ale lunii mai. Cititi www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/140230/Au-fost-instituite-Ziua-Tatalui-si-Ziua-Mamei.html" target="_blank">aici ![]()
Alaturi de SEBI